Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar adios konusunda istekleriniz ile ilgili burada bir konu oluşturdum burdan devam edelim, herkes görüşünü yazsın beraber değerlendirelim.

    original adios konusu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 17 Eylül 2013; 1:28:06 >



  • Gezi yazıları yer almaz ise kendi adıma sayfanın pek bir önemi kalmaz ve üstadların bunca emeğine yazık olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer Adios konusunu varolanın dışına çıkarmaya kalkarsanız bölük börçük olacaktır diye düşünüyorum. 80. sayfadan beri sanırım istisnasız okuyorum. otel transferi-araç kiralama ile ilgili ayrı bir konu, gezi yazıları ile ilgili ayrı bir konu(gezi yazıları ile ilgili ayrı sayfayı zaten takip ediyorum), kart puanları-kampanyaları ile ilgili ayrı konu, adios ve diğer kartlar - avantajları- dezavantajları ile ilgili ayrı bir konu, bir de gezilerle ilgili ufak tefek detayların sorulacağı ayrı bir konu olması gerekiyor.

    Ben genelde hergün okumaya özen gösteriyorum. Kaldığım sayfayı aklıma yazıyorum, tekrar girince kaldığım yerden devam ediyorum. Ancak herkese bu tabi ki kolay gelmeyecektir. Bir de her farklı konu için farklı başlık yaratılırsa konu etkinliğini yitirecektir diye düşünüyorum. Ama bir taraftan da önceki sayfalarda yazılan ufak detaylara sonra ihtiyacımız olunca kimbilir hangi sayfadaydı diyip bakamıyoruz.

    Bence genel isteği öğrenmek amaçlı bu başlığı arada arada hatırlatırsanız herkes fikirlerini en azından bir süre buraya yazsın, sonra genel durum değerlendirmesi yapabilirsiniz.




  • Merhaba,

    Konuya gunde en az 2-3 kere girip okuyorum. Acikcasi ben bu konuda gezi yazisi yazilmasina, otel incelemelerinin paylasilmasina, vakif worldcard ile sorular sorulmasina/cevaplanmasina karsiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sorun aynı soruların ara sayfalarda olmasına rağmen okunmadan tekrar tekrar sorulmasıydı ve çözüm ilk sayfada hepsi toplanarak çözüldü, buna rağmen ısrarla soranlara cevap verilmiyor ya da ilk sayfaya yönlendiriliyor.

    Bunun haricinde şu anda şikayet edilen konu sadece adios kampanyası ile ilgili haber olsun başka olmasın. O zaman böyle bir konuya gerek yok adios.com.tr ya da worldcard.com.tr size yeterli olacaktır.

    Yok böyle olmaz başlığa uymuyor ben başlıkta ne yazıyorsa onu istiyorum diye tutturanlara da gönlü olsun adiosla alınan oteller diye de ekleme yapalım tartışma bitsin.

    İstekleriniz zaten ilk sayfada ve sürekli güncelleniyor zor geliyorsa son sayfaları okumayıp bir kaçgünde bir sadece ilk sayfayı okuyun sorununuz çözülmüş olur, isteyen istediği bilgiyi de usanmadan, sıkılmadan, maddi çıkar gözetmeden paylaşmaya devam eder




  • @duduco, aynı sorular tekrar tekrar sorulmaya devam ediyor ve edecek. Bu başlığın ya da ilk mesajın ne kadar yeterli olduğuyla direk ilintili değil, araştırma kltürümüzün olmamasıyla ilgili, her yeni üye biraz araştırma yapmak yerine direk sorusunu sorarak dalıyor mesaja. Değişen sadece sizin, benim gibi nispeten eski başlık okuyucularının cevap vermek yerine ilk sayfaya yönlendirme yapmamız ;)

    Ana başlıkta da yazmıştım, Adios başlığı World sayfasında olmayan (ve olmayacak olan!) bir yığın tüyo barındırıyor. örneğin yapıkredinin hiçbir sayfasında "yılda iki kez bireysel kampanya isteme hakkınız var" yazmıyor! Bu sadece bu forumda var (ve daha sonra buradan alıntılayanlarda). Keza 3 adet sanal kart kampanyasında multinet kullanılabilir mi bilgisi de yok pek çok yerde, vb...

    Yani, worldcard.com.tr yetersiz, lütfen burasıyla orasını kıyaslamayınız. Buradan gezi yazıları çıkarsa konuya gerek kalmaz kısmı abartının ötesine geçiyor.

    Bir de "tutturma" gibi bir yaklaşım yok, lütfen empati kurmaya çalışalım sohbet ederken, kendi adıma yanlışolan birşeyi dile getiriyorum, burda bir tutturma yok! Sizin de "gezi yazısı olsun" diye tutturduğunuzu düşünmüyorum

    İlk sayfa, arada yazılan yazılarla birlikte üretilen birikimlerin Sabri arkadaşımızın emekleriyle güncelleniyor, yani, ilk sayfanın, worldcard.com.tr'de olmayan bir yığın bilgisi bu ara sayfalarda derleniyor, bunu da atlamayınız lütfen.

    Belki bir grup arkadaş burada gezdiğiniz yerleri paylaşmaktan zevk alıyorsunuz, bu zevkte bir problem yok ama (ki bende başka bir gezi forumunda aktif olarak yer alıyorum, kendime göre gezginimdir de -37 ülke gezdim, ekimde de Kenya-Tanzanya yapıyorum!- ) anlaşamadığımız nokta, bunları, gerek forum işleyişi açısından, gerek başlık verimliliği açısından, doğru yerlerde paylaşmamanız :(

    "İtalya"da otel bakacak kimse neden bu başlığa gelmek zorunda kalsın? O otelle ilgili alternatif ya da farklı yorumları aradığı konuyla alakası olmayan bir yığın Adios yorumu arasında tarama yapmak zorunda kalsın? Ya da ben, Adios'la ilgili güncel tiyoları okumak isterken niye bir yığın alakası olamayan mesaja göz atmak zorunda kalayım? Bunu niye sizlere anlatamadığım konusunda inanın ciddi sıkıntı var içimde

    Bu başlığı ilk gördüğümde (1-1,5 yıl oldu, geç kalmanın üzüntüsünü hep yaşadım!) sayfalar dolusu yüksek çözünürlüklü resimler vardı! İnanılmaz rahatsız olmuştum ve böylesi güzel bir konunun beni -ve aslında kimseyi- hiç enterese etmeyen bir yığın aile resimleriyle dolu olması çok saçma gelmişti bana. Sonrasında Sabri arkadaşı -şahsen olmasa da- burada tanıdım, iyi niyetle bunu yaptığını farkettim -empati kurdum- ardından zaten Sabri o resimleri buradan kaldırıp olması gereken yere, gezi başlığına taşıdı. Ben ve diğer arkadaşlar satfaları dahat rahat açar hale geldik :) Bu arada, bunları ilk izlenimim olarak algılamanızı rica ediyorum -empati kurarak :) -

    Keza atladığınız diğer bir nokta, burada bir otel hakkında yorumunuzu yazıyorsunuz, o anda ya da yakınlarda oraya gidecek biri için işe yarar bilgiler (iki elin parmaklarını geçeceği konusunda şüpheliyim) ama o kadar! Ardında bu devasa başlık içinde kaybolup gidiyorlar. Onun yerine Gezi başlığı altında, Antalya, Marmaris, İtalya otelleri başlıkları açsanız, yukarda da dediğim gibi, bu konuda bilgi arayanlar rahatça girip okusa (bir yığın mesaj arasında koybolmak yerine!). Keza vize konusu, ülke gezi başlıkları yine derli toplu ayrı başlıklarda olsa? Hoş bu olsa dediğim şey aslında chat odasıyla forumun ana farklarından biri, forumda tartışma konuları bellidir ve olabildiğine buna sadık kalınır! Adios başlığı sohbet odasına yine olabildiğine dönmesin diyorum.

    Bakın Sabri arkadaş, ana başlık şişmesin, konu dağılmasın diye bu ayrı başlığı açtı, işte diyorum, doğru olan da budur :)

    Sevgiler :)




  • @wellwet; dostum yanlış anlama ayrı bir topic açıldı konudışında ve herkes fikrini görüşlerini söylesin diye buraya böyle rahat ve geniş bir yazı yazdım, herkesin görüşlerine saygım vardır ve diğer konuda da uzamasın diye burada yazdım dediklerinin çoğuna katılıyorum. İlk cümlemde de yazdığım gibi konunun ana sorunu tüm özelliklerin ve püf noktaların sürekli güncellenen ilk sayfaya yazılmasıyla çözüldü ama araştırmacı ruhumuzun olmaması dolayısıyla tekrarlanan sorulardan kurtulamıyoruz ve bunun için çözüm ya ilk sayfaya yönlendirme ya da cevap vermeme.
    Ama sizin söylediklerinizin katılmadığım noktasında da şu gerekçeyi gösteriyorum. Adiosun tüm özellikleri ilk sayfada yer alıyor bunların haricinde en fazla ayda 1 ya da 2 kere bilinmeyen bir özellik olursa, kampanyalarda dediğim gibi worldcard.com.tr ya da adios.com tr den kampanyalar takip edilebiliniyorsa o zaman bu konu eski sayfalarda yerini alır ve bu kadar takip edilip binlerce insanın bilinçlenmesine ve bu kadar takip edilmesinin doğal sonucu olarak seturun ve yapıkredinin yetkililierinin ayrıca wp kampanyası düzenleyip müşteri çekme yoluna giden şirketlerinde bizlerden bi haber olmasına yol açarız.
    Zaten başlıkla ilgili konu olsun isteğinde bulunan arkadaşların da isteği yerine gelmesi açısından başlığa 3 kelime daha ekleyip bu konununda çözülmesini istediğimi de belirtmiştim, çünkü bu konu herkes sayesinde var yazıp katkıda bulunanlar kadar sadece okuyan kişilerinde bu konunun gündemde kalmasından dolayı ileri derecede fayda sağladığının farkındayız mutlaka




  • Sevgili Duduco, amaç başlığın çok hit alması mı, doğru hit alması mı? Çok hit alıp üstlerde kalması ise, ekleyelim birsürü şeyi olsun bitsin :D

    Neyse, takılıyorum sadece, diğer arkadaşlar da düşüncelerini yazsınlar, benim şu an için yukarıda yazdıklarıma ilave aklıma gelen bir şey yok :)
  • Konunun başlığı değiştirilebilir duduco'nun da söylediği gibi.

    Bence bu başlığı çok basit bir konuda tartışmak yerine düzen ile ilgili bazı öneriler sunmak ve konuyu daha ulaşılabilir, araştırılabilir hale getirmek için kullanalım.

    Sanırım forumda html kodlarını kullanarak sayfalara ve mesajlara referans verebiliyoruz. Bunu kullanarak otel ve seyahat tecrübelerimizi ulaşılabilir bir hale getirebiliriz. Adios'un ilk mesajı nasıl Adios ile ilgili tüm bilgileri barındırıyorsa, başka bir mesajda (bu mesajın da başlığı değiştirilmiş Adios konusunun ilk sayfasında yer almasının uygun olacağını düşünüyorum) bu incelemelere bağlantıları verebiliriz?

    Örnekliyorum
    Oteller için:
    AAA oteli, bulunduğu şehir, bulunduğu ülke, inceleme yılı/ayı, incelemeyi yazan kişi - bu özet bilgiden sonra yazıya incelemenin bulunduğu mesaj referans verilebilir.

    Ülkeler için:
    Ülke ismi, ülke ile ilgili bilgiler, inceleme yılı/ayı, incelemeyi yazan kişi - bu incelemenin olduğu mesaja referans

    A. Oteller
    A.1. Türkiye
    A.1.1 Akdeniz Bölgesi
    -Sueno Otel Beach, Side-Antalya, Türkiye, 26 Ağustos 2012, bilgisayars

    B. Ülkeler
    B.1. Thailand
    B.1.1 Phuket
    B.1.2 Koh Samui
    -İtalya, Roma/Floransa, 25 Ağustos 2012, abuzerkurt

    Birden fazla inceleme varsa bunları versiyon olarak koyabiliriz. Bunları mesajda gruplayabiliriz.

    Bunun dışında Adios ile ilgili ilk mesaja ekleme yaptığımızda ekleme yaptığımız metin için bir referans tarihi belirlememiz işleri çok kolaylaştırır. Mesela yeni bir özellik keşfettiysek bunu orada paylaşırken tarihini de eklersek bilgilerin ne kadar güncel olduğu görülür ve belki gereksiz soruların bir kısmından kurtulabiliriz.

    Daha başka önerilerim de olacak ama bu başlangıç :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krombacher -- 27 Ağustos 2012; 12:20:36 >




  • Çok hit alması demek doğru yolda olduğunu gösteriyor bence

    @Krombacher; verdiğin örnek zaten ilk sayfada gzei rehberimiz şeklinde açlan ayrı konnu linkini içeriyor. Buranın dediğin formatta olması ise daha iyi bir fikir en azından ne kadar güncel olduğunu ve yazılar çoğaldıkça karmaşıklığı önleyeceği açısından etkili olacatır.

    Ben fazla yazdım zaten başka fikirler eleştirileri olan arkadaşları da bekliyoruz..
  • Burada konuşulması istenilen konu"Adios konusunda istediklerimiz"
    Madem konu adios neden ana sayfadan ayırdınız???
    Nedeni basit ve mantıklı.Adios ana başlıgı öylesine şişti ve karışık ki,daha fazla kalabalık etmesin diye ayrı başlık açıldı .
    Defalarca yazmaktan sıkıldıgım ana başlıgın şişkinliği sadece bu başlıgı açmakla değişmez.Orda esas konu gezelim-görelim, yediğin içtiğin senin olsun,gördüklerini anlat konularının agır hem de çok agır basması.Şikayetlerden biri de ,aynı soruların tekrar tekrar sorulması.Bu tekrarların nedeni aslında başlıgın kendi yapısı.Yeni giriş yapan bu üyeyi düşünün.Sormak istediğ sorunun benzeri sorulmuş mu sorulmamış diye kontrol etmeye kalksa öncelikle gezi anılarından oluşan sayfalar ve sayfalar dolusu (her bir girişte oldukça uzun yazılıyor dogal olarak)ek konuları elemek zorunda.Bu basit ve kısa bir cevap arayan üye için sıkıcı bir durum.O da mecburen basıyor soruyu,biz de "tekrar tekrar sorulurmu?" yu...son 2-3 sayfa için de rastaldım .Arkadaş soru sormuş ,tabi tekrar soru oldugu için cevap gecikmiş ama hemen arksından gelen "ANILARIMIZ" ve" NE OLACAK BU BAŞLIGIN HALİ" yazışmaları nedeni ile gerilerde kalınca ,tekrar sormuş,yani tekrarın tekrarı.Aslın da tekrar bile olsa bence ana konu oldugu ve ana konunun işgal altına girmiş olması nedeni ile "ANILARIMIZ" ve" NE OLACAK BU BAŞLIGIN HALİ"
    konularından daha fazla yakışmakta ana başlıgımıza.Neden gezi başlıgına yazılmadıgını da merak ediyorum.Çok hit almak işlerin yolun da gittiğinintek ve yeterli göstergesi değildir.Eski net kullanıcıları hatırlar MIRC odalarını.Orda en çok hit lan ilk 10 a giren küfür ,hakaret ve kişisel tatmin için yazılmış abukluklarla dolu odalar olur du.Bu başlıkta ki karmaşanın devamına neden olan alışkanlık,rayting gibi açıklamalarsa ,o zaman kural,mantık ve düzen dışlanmış olmuyor mu?




  • Başlığın bende dahil eskileri için aynı sorular sıkıcı geliyor, ama unutuyorlarki benzer şeyleri bizler de yaptık :) Aynı sorular sorulacak, eskiler için gittikçe az yeni bilgi barındıracak ama yeniler için hemen her bilgi yeni olacak. Buna hiddetlenmenin anlamı yok, insanları olabildiğine ilk başlığa yönlendirmekten başka seçenek yok.

    Kullanıcının 100 mesaj sınırı olsun vb gibi elitist yaklaşımlara sıcak bakmıyorum, gider alaksız başlıklara saçma sapan 100 mesaj atar ("ben de", "hadi ya", "wovv" benzeri) burayı rahatlatır gibi oluruz ama forumun geneli rahatsız olur (bana fazla elitist geldi!)

    Bu "hit" mevzuuna da sıcak bakmıyorum, katın biraz "politika", "hatun" muhabbeti, hit fırlasın (başka bir forumda bir grup öküzün tayland "hatıratı" iyi hit almıştı bir dönem, alın size güzel bir "hit" kaynağı!)

    ben ricamı tekrar ediyorum, Adios'la birebir alakalı olmayan yazıları (vize mevzu, çanta seçimi, otel tavsiyesi, gezi hatıratı vb..) doğru başlıklara taşıyalım, bu tip yazışma dorumunda da, nasıl insanları ilk mesaja yönlendiriyorsak, doğru başlıklara yönlendirelim derim...




  • Forum bu arkadaşlar, gelene niye geldin gidene niye gittin diyemeyiz, bu her zaman olacak reytingi yuksek konularda, diger bolumlerdede ayni seyler yasaniyor, paylaşımın nükteleri bunlar, ben diger konularda coluk cocuk yuzunden nelere maruz kaldim, hepimiz yasamiszdir ama insanlar cesit cesit ama bu konunun gercekten bir duzeyi var arkadaslar buna kesin eminim, cunku kredi karti kullanan kisiler belli biryas ve gelir duzeyinde, buda dogal olarak sorumluluk ve duzey getiriyor ve getirecek, bazı ufak tfek haylazliklara zaten cevap vermeden geciyoruz, veya sikayet butonu veya coolfire bi mesaj hic polemige girmeden hallediveriyoruz,farklı konu açtım 2 tane gelen giden yok pek, duduco nun dedigi gibi ancak belki bu konuda alt başlık olabilir onuda değerlendirmek lazım, alt başlığa düşen ana konudada gözükecek muhtemelen, bu konu altına adios puan kampanyaları, seyahat kampanyaları ve gezi rehberleri ve ipuçları ve Diger soru ve cevaplar gibi bölüm açarız mesala ilk mesajdaki bölümleri açarız, daha sonra konu sayısı artabilir, yalnız bir yoneticinin sürekli yanlış konuya düşen mesajlarıda doğru yere taşıması lazım, forum destek olursa deneyelim isterseniz
    Bence yazılan her mesajin ana konuda geçmesi mutlaka gerekli her mesajı görüpokumak isteyen veya cevaplamak isteyen arkadaslar var, tek tek her konuya girip okumak gibi bir zorluk olmamalı, ayrıca sadece puan kampanyalarını takip etmek isteyen arkadasımda puan bölümüne girdiğinde sadece puanla ilgili konuyu görmeli
    Ne dersiniz

    4 ana başlık konusuna ne dersiniz?
    arkadaşlar çoğunluğa göre düzenlemeyi yapabiliriz bilginiz olsun coolfire üstadımla beraber



    Bir konuya tekrar basmak istiyorum, forum ortamına istediğimiz ve istemediğimiz kişiler her zaman girip saçma veya illegal yorumlar yapabilirler, bu şimdide olacak 3 ay sonrada 3 yıl sonrada bundan kurtuluş yok,bu yorumlar için kızıp kırılıp dökülüp bu güzel dostluk ortamımıza küsmenin alemi yok, şikayet butonuna basın veya bana pm le bildirin ben şikayet edeyim, cevap vermeyin bile benim tavsiyem,
    benim yaptığım mouse la srolu biraz daha aşağı kaydırıp diğer mesajı okumak veya çok aşırı birşey görürsem şikayet butonuna basmak, 15.000 mesaj içinde şimdiye kadar bir kere bastım sadece bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 26 Eylül 2012; 13:39:32 >




  • @bilgisayars, tekrar buraya yazabilir misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wellwet

    @bilgisayars, tekrar buraya yazabilir misin?

    ekledim hocam senin üstündeki mesajın içeriğine
  • Gezi yazıları çok güzel ve faydalı olmasına rağmen ben ayrı konuda olmasını tercih ederim. Sadece ihtiyacım olduğu zaman o konuya girerim. Herkes oraya paylaşımlarını yapar, güzel bir arşiv olur. Onun dışında ana konudaki kronik "zart puanı yattı mı" diye gelenlere bir çözüm bulmak lazım :)
    Aslında şu multinet kampanyası bitse her kampanyanın arkasından gelen "Multinet dahil mi" başlıklarından kurtulmuş oluruz.

    Benim şöyle bir önerim var :

    Müşteri Hizmetlerinden cevabı alınabilecek soruyu buraya soran cezalandırılsın. Problemli durumlarda vs. mutlaka soru sorma ihtiyacımız olacak ama buraya soru sormadan önce müşteri hizmetlerinde sorunumuza çözüm bulamamış olmak gibi bir zorunluluk olsun. AIHM gibi olsun. Önce kendi ülkende tüm yargı yolunu deneyeceksin sonra AIHM'ye geleceksin diyor adamlar :)
  • Nacizane fikirlerim;

    - Konunun alt konulara bölünmesinin faydalı olacağını düşünmüyorum. Ancak denenebilir. Deneyip görebiliriz.

    - Gezi paylaşımları konunun can damarıdır.

    - Kampanya duyuruları yapılır ama kampanya hakkındaki soru cevapların kampanyanın kendi konusunda yapılması gerekir.

    - Bir kısım arkadaşlar yardımseverlik çerçevesinde tekrar tekrar sorulan sorulara cevap veriyor. Ancak bu durumu daha da kötüleştiriyor.

    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Diğer arkadaşların aksi yöndeki fikirlerine saygı duyuyorum. Neye karar verilirse verilsin desteklerim.
  • Sanırım Adios altında başka konuların da konuşulmasından benimle birlikte az sayıdaki kişi rahatsız, fikir beyan etmediklerine göre onar durumdalar :)
  • Arkadaşlar merhaba,

    Adios konusunu uzun zamandır hergün takip eden ama konuya az yazan bir kişiyim.
    Konuya yazılan mesajları 5'e ayırabiliriz:

    1. Worldcard kampanyaları hakkında bilgiler.
    (Hangi kampanya var, hangi tarihler arası geçerli, kipadan çek alabiliyor muyuz, puanlar yattı mı, benim yatmadı mh'yi arayayı mı, kişisel kampanya tanıtma, realde çeki tekel posundan geçiriyorlar, gittigidiyor kampanyasında altın dahil mi... gibi)

    2. Gezi bilgileri paylaşımı
    (şuraya gitmek lazım, şu otelde kalmak lazım, emiratesi mi tercih edeyim singapur havayollarını mı, amerikada araba nasıl kiralarım, bavulu alacaksanız eastpak alın çok kaliteli... gibi)

    3. Adiosla alınan hizmetlerin paylaşımı
    (katsayı 2.8 oldu, 30.000 puana londra bileti aldım, uzakdoğu kampanyası var, amerika kampanyası bitti,... gibi)

    4. Adiosla diğer kartların ilişkileri
    (adiosu playe çevirdim puanım yatar mı, aktardığım puan silinir mi... gibi)

    5. Diğer

    Şimdi baktığımız zaman;

    1. tipteki mesajların forumda herbirinin ayrı ayrı konusu var. Bir kampanya olduğu zaman o kampanya ile ilgili hem adios konusunu hem de o kampanyaya özgü olan konuyu takip ediyorum. Kampanyalar aslında birer Worldcard kampanyası olduğu için Adios olmayan World, Play, Opet gibi kartlar için de geçerli, hatta Vakıfbank World gibi diper banklara ait kartlar için de geçerli. Dolayısıyla bu tipteki mesajların kampanyaların kendi konularında konuşmaları gerektiğini düşünüyorum.

    2. tipteki mesajların ben tamamının başka bir konuda (gezi) konuşulması gerektiğini düşünüyorum.

    Bir Amerika konusu başlayınca 3-4 sayfa sürebiliyor ama yakın zamanda Amerika'ya gitmeyecek biri için hiç ilgi çekici olmayabiliyor. Ha bu konunun birçok arkadaş için Amerika'ya, Uzakdoğu'ya gitmeleri için ilham kaynağı olduğunu görüyorum ve bu hoşuma gidiyor. Birinin bir yere gezmeye gitmesine kendim gitmiş kadar seviniyorum. Hangi otelde kalmış, nerede yemek yemiş, yemeğe kaç lira vermiş, günübirlik gezisini nasıl ayarlamış gibi tüm detayları okumayı da çok seviyorum ama bunun yerinin Adios konusu olmadığını düşünüyorum. Aramızda bu konuların Adios konusunda konuşulmasına taraftar arkadaşlarımız var onlara da saygı duyuyorum.

    3. tipteki mesajlar zaten bu konuda asıl konuşulması gereken şeyler.

    4. tipteki mesajlar aşağı yukarı yılbaşından itibaren Adios'ta puanların silinmemesi ve Play'in worldcard'dan ayrı kampanyaları ile doruğa ulaştı. Ben eminim ki Adios kartı olmayan ama normal Worldcard'ı olup puan toplayanlar da bu konudan faydalanıyorlar, soru soruyorlar, cevap alıyorlar. Bu tipteki mesajların da yeri Adios konusu olmamalı bence.

    Özetle, sadece Adios'a özel mesajların bu konuda paylaşılması taraftarıyım.

    Umarım kimseyi sıkmamışımdır.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.