Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Mayıs 2021; 1:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • gerçek bir sega mega drive ile sahtesi arasında her açıdan o kadar büyük kalite farkı vardır ki klon cihaz kullananların hiç mega drive görmediklerini ve sadece kendilerini kandırdıklarını rahatça söyleyebiliriz.bu fark teneke bir yüzükle altın yüzük arasındaki fark kadardır.

    sega mega drive 1 in game pad ini açınca bir acaiplik görürsünüz tasarımı öylesine basittir ki ancak sega nın süper zeki mühendislerinin elinin degdiği bellidir.
    milyonlarca klon kolu açın hiç biri bunu kopyalamayı denememiştir bile.

    yön çubuğunun buton lastiği arka taraftadır ve plastik bir çember sizi şaşırtır.



    sega mega drive orjinal mi degil mi karmasasını basitçe bitirelim.

    dünyada saf gerçek 2 tane mega drive vardır mega drive 1 ve mega drive 2

    biri bu


    silinsin

    diğeri de bu


    silinsin

    sadece sega mega drive in amerikan versiyonu genesis adını taşır şekilleri biraz farklıdır o kadar.


    silinsin


    silinsin


    birinci sınıf malzemeden üretilmişlerdir ve ağırdırlar.


    BU CİHAZLAR DIŞINDAKİ DİĞER MİLYONLARCASI DA SAHTEDİR.

    sega nın lisansıyla bir kaç fabrika tarafından üretilen versiyon mega drive 2 ler mavi tuşludur bunlar dahi lisansla üretilseler bile orjinal degildirler bunlar ile gerçek mega drive 1 ve kırmızı tuşlu mega drive 2 arasındaki kalite farkı uçurumdur.lisanssız üretilen mega drive lar ise milyonlarcadır fakat tek kelimeyle hepsi çöptür.

    bir konu daha ekleyelim

    hayatta gördüğüm satılması inandırması en zor şey in orjinal ps3 kolu olduğunu söyleyebilirim

    evet satılık ps3 orjinal kol.orjinal mi...evet...analoglar yumuşak mı...evet...tek basıştamı gidiyor uzun basışta mı...kol orjinal.....ön yazılar parlak mı...birader kol orjinal....tamam....düğmeler sert mi...heee al sert.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Mart 2021; 11:24:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ya alt tarafi ateri bunlar noolcak ki demeyin zamanı geldiğinde bir şey çalışmadığında albert einstein ı getirin verin eline softmodlu wii nin sd kartını o atomu parçalayan adam size boş boş bakıp kalacaktır...aldın mı eline kartı albırt."silinsin 


    D2x cios installerde 249 ve 250'yi yanlış slotlara yükleyen albert "la noldu bu makinaya niye açılmıyor" diye wiiyi brick ettikten sonra, "dur elimdeki psp 2000'e softmod yapayım bari" derken infinity 2.0'ın psp go eboot.pbp'sini 2000'e yükleyerek onu da brick eder.Sonra "oyun boş iş aga ben kendimi matematiğe verecem" diyerek bilim adamı olur silinsin 


    Yazılım yüklerken gelen heyecan, çarkıfelekte çektiğimiz zarflardan araba mı çıkacak yoksa heyecanından daha üstündür.O an en ufak bir sıkıntı olsa cihaz pert.Üstünden bir yük kalkmış gibi hissedersin cihaz bozulunca hüzünlü bir rahatlık çöker üstüne.Yok başarılı şekilde yüklenirse, artık diğer brick risklerini alarak wad yükleme kısımlarıyla vs uğraşırsın. İnternetteki rehberlerde "sakın sistem dosyalarının olduğu yerlerde expert değilseniz uğraşmayın" uyarılarını dikkate almayarak sırf sevdiğin bir tema için cihazı yine göçertebilirsin.Noldu oyun oynayacağın cihazı 2 dk şekil yapayım diye ele aldık.Bu cihazları en fazla oyunu oynayacak kısmı halledene kadar kurcalayacaksın gerisi macera.Adam ps3'de sana sadece game klasörüyle ilgilen sistem klasörünün içine girme diyorsa bir bildiği vardır.Param.sfo editle rap dosyası ile lisansla ama o sistem dosyalarının içine girme silinsin 


    Bu sözlerim her retrocu için geçerli yukardaki destekler nitelikte.


    Maalesef bu üniversitenin mezuniyeti yok, sınıfları ise oldukça çok. Bulursan yerli kaynaklar bulamazsan az ingilizcen ile ya da izlediğin kadarıyla yabancı kaynaklardan izleyerek okuyarak bu işleri halletmeye çalışırsın.Hiç bir zaman tek video ile soft mod yapmayın diğer kanalların yayınladığı videolara da her zaman göz atın en az 3 farklı kaynaktan izleyin bir soft mod yöntemini birinin unuttuğu bir yer olabilir.


    Mesela elime gelen psp'de soft mod yapan tech james videonun sonunda nasıl kalıcı hale geleceğini anlatmadan videoyu bitirdi.Başka bir video da eklemiş.


    Gba temp'i de mesken tutun. Her zaman adım adım uygulayın üstün körü okumaya erinmeyin tüm adımlardan emin olun 1 kere uğraşıp sürekli oynayacaksınız çünkü.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.