Şimdi Ara

SİLKROAD İNT YAPILANDIRMA İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. 2020'nin başlarında Silkroad Online'a başladım ve bugüne kadar hep STR karakter (Blade, Glaive, Bow) oynadım. Artık INT karakter oynamak istiyorum. "Sword" veya "Spear" karar veremedim fakat size şöyle anlatayım, ben Unique kesmek farm yapmak falan istiyorum. Oyundaki STR karakter kısımlarını çözdüm ama INT hiç oynamadığım için mesela "Sword" karakterde Bicheon açılır mı yoksa Nuke olduğu için hiç açılmaz mı veya "Spear" karakterde heuksal açılır mı eğer açılmazsa Cold, Lightning, Fire, Force hangi skiller açılır hangileri kullanılır bana yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.




  • Eğer silkroad tr oynuyorsan sp sorun olmadığı için istediğin skilleri açabilirsin. Onun dışında 72ye kadar sword shield nuker oynamanı tavsiye ederim çünkü moblar çok vuracağı için shield çok gerekli oluyor. 72 olunca dilersen sword devam edip dilersen speara geçebilirsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumblapinta

    Eğer silkroad tr oynuyorsan sp sorun olmadığı için istediğin skilleri açabilirsin. Onun dışında 72ye kadar sword shield nuker oynamanı tavsiye ederim çünkü moblar çok vuracağı için shield çok gerekli oluyor. 72 olunca dilersen sword devam edip dilersen speara geçebilirsin.

    Hocam skill olarak ne açmak lazım yani fire cold bicheon mu mesela veya fire cold lightning mi ?

  • şaka gibi dostum güya isroda yığınla türk var yada konu silkroad olunca yere göğe sığmayan türk topluluğumuz soru sorunca yok ortada bende aynı karmaşada kaldım spear kasıcam nuker olucam fakat hangi skillere vermeliyim diye konu açtım tek bir cevap yok sallıyorum fire el yakmasını al nuke skillini git yine fire al cold olarak sadece shield al pasif aç yeter yada lg olarak hız skillini al onun nukelerinide aç vs vs kimse bişey demiyor deneme yanılmayla boşa zaman kaybı yapıcaz yada 80-90 a kasıp skilleri sıfırlıcaz yapcak bişey yok benim yapıcağım build el yakma nuke shield vs fire dan alıcam cold kısmından sadece pasif shield ve yine shield veren bişey vardı onu alıcam lg den ise hızları açıcam aslan ağzını açmıcam el yakmayı açmıcam diğerlerini açıcam full int gidip denicem bakalım nolcak çöp mü olcak sıfırlamaya gerek kalıcak mı görücez

  • Neredeyse bir aydir oynuyorum. Sp kasma sorunu yok. 70 küsür oldum sp miktarim hiç 100 k altina inmedi hatta yaklaşmadı. Sp kasmak aklıma bile gelmedi. Hangi skill istersen aç, dene, kapat. 60 lv da 1 günde forcea döndüm görev ile.


    Nuker için; el yakma cold ve fire açmanı tavsiye ederim. Parti ile yüksek mob kasarken cold kullanırsın. Daha seri düşük mob veya solo takılıp tek atar, pek atarim dersen fire. Aktif, pasif tüm buffları maxle. Zevk almaya bak, çok takma.



    Ek: Senin için sp kasma hızıma baktım normal exp kasarken 2.6 k saatlik sp kasiliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 30 Aralık 2020; 2:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isroda light-cold-bicheon ve seviyemiz yettiği kadar fire açıyorduk.. hem pvp de hem kasmada iş görüyordu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.