Şimdi Ara

Silkroad Online Steam ve Private Server için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sayın forum,

    Silkroad'a bu karantina günlerinde eskiye özlem olarak tekrar başlamayı düşünüyorum, İsro olarak mı başlasam ( Joymax ve Jr Planet hesap açılış farkını anlamadım bu arada ) yoksa Private serverların birinde hızlıca kasılıp mı eğlenmeli ( Private server önerisi lazım ) sizlerden bu konu hakkında önerilerinizi bekliyorum..

    Son olarakta Silkroad'ın Steam'e gelme durumu var mı herhangi bir açıklama yada duyuru gördünüz mü ? En güzel gelişme bu olurdu sanırım, sonuçta eski oyunlardan (Knight Online, Metin2, Cabal Online ) gibi oyunlar Steam üzerinden yayınlaşmış ama Silkroad'ı göremedim..

    Şimdiden teşekkürler fikirler için.







  • teşekkürler cevap için, saatlerdir araştırıyorum bende bu serverları buldum;

    Origin Online ( Bot Yok,3x Exp ) Cap 90 Level
    Royale Online (Bot Var ,1x Exp ) Babel 110 Level , Ares 80 Level
    Electus Online ( Bot Var , 30x Exp ) Cap 100 Level
    Legion Online ( Bot Var ,100X Exp ) Cap 140 Level
    JoySro Online (Bot Var , Likya 3x Exp , Hazar 90X Exp ) Likya 110 Level , Hazar 125 Level


    En popüler olanları bunlar sanırım ama seçmek zor birisini :) yeni olunca kafa karışıklığı oluyor server çokluğundan dolayı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylcdr -- 24 Nisan 2020; 2:22:46 >
  • Zevk için Electus ve Legion mantıklı geldi :)

    Emek için ise JoySro mantıklı geldi 3x oluşu Royale'in 1x oluşundan daha mantıkı Royale yerine İSro'ya başlanır :)
  • Joysro likya. 45. Günüm çarım 107 lvl hala 110 olamadım. 4 kişilik ekibim var tamamı 105-108 arası aynı gün başladık. İtem elixir aşırı zor düşüyor. Nova item oyun dışı satışı yok oyun içi nova stafflar 1000tl ye kadar +0 alıcısı var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 25 Nisan 2020; 19:24:13 >
  • Oyun içi 1000 TL nedir acaba ? nasıl bir sistem o ?
  • En mantıklı server Kesinlikle ve kesinlikle electus olduğunu gördüm :)

    Royale ve JoySro oynamak yerine İsro oynanmalı sonuçta 3ünede girmek imkansız

    Royale ve JoySro oyuncu sayısı Electus'a göre çok az,keza kendim oyuna girdim townları tek tek dolaştım Party Formlarda parti sayılarına baktım Electusun yarı sayısı hepsi ve oyuna girmek İsroya girmekten zor Royale ve JoySro'da, Ama Electus'a tek tıkta girebiliyorsunuz ve oyuncu sayısıda daha fazla..
  • Electus kalabalık evet ama parayı yatırmazsan yetişmene pek imkan yok diğerlerine. Yüzlerce insan her yıl bundan yakınıyor her yeni server açıldığında. Her seferinde başlayıp bırakıyorum daha ilk haftadan thiefler setini diziyor kervan çekenleri kesiyor olay bu.
  • Electus tam olarak hayatsız serverı. 2 hafta kadar oynayıp bıraktım. Karantina zamanında bile ayırabilecek o kadar vaktim yok. Bir de gs fgw kervan gibi şeyleri her gün yapmak zorunda olunca iş gibi oluyor keyfi kaçıyor. Ne var ne yok 30k silk etti onu da el altından sattım kurtuldum
  • Royale sahibi veletin teki, joysroda ucundan da olsa kurumsallık var ama tek dertleri para. Paraya fazla odaklanınca kalite düşüyor. Zaten son 1 yılda 3 mü 4 mü server kapatıp yeniden açtılar. Tosuncuk misali
  • IO kullanıcısına yanıt
    hangi serverı önerirsiniz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylcdr

    hangi serverı önerirsiniz :)
    Bu sizin amacınıza bağlı tamamen. Günde kaç saat ayırmak istiyorsunuz para harcayacak mısınız vs.

    Bence kasması zor olmayan ve bota salabileceğiniz bir yer tercih edin. Ben sadece electusta oynadım yakın zamanda ama diğerlerine gruplardan falan aşinayım.

    Şimdi serverlar millete daha zor amaçlar sunmak ve para harcatmak için kutu falan koyuyorlar bota salıp SoX item drop alamıyorsunuz bence bunların olmadığı eskiye yakın ama kasması kolay bi yerde hevesinizi alın çok abartmayın


    Electus ta iyi bi konuma gelmek istiyorsanız her gün
    10 tur kervan (en az 1.5 saat)
    Godsend (1 saat) + pt ararken geçen süre
    Fgw (1saat) + pt ararken geçen süre

    Mümkün olan tüm CTF, Battle Arena, Survival Arena girmek

    Bunların hepsini yapmak zorunda olunca zevk almıyorsunuz artık of bugün de kervan çekmek zorundayım moduna girip istemeseniz de yapıyorsunuz. Ben ve arkadaşlarım bu sebepten bıraktık.

    Bi de önemli skiller hep gs ile açılıyor. Bunların hepsini açmakta en az 10 15 gün sürüyor o da ayrı bi eziyet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 29 Nisan 2020; 17:18:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-60C02BD09

    Bu mesaj silindi.
    Hocam guild falan var mı bende yeni başladım aşırı zorlanıyorum sp point konusunda
  • Hocam çok teşekkürler lakin oynamak istiyorum da server full sorununu çozmeleri lazım giremiyoruz oyuna. İyi hoş eski hatıralar geliyor gözümün önüne ama sıktı artık
  • Secret Light kullanıcısına yanıt
    Severın full olması bi sorun mu sence
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    kesinlikle sorun bence bu yüzden insanlar oyunu bırakıyor , serverlar daha büyük yapılabilir private serverlarda tamamen pay to win mantığı güdüyor sadece açık açık söylemiyorlar :) insanlar silk alsın oyuna girmek için diye örnek : joysro ,silkroad royale bu iki serverı oynamanın mantığı yok şuan bunlara exsroda eklenicek gibi.. bunu oynayacağına kesinlikle isro oynamalısın yok ben tekde gireyim oynuyim dersen electus falan olmalı server kapasitesi 10k aktif oyuncu 7k diğer private serverların kapasitesi 4k oyuncu 4k haliyle girilmiyor
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Private server olduğunu hatırlatmak isterim hocam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ylcdr

    kesinlikle sorun bence bu yüzden insanlar oyunu bırakıyor , serverlar daha büyük yapılabilir private serverlarda tamamen pay to win mantığı güdüyor sadece açık açık söylemiyorlar :) insanlar silk alsın oyuna girmek için diye örnek : joysro ,silkroad royale bu iki serverı oynamanın mantığı yok şuan bunlara exsroda eklenicek gibi.. bunu oynayacağına kesinlikle isro oynamalısın yok ben tekde gireyim oynuyim dersen electus falan olmalı server kapasitesi 10k aktif oyuncu 7k diğer private serverların kapasitesi 4k oyuncu 4k haliyle girilmiyor
    insanların aklına takılan birkaç soru işaretini silkroad royale adına aydınlatmak istiyorum, mesajınız buna da zemin teşkil etti.
    elinde kaynak kodları olmadan yayımda olan bilindik private server girişimleri için anlaşılması gereken temel gerçekler var bunları görmezden gelerek yapılan önerme ve eleştiriler havada kalır ve kalacaktır, bu bağlamda:

    Pekçok private server Vietnam Silkroad TestIn v1.188 dosyalarını kullanıyor. Bu dosyalar TEST aşamasında sızdırılan, pekçok önemli özelliği eksik 'Build'lenmiş dosyalar.
    Söz konusu dosyalar 32 bit¹ altyapısında çalışıyor 4Gb ramden fazla ram kullanamıyorlar nasa sunucularına kursanız aynı olacaktır. Bunu değiştirmek için kaynak kodları gerekli.
    İnsanlar oyuna silk almadan giremesin diye kapasitenin olabileceğinden düşük limitlendirildiğinden bahsetmişsiniz. Vietnam Silkroad TestIn v1.188 dosyaları ve envai çeşidi için, eğer oyunda KESİNLİKLE HİÇBİR SATIŞ OLMASA bile oyuncu sayısı kapasiteyi aştığında oyuna giremeyenler olacaktır. En önemli husus ise Vietnam Silkroad TestIn v1.188 dosyalarında Premium'ların 'Instant Login' özelliği yoktur dosyalar bu özelliği barındırmıyor. Ve Joysro'nun bu özelliği aktif ettiğini bilmiyorum. Silkroad Royale bu sistemi reverse ederek kendi çalışması ile oyuna adapte etti ve çalıştırdı.Joymax'ın 'Instant Login' özelliğinden farklı olarak 'Private Server' olduğumuz için 1 Premium'la giren kişi için 1 Premiumsuz kişinin 'Hattan Düşürme' işlemini yapmıyoruz.

    Silkroad online Pay to Win tasarlanmış bir oyun olduğunu biliyoruz ve bu yüzden Royale girişimde Oyuncuların pekçok kolaylaştırıcıya ücretsiz erişebilmesi için 'Event Item Mall' ve 'Attendance Schedule' Eklendi ve bunlar Vietnam Silkroad TestIn v1.188 dosyaların olmayan tamamen reverse edilerek adapte edilen özellikler. Çeşitli özel gün ve dönemlerde Joymax tarafından da Pay to Win faktörünü minimize etmek için yapılmış 'Event' leri benzer veya daha faydalı şekilde yapıyoruz. Oyuncular etkinliklerden puan elde ederek 'Event Item Mall' dan pekçok oyun öğresine ücretsiz erişebiliyor.'Attendance Schedule'dan da pekçok kolaylaştırıcı öğeyede ücretsiz erişebiliyor(Premium Dahil).

    Ayrıca 7000 - 10000 gibi astronomik rakamlar gerçek dışı.

    1) Silkroad Online 32 bit dosya mimarisine sahip multi thread teknolojisi bulunmayan dosyalara sahip bir oyun. Joymax'in kullandığı birden fazla gameserver/agentserver vb. durumunu, multi thread teknolojisi gibi düşünebilirsin. Fakat dosyaları ne kadar bölersen (ne kadar arttırırsan) oyun stabilitesi o kadar azalır. Çünkü dosyaların birbirleri ile haberleşme süreleri artar bu da oyuna daha uzun lag&delay getirir. Basit bir örnek ile açıklamam gerekirse sana bu durumu her server bildiğin gibi tek shardmanager'dan oluşur. Oyun esnasında aynı anda 4 gameserver ile iletişim halindeyken sen bunu 8 e çıkartırsan doğal olarak 8 i ile birden iletişim halinde olduğunda bu iletişim süresi artacaktır. Bunun yanı sıra sen 8 gameserver kurmuş olsanda her bölgeyi tek bir gameservera veriyorsun ve dosyalar 32 bit olduğundan dolayı 4 gb ram kullanabiliyor her biri maximum. Mesela bir gameserverin 4 gb ram kullanımına ulaşıp kapanması 3k oyuncuyu buluyorsa (buradaki rakam kafadan sallama bir rakam) ve sen örneğin 6k oyuncu soktuysan oyununa bu 3k oyuncu örneğin job yapmak için hotan şehirine geçtiğinde oyunun kesinlikle çöker maximum ram miktarına ulaştığı için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recep Işık -- 7 Mayıs 2020; 16:20:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recep Işık

    insanların aklına takılan birkaç soru işaretini silkroad royale adına aydınlatmak istiyorum, mesajınız buna da zemin teşkil etti.
    elinde kaynak kodları olmadan yayımda olan bilindik private server girişimleri için anlaşılması gereken temel gerçekler var bunları görmezden gelerek yapılan önerme ve eleştiriler havada kalır ve kalacaktır, bu bağlamda:

    Pekçok private server Vietnam Silkroad TestIn v1.188 dosyalarını kullanıyor. Bu dosyalar TEST aşamasında sızdırılan, pekçok önemli özelliği eksik 'Build'lenmiş dosyalar.
    Söz konusu dosyalar 32 bit¹ altyapısında çalışıyor 4Gb ramden fazla ram kullanamıyorlar nasa sunucularına kursanız aynı olacaktır. Bunu değiştirmek için kaynak kodları gerekli.
    İnsanlar oyuna silk almadan giremesin diye kapasitenin olabileceğinden düşük limitlendirildiğinden bahsetmişsiniz. Vietnam Silkroad TestIn v1.188 dosyaları ve envai çeşidi için, eğer oyunda KESİNLİKLE HİÇBİR SATIŞ OLMASA bile oyuncu sayısı kapasiteyi aştığında oyuna giremeyenler olacaktır. En önemli husus ise Vietnam Silkroad TestIn v1.188 dosyalarında Premium'ların 'Instant Login' özelliği yoktur dosyalar bu özelliği barındırmıyor. Ve Joysro'nun bu özelliği aktif ettiğini bilmiyorum. Silkroad Royale bu sistemi reverse ederek kendi çalışması ile oyuna adapte etti ve çalıştırdı.Joymax'ın 'Instant Login' özelliğinden farklı olarak 'Private Server' olduğumuz için 1 Premium'la giren kişi için 1 Premiumsuz kişinin 'Hattan Düşürme' işlemini yapmıyoruz.

    Silkroad online Pay to Win tasarlanmış bir oyun olduğunu biliyoruz ve bu yüzden Royale girişimde Oyuncuların pekçok kolaylaştırıcıya ücretsiz erişebilmesi için 'Event Item Mall' ve 'Attendance Schedule' Eklendi ve bunlar Vietnam Silkroad TestIn v1.188 dosyaların olmayan tamamen reverse edilerek adapte edilen özellikler. Çeşitli özel gün ve dönemlerde Joymax tarafından da Pay to Win faktörünü minimize etmek için yapılmış 'Event' leri benzer veya daha faydalı şekilde yapıyoruz. Oyuncular etkinliklerden puan elde ederek 'Event Item Mall' dan pekçok oyun öğresine ücretsiz erişebiliyor.'Attendance Schedule'dan da pekçok kolaylaştırıcı öğeyede ücretsiz erişebiliyor(Premium Dahil).

    Ayrıca 7000 - 10000 gibi astronomik rakamlar gerçek dışı.

    1) Silkroad Online 32 bit dosya mimarisine sahip multi thread teknolojisi bulunmayan dosyalara sahip bir oyun. Joymax'in kullandığı birden fazla gameserver/agentserver vb. durumunu, multi thread teknolojisi gibi düşünebilirsin. Fakat dosyaları ne kadar bölersen (ne kadar arttırırsan) oyun stabilitesi o kadar azalır. Çünkü dosyaların birbirleri ile haberleşme süreleri artar bu da oyuna daha uzun lag&delay getirir. Basit bir örnek ile açıklamam gerekirse sana bu durumu her server bildiğin gibi tek shardmanager'dan oluşur. Oyun esnasında aynı anda 4 gameserver ile iletişim halindeyken sen bunu 8 e çıkartırsan doğal olarak 8 i ile birden iletişim halinde olduğunda bu iletişim süresi artacaktır. Bunun yanı sıra sen 8 gameserver kurmuş olsanda her bölgeyi tek bir gameservera veriyorsun ve dosyalar 32 bit olduğundan dolayı 4 gb ram kullanabiliyor her biri maximum. Mesela bir gameserverin 4 gb ram kullanımına ulaşıp kapanması 3k oyuncuyu buluyorsa (buradaki rakam kafadan sallama bir rakam) ve sen örneğin 6k oyuncu soktuysan oyununa bu 3k oyuncu örneğin job yapmak için hotan şehirine geçtiğinde oyunun kesinlikle çöker maximum ram miktarına ulaştığı için.

    Alıntıları Göster
    bu yüzden en güzel serverı buldum sanırsam en sonunda :D Sailor online'a başladım electus'u bırakıp, 1 hafta kadarda exsro denedim en zevklisi sailor online




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.