Şimdi Ara

Silverstone Strider 1200 W 80+ Gold ve ekran kartı çıkışları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartları bölümüne de yazdım ama burada da tekrar sorayım. 3 tane GTX 580 SLI yapacağım. PSU olarak da Silverstone Strider 1200 W 80+ Gold aldım. 12 V tan 100 A veriyor. PSU 'nun arkasında 4 adet 8 pin PCIE çıkışı var (fotoğraftaki sağ alttaki mavi ksımlar). Kablonun ekran kartına girecek olan ucunda 1 adet 2+6 pin ve 6 pine paralel 1 adet 6 pin uç daha var. GTX 580 için 2 adet 8 pin gerekiyor. Kutudan çıkan 6 pinden 8 pine dönüştürücü kabloyu PSU kablosunun paralel olan 6 pin ucuna taksam, ekran kartına da bu ucu ve 2+6 pinlik ucu taksam (yani tek kablodan 2 çıkış oluyor) karta zarar vermeden kullanabilir miyim? Yoksa fotoğrafta görülen sol alttaki çıkışları mı kullanmam gerekiyor.



     Silverstone Strider 1200 W 80+ Gold  ve ekran kartı çıkışları


     Silverstone Strider 1200 W 80+ Gold  ve ekran kartı çıkışları



  • Önce hayırlı olsun Sağlam Psu almışsınız. CF /Sli sistemler için ideal bir Psu.
    Tek kanal 100A verdiği için kabloyu nereye takacağım sıkıntısı yaşamanıza gerek yok , 8pinleri kullanabilirsiniz. Çeviriciye filan ihtiyacınız yok. Aslında Bu psuda tüm çıkışları kullanabilirsiniz çevirici vs ile çünkü tek kanaldan güç sağlıyor. Ekran kartlarınada herhangi bir zarar verme durumu olacagını düşünmüyorum.

    Ama size tavsiyem 2tane Gtx580 takmanızdır 3. ye verdiğiniz para hakkını vermez çoğu oyunda performans getirisi %50 nin bile altında kalıyor.
  • Teşekkür ederim. Bu PSU insana güven veriyor. Akşam kafam karışmıştı.

    LG 47" 3D LED TV'de oyun oynayacağım. Çok araştırdım bu yüzden. Üçüncüyü bu sebeple alıyorum. Aslında eşim "bana fiyatını söyleme, ne alırsan al uzun bir süre masraf çıkarma" dediği için hepsini aradan çıkarıyorum. Yoksa biraz zaman geçince iğne bile aldırmayacak.
  • hayırlı olsun gerçekten sağlam psu almışsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 28 Eylül 2011; 9:25:27 >
  • 2 tane 580 yeterli zaten dediğim gibi 3.nün size getirisi size çok az olacak yani verdiğniz para boşa gitmiş olacak. 2 tanede kalın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.