Şimdi Ara

silkroad 120 lvl den 125 lvl nasıl kasılır en hızlı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
16.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeni updateıle yenı sıkıntılarımız ortaya cıktı cesitli denemeler yaptım fakat cözum bulamadım 120lvl carlar hep yuzde 99%99 du 121 oldu bundan sonrasını nasıl kasıcaz 121 lvl bağdat görevlerı carı %25 kadar yapıyor fakat sonrasında hızlı kasmak için önerileri olan varmı ben sahsen kendi partimi 122 llv moblara kurdum fakat cok yavas ufakbır hesapla 2 ayda 1 lvl atlar 120 lvl görevlerı yaplarak kasılan arkadaslar olduğunu duydum bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylasabilirse sevinirim 50h falan acıp gay max a para bayılmaya gerek yok hazır elimizde partimiz var kasalım bu sekılde ^^



  • Ben 121-122'lerde kasıyorum. Görev yapmıyorum. Bu şekilde, dediğin gibi ayda 1 level atlarız. Benim umurumda değil level atlamak. Stone kassınlar yeterli benim için.

    Bağdat görevlerini hiç araştırmadım. Bana da mantıklı gelen 120'lerde kasmak, o meşhur görevi yapmak. Tabii orada da D13 stone kasılmaz.

    Yeni buff'lar açılınca ilerlere gidebiliriz diye düşünüyorum. O zaman biraz daha hızlanırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de en mantıklısı 122 lvl görene kadar 120 lvlde kasmak yeni sikillerle parti bufları ile sağlam olacaktır ataklar nasıl olsa yata kalka idare ediyor bagdat cok yavas kasıyor stone desen bağdatda her yer stone suan cılkı cıktı :) parada etmemeye basladı bakalım bekleyıp görucez ^^
  • Eskiden az düşüyordu, para ediyordu. Şimdi para etmiyor ama çok fazla düşüyor. Eskiden str stone'un tanesini 100M'e koyuyordum, haftada 10 tane falan düşüyordu partiye. Şimdi haftada 50 civarı düşüyor. 10'arlık istifi 250M'e koyuyorum. Yine de eskisinden biraz daha fazla para gelmiş oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) aynen kasma işi için formuller uretebilirsen ve buradan paylasırsan cok makbule gecer bakalım neler yapabileceğiz 125 olmak zor gerekirse 1 pre acayım ama oda yeterli olmaz kanısındayım tum partiyi lvl atlatamadıktan sonra bir espirisi yok tek carın lvl atlaması bakalım bu konu uzerınde calısmalarım olacak değişik taktikler ile lvl atlamaya calısıcam bakarsın 1 tanesı tutar forumda acmıs olduğumuz konuda işe yaramıs olur 1 nebze ^^
  • Yapılmamış olan mirror ve jupiter temple görevleri yapılabilir. Daha önce de dediğim gibi, 120'lerdeki tekrarlanabilir görevle ilerlenebilir. Kirk ve Bağdat görevlerini yaptıkça belki orada da 120'lerdeki gibi sürekli tekrarlanabilen görevler olabilir. Yine daha önce de dediğim gibi, yeni buff'lar ve atak skill'leriyle birlikte daha yüksek yaratıklarda kasılabilir. Aklıma şu an için başka bir yol gelmiyor.

    Premium plus'a boşuna para verme derim. Premium plus eskiden katkı sağlıyordu, bu level'daki char'lara çok etki etmez diye düşünüyorum. Server'lar da bu kadar sorunluyken, hiç gerek yok premium plus'a veya diğer şeylere. Bir de Silkroad-R'desin sen, kasmak sizde daha da sıkıntılı.
  • aynen rde kasmak daha sıkıntılı ama rde prenın etkisi oluyor malum şarj muhabbetı ve prenin etki etmiş olduğu sarj surelerı var normalden 2 kat daha zor r de kasmak sure bakımından daha uzun diyebilirim 123 olana kadar devam sonra geceriz artık bağdata temple görevlerı muhakka yapılmalı zaten hatta yapmamış olanların mutlaka yapması lazım bencede buyuk avantaj yapmayanlara temple görevi ufak bir hesapla +1 lvl diyebilirim
  • Benim char'larım hiçbir temple görevini yapmadı. Uğraşmıyorum. Level'leri umurumda değil. Eninde sonunda 125 oluruz ya. Bu 125 cap en az iki sene sürer diye düşünüyorum.

    Yeni EU buff'lara bel bağladık ama dün iyice inceledim cleric buff'larını ve biraz hayal kırıklığına uğradım. Buff'ların açıklama kısımlarına baktım, partinin geneli için değil birçok skill. Partiden bir char'a özel basılıyorlar. Healing cycle, mana cycle gibi yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntılı öğleyse, 6 ay sonra 14d gelecek diye konusuluyor ama 130 lvl sınırı 14d ile gelirmi bilmem 130a bencede 2 yıl var 14d gelmesinde lvl elbet olucak yavas yavas :)
  • D14 gelir, level sınırı 125'te kalır. Tıpkı D13 gibi. D13 geldikten iki sene sonra 125 yaptılar.
  • ve acıklama yapıldı bugun update oluyor :) 14d yıde getirdiler 1 ay surecek bir etkinlikde var bakalım o ne olacak etkinlikde 14d silah acc dağıtmasalar barı :)iyice içine etti gaymax oyunun :(daha 122 olamadık :)
  • 1 ay önce geldi.
  • :) aynı zamanda 14d geldi yazık oldu sete :)
  • levent232 L kullanıcısına yanıt
    D14 glaive'i yakından gördüm bugün. Çok iyi ya. Blader char'ımla skill çekme görevini yapıyorum. Archer yapmayı düşünüyorum. Bow da fena çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende bi cahillik edip cevirdim silahımı parlamalar değişmiş yıldızlar falan cıkıyor silahtan :) bakalım nasıl olcak tek dileğim insallah lambadan falan item dusmezde herkezde yıne 14d set silah olmaz basabilen taksın basamayan takmasın:) ^^
  • su yenı durumda en kıral car glave yada spear nuker olacak budediğimi yaz biyere favorim spear nuker herkez yapamıcak setlerini yapabilen olursada spear nuker ortalığı kavurcak
  • 120 cap'in de en iyisi full int spear nuker'dı bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 26 Şubat 2015; 12:16:40 >
  • snow bitene kadar dayanan carlar oluyodu bow blade mesela int carda snow bitti aşk bitti meselesi malum:) ama suan dayanamıcak gibiduruyo spear nuker yada glaveye kimse
  • D14 spear hoşuma gitmedi ama.
  • Sro 'da 121 level olan karakterim ile şu anda 116 level Crueal Zealotlarda slotta öyle bol mobta yok ağaçların arasında parti kurdum. (karakter 121 - %23'de)
    122 level için 1380 saat diyor. 57 güne denk geliyor. Server battı yana yattı diye ekleme yaparsam, karakter 75 gün sonra 122 olur.

    118 level karakterim ile Zealot ile 120 - 121 - 122 level moblar arasında farkları görmek için şöyle bir dolaştım. 116 levelden 16k küsürlü exp gelirken , 120 -121-122 de 19k küsür geliyor.
    Elimde warrior ve cleric olmadığı için zorunlu 116 da kasıyorum. Partide çok düşük level karakterlerimde var. 108 - 109 level
    Yada şöyle yaparım diyordum 91 level olan karakteri 100 lü levellere getirip bide cleric var 101 de onuda beraberinde 106 levelde sonra devam ettiririm. diye düşünüyordum. Fakat serverlar artık çok dolu bu gidişle botu uzatmam gibime geliyor. Öylece bırakırım yine müsait zamanda kaldığım yerden tekrar devam ederim gibi...
    Birde maliyet meselesi var. Zealotlar sadece magical attack yaptıkları için set iyi olmasa bile degree 13 rare +2+3+4 ile Life turnover açıp wizardlar rahatça kasabiliyor. Bağdat'a magical saldırı yapan mob bulamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.