Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alakasızdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 13 Ocak 2022; 1:23:49 >



  • Bu bildiğimiz WoM, yeni adıyla MoW Silinebilir.  Ekip alakamız yok falan demiş de birebir aynısı sadece rarity sistemi (çok iyi olmuş) gibi ufak değişiklikler var. Açılışa 5 gün kalmasına rağmen hiç reklamını, tanıtımını göremedim acaba aynı singapur gibi kendi köşesinde sadece kemik kadronun oynadığı bir oyun mu yapmak istiyorlar diye düşündürdü tabi. Bir de diskort sunucusunda tek 1 (bir) GM var insan kıllanmıyor değil.


    Beni bilen bilir WoM'dan başka oyun oynamıyorum, sarmıyor yani. 18 kasımda girip bakacağım umarım arkasında WoM ekibi vardır yoksa romanyalılarla hiç uğraşmam.

  • Sunucu bugün saat 6'da açılıyor arkadaşlar. Oyunun nasıl olacağını merak edenler Discord'a girip bakabilir. Şu an için sadece Romence ve İngilizce oyun istemcisi bulunuyor. Yakında diğer diller de eklenecekmiş, ama bu ne zaman olur bilmiyoruz.


    Sunucu global olacak, ilk hafta için nesne market açık olmayacak ve fazladan tecrübe verecek bir etkinlik olacak. Premium olarak alabileceğimiz hırsızın eldiveni olmayacak, onun yerine herkese kalıcı olarak fazladan eşya düşürme şansı verilecekmiş. Sadece tecrübe yüzüğü ve (tahminen) yang bonusu satılacakmış. Oyun içi eldiven düşüp düşmeyeceği (WoM2'de metinlerden düşürdüğümüz gibi) şimdilik belli değil.

  • Vote4coin aktif durumda. Ana siteden onaylanmış hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağdaki Vote tuşuna basarak metin2pserver.net'teki sıralamada sunucuya oy verebilirsiniz. Her IP 1 oy hakkına sahip. Aynı mail adresi üzerinden birden fazla hesap açabiliyorsunuz bu arada. Her verilen 1 oy, kozmetik çekilişi için 1 bilet kazandıracakmış. Bilginize...

  • Oyun açılalı 2 gün oldu bu sıralar baya bi boş vaktim olduğu için hayatsız gibi oynadım tabi Silinebilir.  İlk yorumlarım şu şekilde:


    + Oyun bildiğimiz WoM2 ama baya bir değişiklik yapmışlar aslında ve bunlar hoşuma gitti, yıllar önce aldığım zevki ve keşfetme merakını tekrar yaşadığım için mutluyum.

    + 40. seviyeye kadar bütün itemleri rahatlıkla +9 yapabiliyorsunuz başlangıcı baya bir kolaylaştırmışlar.

    + Artı basma eşyalarını düşürmek çok keyifli, metinlerden çıkan yaratıklar artı basma düşürmüyor sadece haritadaki yaratıklar düşürüyor. Böylece haritada küme küme slot kesen insanları görmek mümkün.

    + Biyolog, simya gibi yerlerde kolaylıklar gelmiş mesela bazen slotlardan Cor Draconis Cut atıyor. Sanırım random ama öyle olmayabilir tam anlamadım.

    + Rarity sistemi güzel olmuş her düşürdüğüm eşyayı kontrol ediyorum ufak da olsa heyecan yaratıyor. (Loot filterda raritysi olmayan eşyaları alma diye bir seçenek var)

    + Metinlerden ve slotlardan changer atabiliyor, tabi ki abartı olmayacak şekilde.

    + Metinler benim oynadığım dönemdeki WoM2 göre daha bol.

    + Şebnemler on numara olmuş yıllar sonra...


    - Yerden topladığımız changerların oranları çok düşük, işe yarar efsun getirmek zor.

    - Liderlik, dönüşüm gibi kitapları atmıyor, niye atmıyor bilmiyorum.

    - Kaos metinleri yok, onun yerine Deadly Sin diye bir metin var ama 10 kişi toplanıp kesmeniz gerekiyor ve dropu kötü. Büyük ihtimal bununla ilgili bir güncelleme gelecek.

    - Blessing Marble, Exorcism Scroll gibi eşyaları elde edemiyoruz sanırım sadece boss kutularından çıkıyor şuan, buna epey canım sıkıldı itemlerim hep 4 efsun kaldı.

    - Oyunun arkasındaki ekiple alakalı kafamda hala soru işaretleri var, ne olacağını zaman gösterecek artık.



    Sonuç olarak yıllar sonra ilk defa bir oyunu böylesine hevesli oynadığımı fark ettim, gerçekten özlemişim. Çok uzun süreden beri bu kadar hayatsız takılmıyordum kendimden utandım biraz, aşağıya görselini bırakıyorum. Silinebilir.  Başlamak isteyen buyursun gelsin.


    Silinebilir.
    Silinebilir.
  • Bende oyuna an itibari ile başladım. Slotlardan yang düşmüyor sandıklardan ve metinlerden çıkan itemleri NPC’lere satarak para kazanıyoruz level 30 olunca ve görevleri yapınca oyun kdp veya dolunay kılıcı veriyor. Bana WoM2’yi çok ama çok anımsattı.. heyyy gidii..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekibin çoğu (veya tamamı) eski WoM2 kadrosundan oluşuyor oyun dosyalarının birebir kopyalanmış olduğu az-çok vakit geçiren herkes anlar. Bu konudaki ilk mesajımda bahsettiğim gibi büyük ihtimal sessiz sedasız bir açılış ve zamanla artan online gibi bir hedefleri olduğunu düşünüyorum aşağıdaki mesaj da bunun delili. Yalnız sıkıntı şu, gerçekten sunucuya hakim destek alabileceğimiz ekipten birisi ne oyunda ne de discord üzerinde var. Alışmışım günün her saatinde GM olmasına ve soru sormaya bu benim canımı sıktı açıkçası. Ne olacağını zaman gösterecek şimdilik oynamaya devam.



    Silinebilir.
  • Sunucu hakkında son fikirlerimi beyan edeceğim. Açıkçası ben çok beğendim zaten bildiğimiz WoM2 temeli ama gereğinden fazla değişiklik yapıldığını düşünüyorum. Bunları sayacak olursam;


    • Oyunda eldiven yok. Ayrıca küpe ve bilezikte ekstra item düşürme bonusu da yok.
    • Yaratıklar yang atmıyor, nakit parayı markete eşya satarak kasıyorsunuz.
    • Dönüşüm kitabı, küresi yani dönüşümle alakalı hiçbir şey yok. İlerleyen seviyelerde bossları dönüşümsüz nasıl keseceğiz merak konusu.
    • Droplar ve artı basmalar alıştığımız sistemden uzak, mesela 75 silahları sadece Azrail sandığından çıkıyor, Kanlı Kılıç basarken istiridye istiyor gibi.
    • Kemer craft edemiyoruz ve büyük ihtimal SCE çıkartmak için eski usül katakomb kutularını açacağız çünkü craft penceresi yok.
    • Metin respawn süreleri daha kısa, işini bilen adam çok hızlı metin dönebiliyor.


    gibi değişikler var.


    Server fena sardı tabi boş vakti de bulunca yılların özlemini çıkartıyorum, şu anda piyasada ne Metin2 olarak ne de başka oyun olarak alternatifi olduğunu düşünmüyorum. Peti fulledik ve oyunun ilk 75 silahını çıkarttık, ilklere koşmaya devam.



    Silinebilir.
  • 1-99 denmiş. high levelda metin farmı için tek yer kızıl mı yoksa ekstra map var mı?

  • Şu an için yüksek seviyede metin kesilen iki yer orman ve kızıl orman.

  • Ben de gelicem az sonra oyuncu sayısında gelişme var mı yoksa sabit 300 devam mı ediyor?

    Edit: Oyun aşırı kaliteli 3 ch var şu an farm alanları fifti fifti yeterli. 300 kisiyle bu kadar iyi ticaret donucegini düşünmemiştim. Oyun güzel tereddüt edenler hemen başlayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axor-2528 -- 29 Kasım 2021; 23:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrardan merhaba herkese,


    Oyun gün geçtikçe daha da keyifleniyor. Azrael sistemini değiştirmişler artık damage atabilen herkese (her IP başına bir) drop atıyor. 8 kişi katakomb dönmek o kadar keyifli ki anlatamam zaten 20-25 dakika arası sürüyor her tur. Aynı zamanda oyunda aşırı aktif bir PvP sistemi var. Sin metinleri haritada spawn olduğu zaman aşağıdan bildirim geçiyor herkes bir anda o haritaya toplanıp metini aramaya başlıyor, metin bulununca da bayraklar arası savaş çıkabiliyor o yüzden biraz da olsa PvP item yapmaya zorluyor oyun sizi. Şimdilik tek sıkıntı oyundaki romanlarda aşırı derecede ırkçılık var, e tabi yarası olan gocunur. Silinebilir. 

    Aşağıya birkaç görsel bırakayım


    Silinebilir.
    Silinebilir.
  • Oyunun ilk PvP turnuvasını biz kazandık.


    Silinebilir.


    Silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 5 Aralık 2021; 20:48:34 >
  • Ayın 17'sinde OX etkinliği olacak arkadaşlar. Bu ay içinde gerçekleşecek olan etkinliklerin takvimi de yayınlanmıştır. Yayınlanan etkinlik takvimine buradan ulaşabilirsiniz.


    Yakında bilgi bankası da kullanıma hazır hale getirilip oyuncuların hizmetine sunulacaktır. Oyuna güncellemeler gelmeye devam etmekte. İyi oyunlar dilerim.

  • Oyun güzel fakat iyi bir bütçeyle tanıtım yapılması şart oldu artık. Oyuncu sayısı WoM2'nin ölü dönemlerindeki gibi seyrediyor temennimiz bu sayının önümüzdeki zamanlarda giderek artması. Yüksek level olarak oyun benim açımdan şimdilik bitmiş durumda, Aqua Dragona kadar bütün dungeonları tamamladık ve PvP turnuvasını bu sefer şamanımla kazandım. Hikaru, ocak ayında beta maplerinin geleceğini söyledi umarım bir aksilik çıkmaz.


    Edit: Ayrıca belirtmekte fayda var item shop satışlarının çok kötü olduğunu ve bu işten kâr edemediklerini düşünüyorum. Olur ya ansızın sunucu kapanırsa şaşırmamak lazım. Kendi adıma oynadığım günlere ve edindiğim arkadaşlıklara sayarım, gayet keyifli zamanlar geçiriyorum.


    Silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 17 Aralık 2021; 2:50:40 >
  • westcat kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba, bu forumda item isteyen çıkmazSilinebilir. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.