Şimdi Ara

silinsin.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
6
Favori
15.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silinsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 13 Kasım 2020; 15:22:52 >



  • İnstagram ve tv kültürü içinde önümüze sunulan tüm jön-modeller yüzünden.
    O kadar aşina oluyor ki insanlar iyi vücutlara, aynada kendilerine bakınca götü ve göbeği kestirmek istiyorlar.

    Doping kullanımı bence yine fazla değil, orta yaş üstü kadınların zayıflama çaylarına ilgileri sporcuları 5'le çarpar. Şarlatanlık kadınların ilgi duyduğu sektörde daha fazla.
  • Karanlık yönleri konusunda daha çok bilgi verebilirseniz sevinirim , ben 5-6 yıldır bu sporun içindeyim ancak hiç anabolik kullanmadım


    Bu aralar aklımadn geçiyor , bi kaç arkadaşıma danıştım. Hepsi , önlemini alırsan hiçbir şey olmaz havasında



    Kendileri kullandıkları için bir şey olmayacak sanıyorlar gibi bir havaları var
  • Özellikle en sonda yaşam kalitesi ile ilgili olan kısmına katılıyorum. Günümüzde insanların en büyük problemlerinden olan depresyon, kaygı vs. psikolojik rahatsızlıkların temelinde hareketsiz yaşam ve beslenme sorunları olduğunu düşünüyorum, insan günümüzdekiler kadar hareketsiz bir varlık değil doğasına aykırı. Çevremdeki insanlara bunu söylediğimde pek önemsemiyorlar maalesef. Steroid konusuda iki ucu .oklu değnek bana kalırsa, insanlar bu konuda bilinçlendirilse bir dert bilinçlendirilmese bir dert.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 27 Mayıs 2018; 23:25:4 >
  • Allaha şükür şunları doğalken gördük duyduk okudukta bi cahillik etmedik. Valla zor, cinsel problemler zaten büyük sıkıntı yaratırken birde altüst olan hormon sistemi duygularınıza tesir ediyor. Ne zaman aklımın ucundan geçse şunlar geliyor vazgeçiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum yıllar önce çok kısa süreli kullandığım Deca bütün hayat kalitemi Düşürdü.Yıllarca libido problemleri çektim forum forum, doktor doktor gezdim çözüm bulamadım. Zamanla ilişkiye girebilecek seviyeye geldi ama asla eskisi gibi olmadı. Deca dick sorununumun DHT bazlı olduğunu öğrenmem yıllarımı aldı 2 kutu proviron kullanımı ile yüzde 90 düzelme oranını yakalayınca bir daha hiç bir ilaca elimi sürmedim proviron bir steroid olmasına rağmen etkisi nedense kalıcı oldu, enzimleri mi hareketlendiriyor, reseptörleri mi güçlendiriyor çözemedim ama bir daha asla hiç birşeye elimi sürmem kimseye de tavsiye etmiyorum😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la bi insan niye steroid kullanır ya :D git paşa paşa yap sporunu. Gerçi bizim salonda haa vücudu güzelmiş dediğim bütün adamların küre girdiklerini duyuyorum ağızlarından o da bi garip tabi
  • Hayır benim anlamadığım mevzu şu ??

    Pro musun ? Hayır

    Olympia veya IFBB misin? Hayır

    Fitness Model misin ? Hayır

    Ee ne kaldı geriye neden kullanırsın ki sıradan bi insansın senin kolum 50 cm olunca nolcak ?? Gerçi 50 cm naturel kol var da ne bileyim yağ oranın %5-6 olunca nolcak ??

    Pro olmayıp yarışma gibi bi mevzun yoksa tamamen gereksiz asprin değil ki bu hormon lan bu.

    Örnek vereyim yakın arkadaşım vardı Allah var adamın genetiği çok iyi tam bi mezomorf omuzlar geniş bel ince kemikleri uzun ve iri 35 cm kolu vardı başlarken sanırsın 40 gibi gösteriyor harbiden iyidi.

    Ee sonra noldu adamın bilgisi sıfır beslenmeyi bilmiyor boyu 180 di 72 den 85 kiloya çıktı kolu 41-42 olmuştu bütün ölçüleri arttı neyse dedi gelişemiyorum bi duydum küre girmiş oğlum günlük daha kaç gr protein karbo hesabını bilmeyen kekonun tekisin küre girmişsin işte böyle dallamalara yasaklanmalı ha hazırlanırsın yarışmaya o zaman tamam adam akıllı beslenip antrenman yapsan zaten çıkacan 95-100 e ne gerek var...

    Benim merak ettiğim bu ünlü camianın neden kullandığı değil tamamen genç kalıp performans yüksek testo erkeği her türlü iyi kılar biz genç olduğumuz için bu durumu bilmiyoruz ama açıklaması bu iyi ve güzel hissetmek.

    Peki zararı yok mu bunun yıllardır ufak mg ler kullanıp mı ayakta kalıyorlar benim bildiğim GH nin zararı olmaması en azından streoid kadar zararı yokmuş bunuda çoğu ünlü kullanıyormuş uzun yıllar GH ve streoid kullanmanın sistemi mi var doktor kontrolünde ??

    Hayır kimyasal kullanmayıp Body ye devam etseler sonuç kötü mü olcak ben sanmıyorum hormonlar yine yüksek olur diye düşünüyorum bahsettiğiniz yaşlar +70 falan galiba Arnold Stallone bu yaş grubunda bu adamlar kullanıyorlar mı ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Sporu yapma amacı neredeyse herkesin estetik gözükmektir.
    Sağlık için yapanlar azınlıktadır. Bir çoğumuz için estetik daha ön plandadır. (Aksini söyleyenler emin ol estetiği daha çok önemsediklerini kendileri bile farketmemiştir.)

    Define ve biçimli bir vücuda kısa yoldan ulaşmayı istemek bence normal görülmeli. Kimseye kullandığı için bir yargıda bulunmam kendi seçimidir. Sağlık riski değişmese sadece etrafındaki emsallerinin daha iyi gözüktüğü için bile kullanma oranı yaygınlaşmakta.

    Burada aslında 5-6 yıldan sonra kullanıp, kullanmama arasındaki ayrımı: spor yapma sürecini sevmek yatıyor. Hedef odaklı değil süreç odaklı olanlar genelde natural kalırken, hedef odaklı olanlar doping kullanıyor.

    Şükür ki süreci seviyorum kendi adıma, ve etrafımda ve şu an gittiğim salonda çok nadir dopingli arkadaşlar geliyor. Aksi halde psikolojik olarak kolaya kaçma bizim milletin tercih ettiği bir yoldur.




  • İnstagram ve tv kültürü içinde önümüze sunulan tüm jön-modeller yüzünden.
    O kadar aşina oluyor ki insanlar iyi vücutlara, aynada kendilerine bakınca götü ve göbeği kestirmek istiyorlar.

    Doping kullanımı bence yine fazla değil, orta yaş üstü kadınların zayıflama çaylarına ilgileri sporcuları 5'le çarpar. Şarlatanlık kadınların ilgi duyduğu sektörde daha fazla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 31 Mayıs 2018; 0:27:19 >
  • Hocam bu durum beni gerçekten rahatsız ediyor.Bir taraftan biliyorumki ne kadar uğraşırsak uğraşalım,her türlü supplement kürlerine girelim yine de onlar kadar olamayacağız.Diğer taraftan da sağlık bir insanın en büyük hazinesi.Bir kişi bile “kardeşim ben tamamen doğalım” dese eyvallah diyeceğim ama yok ışte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xMardukx

    Aynen katılıyorum yıllar önce çok kısa süreli kullandığım Deca bütün hayat kalitemi Düşürdü.Yıllarca libido problemleri çektim forum forum, doktor doktor gezdim çözüm bulamadım. Zamanla ilişkiye girebilecek seviyeye geldi ama asla eskisi gibi olmadı. Deca dick sorununumun DHT bazlı olduğunu öğrenmem yıllarımı aldı 2 kutu proviron kullanımı ile yüzde 90 düzelme oranını yakalayınca bir daha hiç bir ilaca elimi sürmedim proviron bir steroid olmasına rağmen etkisi nedense kalıcı oldu, enzimleri mi hareketlendiriyor, reseptörleri mi güçlendiriyor çözemedim ama bir daha asla hiç birşeye elimi sürmem kimseye de tavsiye etmiyorum😀
    Kür esnasında kullanman gerekiyordu provironu. Ayrıca milk thistle, çinko ve multivitamin şart. Steroidi alıp kıça iğne basmakla küre girilmiyor. Araştırmadan kullanıyorsunuz, sonra değerlerim bozuldu. Bu işi profesyonel hocalarla yapın. Kendi kendinize değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu işi müsabık sayısız kür yapmış bir vg’ci ile yapmayı denemiştim.3 kuruş para kazanmak için daha ilk kürümde Deca yı önerdi bana, şuan ki aklım olsa hayatta bulaşmazdım.Allahıma şükürler olsun zaman ve proviron ilacım oldu o günler aklıma geldikçe sinirleniyorum kendime

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisinden izin almadığım için ismini paylaşmayacağım bir şahsın yazısını sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar çünkü bu işlerden zarar görmek %90 cehaletten ve hırstan kaynaklanıyor. Ve unutmayın, kimse size sorunsuz bir kür garantisi veremez. Zaten binbir türlü berbat yan etki kaçınılmazdır çoğu kürde.





    silinsin.



    silinsin.



    silinsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "steroid alıyor ama çalışıyor"cular gelmemiş anlaşılan
  • İnternette bi video izledim abi 35 yaşında ufak çaplı kanalı var adı Vaftizci Mustafa diye Steroidle ilgili videosu vardı izledim aklıma yatan en mantıklı şey şuydu.

    Genetiğin ve disiplinin yoksa steroidle 40 cm kol yapamayan hani bi haly yapamayan adamlar gördük dedi çok doğru senin vücut tipin mezo değilse kilonda 50 falansa senin ne işin olcak steroidle ?? Kemiklerin uzun iri olur atletik vücudun olur kilonda yüksek olabilir Savaş Cebecide bunun tanımı yaptı böyle olursan üst sınırları zorlarsın lakin bu saydıklarımız TR de mevcut değil ben öyle genetik model ve sporcu görmedim olsa çıkardı.

    O zaman bunun en mantıklısı düşük dozlarda yaşlı diyebileceğimiz yaşlarda kullanmak mantıklı.

    Bu sporu sadece görüntü ve kız tavlamak için yaptığını sanan %50 lik bi kitle var adamın kadınım neyse bilimsel konuda bilgisi sıfır evet en başta estetik lakin işin içinde güç kuvvet kondisyon var en önemlisi erkek hormonu testosteronun yükselmesi var yüksek testo=mutlu iyi güçlü erkektir.

    Bunu bende bilmiyordum testosteronun anlamını ve ne işi yaradığı araştırınca öğrendim dünyayı yönetiyor bu hormon çok önemliymiş.

    Her konuda aynı fikirdeyiz lakin benim sorularım var bunları cevaplarsan iyi olur.

    1-Steroid kullanımı yıl içinde kaç sefer yapılıyor ?? Bulkta ve definasyonda toplamda 2 sefer mi yapılıyor ne kadar süre yapılıyor 2-3 ay gibi ??

    2-Steroid kullanınca yapay kas gibi bir görüntü ve hacim mi oluyor günde kilo kilo idrar yapan varmış yani kalıcı değil bu kütle belli bi süre sonra su şeklinde dışarı mı atılıyor ??

    3-Kalıcı kas kütlesi yapan kürler varmış bi de öyle duydum mesela 100 kg ya çıktın o kiloda kalmanı mı sağlıyor ??

    4-Bu kürlere bulaşanlar bağımlı hale geliyormuş mesela fitness modellerden örnek verelim adamlar %6-7 yağ oranıyla dolaşıyor 12 ay bunlar öyle mi ?? Dışardan çok iyi görünüyorlar lakin içini kimse bilmiyor sağlık durumları nasıl acaba kesinlikle doktor ve antrenörler tarafından destek alınarak plan program yapıyorlardır bizimkiler ne işe yaradığı bilmeden kullanıyor yaşları daha 20 bile değil ülkemizde BB sporu rezil bi durumda bence aslınds bunun olmasını internet ve Youtube da sağladı BB ci Youtuberler çıkmış adam Bench Press ve Squata temel hareket değil Vücut tipleri diye bir şey yok diyor o kadar çok bilgi kirliliği var ki ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu sahibine bir soru sormuştum da , zahmet edip cevap verememiş kendisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 3 Haziran 2018; 15:18:21 >
  • http://www.kaanaydos.com.tr/androjen-reseptoru-ve-aktivasyon-fizyolojisi.html. okumanızı tavsiye ederin Kaan aydos un androjen ve reseptörlerle ilgili çok güzel bir yazısı var androjen reseptörlerinin mutasyonundan bahşediyor mesela, steroidlerin de tam olarak yaptıkları bu aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun ana fikri yine bilinçsiz kullanımın dogurdugu sonuçlar, şaşırmadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ilaçlar salonlarda hoca tavsiyeleriyle kullanıldığı sürece bilinçli kullanım diye birşey söz konusu olamaz. Misal kadınlarda kemik erimesi tedavisi için üretilmiş Deca’ yı insanın vücuduna enjekte etmesi gibi. Temel amacı DHT yi baskılayıp progesteron u yükseltmek olan bu sayede eklemleri güçlendiren bir ilacı sırf başkaları kullandı diye vücuda alıyoruz.‭Anabolik ve androjenik steroidleri ne kadar bilinçli kullanırsanız kullanın yan etki almamanız mucizedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6-7 aydır yapıyorum baya gelişim sağladım 2. Aydan beri protein tozu ve bcaa kullanıyorum.Konuyu görünce sorma gereği duydum protein tozunun ve bcaa nın da bu kadar ciddi zararları var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.