Şimdi Ara

Silik yanan bu ışıklar ne anlama geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2015 model fiat linea kullanıyorum. Arabada kontağı açınca, tüm ışıklar yanıyor ve bekleyince veya çalıştırınca sönüyor. Bu resimdeki 2 ışık ise sönük bir şekilde yanmaya devam ediyor.

    Silik yanan bu ışıklar ne anlama geliyor?


    Fiat servisi akünün zayıf olduğu için bu hatanın ve arada airbag hatası gibi hataların ekrana çıkabileceğini söyledi. Aküyü değiştirdim ekrana arada 1 çıkan airbag hata yazısı gitti. Ama bu 2 öğe hala silik yanıyor. Fiat servisinin dediği gibi akü değiştirdim sönmedi. Varta 60 amper akü 0 takıldı ışıklar hala sönük yanıyor. Şimdi fiat servisi hill holder arızası vardır diyor ama hill holder sorunsuz çalışıyor. Bu neden olabilir?








  • Sanırım bu sıkıntıyı yaşayan yok :(
  • abs ve çekiş denetimi lambaları onlar, aracı bilgisayara bağlatıp kontrol ettirmenizde fayda var
  • Bağladılar sadece dpf filtre temizlik hatası var bilgisayarın gördüğü. Başka bir hata görünmüyor. Hill holder da abs de normal çalışıyor. Bir sıkıntısı yok. Anlayamadılar sorunu

  • Aracınız şase tamamlamadığında silik bir şekilde lambalar yanar. Kimse de ışıkların silik yandığını düşünüp ona göre cevap vermemiş. Aracınızın duylarını kontrol edin, akü şase bağlantılarını kontrol edin. En öncesinde servisi değiştirip, iyi bir elektrikçiye gösterin. Fakat bu dediklerim silik yanıyorsa geçerli. Tam parlaklık ile yanıyorsa, araç cihaza bağlanır ve hatalar silinir.

  • Araç bilgisayara bağlandı. Sıkıntı yok. Elektrik aksamı incelendi sıkıntı yok. Lineaların kronik arızası imiş bu panel. Gösterge panelinin sökülüp İstanbula yollanması lazımmış. 1 hafta araçsız duramam dedim kaldı böyle duruyor. Başına gelen olursa bilgi vereyim dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.