Şimdi Ara

Sim kartımı takıp kullanabileceğim bir 4g modem önerisi istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Altyapı yok, başvurum var TT'ye ama yıldım artık. Şanslıyım ki sınırsız interneti olan bir cep telefonu hattım var. Şu an telefonda hotspot yaparak ve 24 saat şarjda takılı olarak kullanıyorum. Artık bir 4g modem alarak hattı aramalarda kullanmamayı, sadece internet için kullanmayı istiyorum. Sürekli normal modem gibi fişte kalacak. Bazılarında pil var, bu gereksiz benim için ve yine bazılarında bir süreden sonra bağlantı olmazsa kendini kapatması falan var pilin boşalmaması için. Kısacası normal bir modem gibi sim kart takılabilen, menzili geniş bir 4g modem lazım. Eskiden kullandığım vınn usbden pcye takılan modem var ama 3g o. Ve TT hattım ile çalışır mı bilmiyorum. Bazı TPLink modelleri falan usbden bu tür modemlerin takılıp hotspot yaptığı modemler var ondan yazdım. Sürekli açık kalması, bağlantı olmasa bile kapanmaması çok önemli. Kullananlar önerirse sevinirim.




  • Turkcell superbox tarzı birsey lazım size. Ama o kutular lokal çalışıyor. Özel hat almanız lazım.
    Şarjli powerbank gibi olanlarda performans sorunu yaşarsınız.

    Yeni nesil modem ya da routerların usb portları LTE modem destekliyor çogunlukla. Siz ikinci el vs bir LTE destekli VINN bulun önce. Sonra modem kolay
  • alibaba A kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler. Bilgisi olan yok herhalde başka. Buna baktım daha önce, 3g hızında çalışacak. Benim elimde eski Turkcell Vınn var çünkü 3g. Ve menzili ne kadar bilmiyorum, normal bir modem gibi evde kullanmak zor olabilir. Aslında resimdeki gibi bir şey alınabilir, 2. elleri mevcut ama ne kadar yayacak işte sinyali. Yok mudur kullanan?

    Sim kartımı takıp kullanabileceğim bir 4g modem önerisi istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.