Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 10 Temmuz 2016; 15:50:55 >



  • ezequiel1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba @ezequiel1;

    Özel mesajınızı kelime kelime yazıp göndermiyorsanız, belirttiğiniz üzere spam kaynaklı oluşması muhtemel her türlü sorunun önüne geçebilmek adına getirilmiş makul bir süredir 20 saniye.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 10 Temmuz 2016; 15:51:05 >
  • ezequiel1 kullanıcısına yanıt
    İki mesaj arasında 20 saniyeyi beklemenin gerçekten problem olacağı ehemmiyette bir durum, bir konuşma göremiyorum açıkçası. Sizin için problem olduğunu söylüyorsunuz lakin bu denli menfi, istisnai bir duruma çözüm getirmek adına, çok daha farklı ve kapsamlı sorunlara yol açabilecek genel bir uygulamayı hayata sokmak makul değil. Evvela bunun katılıkla alakasını kuramadım açıkçası. Mevcut sistemin bile ne denli suistimal edildiğini bilseniz, 20 saniyenin bile aslında yetersiz olduğuna hak verirsiniz.

    Yazılanın bekletilip, süre bitiminde gönderilmesi; gerek forum içinde, gerekse PM konuşmalarında; kısıtlamanın uygulanış amacına aykırı olduğundan ötürü bu tarz sistemlere sıcak bakmıyoruz.

    WhatsApp ve benzeri uygulamalar kullanmıyorum lakin yazışma temelinde kullanıyor olduğum tüm platformlarda öncelikle bana yazılanı etraflıca okurum; olabildiğince kendimi en iyi şekilde ifade edebilmek adına yazacaklarımı düşünür, kullanmam gereken kilit kelimeleri seçerim ve de en sonunda yazdıklarımı tekrar okurum. Yazışma sistematiğim bu yönde olduğundan ötürü de açıkçası bırakın 20 saniyeyi, 3-4 dakika gibi kısıtlamalar bile yukarıda yazdığım işleyişin uygulanması için normal süreler.

    Üslup ve yaklaşımınız için ben teşekkür ederim,

    İyi forumlar dilerim;




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.