Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fffffff



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 19 Ağustos 2011; 23:21:01 >



  • Sarı ışık yanıyormu ?
  • Yanmıyo olsa bile servise götür zorlarsan sarı ışık verdirirsin ps3e
  • sarı ısık yok sadece ps3u zorlayan oyunlarda oluyor gow2 crysis 2 la noire kz3 oynanmıyor 1 2 dk sonra kapanıyor diger oyunlarda problem yok


    garantisi bitti 2008de almıstım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 16 Ağustos 2011; 17:10:54 >
  • 4 gündür PS3'üm aralıksız açık.2 Tane oyun download edeceğim diye cihazın içine ettim ve sorun şu ki 4. gün sonu indirmek istediğim 1. oyun hala%80'de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    4 gündür PS3'üm aralıksız açık.2 Tane oyun download edeceğim diye cihazın içine ettim ve sorun şu ki 4. gün sonu indirmek istediğim 1. oyun hala%80'de


    masallah masallah
    benimde oyleydi onceden ama son 1 aydır sureklı ısınıp duruyor
    sen nerde yasıyorsun serin bi yermi yada evde klimamı var
  • Odam sıcak , PS3' LG 22 '' Full HD Monitör'ün yanında duruyor.Camım ve Pervanem 7/24 Açık ama vantilatörden ben istifade ediyorum PS3'e bir yararı yok.PS3'e bir maşAllah diyelim.Ayrıca ps3 bir gün bozulursa en çok HDD ve PSN' hesabıma üzülürüm.Bu Trophyler filan nasıl yedekleniyor bilen varmı ?

    SAVE DOSYALARI - TROPHYLER - PSN ARKADAŞLARIM - FOTOĞRAFLARIM vs.

    Oyun oynamaktan hafızada 10 GB boş yer kaldı.Her an yeni bir HDD Alabilirim.Ayrıca Taşınabilir HDD alsam PSN OYUNLARI ve DEMO - PS3 OYUN ÖN YÜKLEME vb. ŞEYLERİ ORAYA YÜKLEYEBİLİR MİYİM.


    Görüşmek üzere.Kazasız - Belasız oyunlar




  • ah nerde oynayamıyoruz ki şimdi bir daha deneyeceğim la noire olmassa bir da arkasına buz kalıbı koyup deneyeceğim

    olmuyor olmuyor ya klima lazım yada sibiryaya falan tasınmak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 16 Ağustos 2011; 17:43:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Odam sıcak , PS3' LG 22 '' Full HD Monitör'ün yanında duruyor.Camım ve Pervanem 7/24 Açık ama vantilatörden ben istifade ediyorum PS3'e bir yararı yok.PS3'e bir maşAllah diyelim.Ayrıca ps3 bir gün bozulursa en çok HDD ve PSN' hesabıma üzülürüm.Bu Trophyler filan nasıl yedekleniyor bilen varmı ?

    SAVE DOSYALARI - TROPHYLER - PSN ARKADAŞLARIM - FOTOĞRAFLARIM vs.

    Oyun oynamaktan hafızada 10 GB boş yer kaldı.Her an yeni bir HDD Alabilirim.Ayrıca Taşınabilir HDD alsam PSN OYUNLARI ve DEMO - PS3 OYUN ÖN YÜKLEME vb. ŞEYLERİ ORAYA YÜKLEYEBİLİR MİYİM.


    Görüşmek üzere.Kazasız - Belasız oyunlar


    Trophyleri dert etme onlar sony serverlarında kayıtlı, ama save dosyalarını ve fotoları ps3'ten usbye yedekliyebilirsin, psn arkadaşları zannedersem senin hesabına kayıtlı, başka makinede senin hesabın açılsa yine arkadaşlar kalır. Yalnız, harici HDD'ye, demo, psn oyunları veya ps oyun yükleme dosyalarını atamazsın.




  • 4 GÜNDÜR AÇIK . 1.5 Gün aralıksız PS3 oyNADIM (Toplam süre) Ve Hâla bir şey demedi...SENİ SEVİYORUM - MY SLİM - LOVE
  • fan kısmı zaman zaman beyaz beyaz toz çekiyor (lcd standım piano black ve cam yani toz çeker) gördükçe o kısmı ıslak mendil yada parmaklamak suretiyle temizliyorum içeride fazla birşey yoktur inşallah..
  • fan temizleme modu nasıl oluyor ben de slim 120gb lik model var hiç yapmadım öyle birşey 1 yıl oldu aleti alalı belli aralıklarla yapmak gerekirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinager_dante

    fan temizleme modu nasıl oluyor ben de slim 120gb lik model var hiç yapmadım öyle birşey 1 yıl oldu aleti alalı belli aralıklarla yapmak gerekirmi?


    Slim makinelerde bildiğim kadarı ile yok . Fatlardada makineyi dik koyunca devreye giriyordu sanırım (ters olarak dik) .


    Makinanın kapanma sebebi ısıdan olduğu kesin denebilir. Bi kaç öneri veriyim sana fakat servise götürmende tabiki fayda var.

    1-) HDD yerini açmayı biliyorsan aç içinin tozunu falan al üfle sağını solunu sonra hdd yi temizle geri tak . (Fakat bilgilerin %99 silinmez .Ama yinede bi araştır . Ben 3-4 kere çıkardım ilk makinamda bişey olmadı (fatlar için).

    2-) Eğer Anakart ısınıyorsa ve yeteri kadar soğumuyorsa sistem otomatikmen kapanır.Buna dikkat et arkadaşların dediği gibi zorlarsan sarı ışık alırsın.

    3-) Çok fazla yüksek fanda çalıştırmanı tavsiye etmem , zorlarsın makineyi .

    4-) Cihazın bulunduğu yer açık bi yermi ? Yani ferah ve fan deliklerinin hava alması gerekir . Aksi taktirde hava alamazsa cihaz içindeki sıcak havayı dolaştırır sürekli . Mümkünse elektrik süpürgesini fan yerlerinden içeri doğru tut.İçindeki tozu çekmeye yardımcı olabilir belki .Sakın içine hava vurma (fön makinesi olsun üfleyerek olsun sakın) . Çünkü tozu fanın yetişemiyeceği yerlere taşıyabilirsin.

    5-) Eğer hatalar bunlara rağmen devam ederse sarı ışığı yemeden servise götür.Bi baksınlar içini açıp tozunu falan alırlar. Sen sakın açayım deme yani elinde patlayabilir makine . (Daha önce açtıysan bilemem fakat yinede dikkat et. Forumlarda var nasıl açıldığını gösteren videolar fotoğraflar fakat en ufak hatada eline alabilirsin aklında bulunsun.)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    4 GÜNDÜR AÇIK . 1.5 Gün aralıksız PS3 oyNADIM (Toplam süre) Ve Hâla bir şey demedi...SENİ SEVİYORUM - MY SLİM - LOVE

    Bendede slim var hic isinmiyor
  • Cihazım şu vakitten itibaren 5. Gün'ünü kapanmadan geçiriyor.Biraz ısınmış Downloadlar bittikten sonra 1 gün hiç açmamaya karar verdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Cihazım şu vakitten itibaren 5. Gün'ünü kapanmadan geçiriyor.Biraz ısınmış Downloadlar bittikten sonra 1 gün hiç açmamaya karar verdim.

    5. gun mu?Ben asla cihazi o kadar acid Hiram am slim diye guvenme gunesi gorebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Cihazım şu vakitten itibaren 5. Gün'ünü kapanmadan geçiriyor.Biraz ısınmış Downloadlar bittikten sonra 1 gün hiç açmamaya karar verdim.


    Sanırım anakartı eritmeye çalışıyorsun Bişey olmuyor diye zorlama bence . Benim için ideal 1-2 gün

    Dediğim gibi fazla zorlama Biz Türk milleti böyleyiz işte , birşey bozulana kadar zorlarız , sanki hiç bozulmayacakmış gibi




  • silinebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.