Şimdi Ara

Sıkışmış pixel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.

    Dun Ankara Vatandan ViewSonic VA2231wa aldim, eve geldim, kurdum, baktim ki ekranin sag kenariya yakin bir bolgede sıkışmış bir pixel var. Bu sorunu bir takim programlar ile cozmeye calistim ama olmadi. Beyefendi hala yesil yesil takiliyorlar. Bu pixel, her ne kadar kucuk olsa da, orada oldugu surece benim aklim ona gidecegi ici monitoru 1 sıkışmış pixel icin magzaya geri iade edebilir miyim? Boyle bir durum ile daha once karsilasan oldu mu? (Magzada dalginlik ile sormayi unuttuk tabi ki bu durumdaiade var mi yok mu diye )

    Tesekkurler







  • 15 gün içinde geri götürüp iade edebilirsiniz. Herhangi bir neden göstermeksizin iade hakkınız olması lazım diye biliyorum. Arızadan bahsetmeyin isterseniz başka bir marka model alacağınızı söyleyin yoksa sizi uğraştırabilirler diye düşünüyorum. Bir de alırken çalıştırıp alın bazen belirli sayının altında ölü pixel var diye geri bile almıyorlar. Hatta yanınızda notebook götürün kırmızı, yeşil, mavi, beyaz tam ekran sayfalar hazırlayın önceden. Monitörü bilgisayarınıza bağlayıp bu sayfaları açın ekranın tamamını kaplasın bakın herhangi bir problem var mı yoksa alırsınız. Önce elinizdeki üründen bir kurtulun bu işlemi de önceden konuşun böyle yapıp alacağınızı belirtin yani bilgisyara bağlayıp bir deneyip almak istiyorum diyin.
  • Cevabiniz icin cok sagolun hocam. Az once monitoru aldigim Vatan magzasindan geliyorum aslinda. Ordaki calisanlara durumumu anlattim, problem yok dediler, faturasi susu busu varsa gelin, urun degisimi yapalim dediler. 30 gun olu pixel garantileri varmis. Isin komik tarafi, Vatana gitmeden once, sirf merakimdan, MediaMarkt'a ugradim, durumumu anlattim (sanki onlardan almisim gibi monitoru), degisim icin en az 3 olu pixelin olmasi gerektigini soylediler bana. Iste bu iki kurum arasindandaki belirgin fark ve musteri memnuniyetine verilen onem Artik yarin, yada Sali gunu gidip 0 olu pixelli monitor alacagim, yoksa gozum hep olu pixelin oldugu yerde kaliyor

    Tekrar cok sagolun




  • Hadi hayırlısı bakalım sevindim.
  • Sıkışmış pixelleri, bir bezle o bölgeyi çok hafif bastırarak bir süre ovalayın. Böylece düzelmesi lazım. Düzelmiyorsa değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.