Şimdi Ara

Şİkayetvar'ın taraf tutması ve görevine asiliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şikayet Olunan Firma : Şİkayetvar (İnternet Şikayet Sitesi)

    Firma İnternet Adresi : https://www.sikayetvar.com

    Firma Telefonu : 0 (312) 219 40 04

    Firma Mail Adresi : iletisim@sikayetvar.com

    Enteresandır ki firma noreply@sikayetvar.com adresini de kullanmakta.

    Konu : şikayetvar.comun bizzat kendisi ve bir çalışanının tehditleri şikayet olunmaktadır, uzun süre kendi desteklerinden yanıt beklendi ve resmen oyaladılar, reddettiler. Bir firmanın feci biçimde tarafı tutulmakta, ben Adaletten ayrılmayınca üyeliğimi kapatmakla tehdit etti şikayetvar.


    şahin rulman isimli bir firmanın çirkefliklerini şikayet etmiştim. Şikayetvar bana devamlı mesaj attığı için ben de şikayeti tekrar ediyordum ve bu sırada üyeliğim iptal edildi. Farklı bir üyelikten sorunu çözmek için uğraşırken o üyelik de iptal olundu. Şikayet yayından kaldırıldı. Sonra şikayetvarı telefonla aradım ahmet akıncı denen destek ekibinin başında olduğu söylenen ve kendisini avukat diye tanıtan birisi ile 45 dakikaya varan telefon konuşması yapmak zorunda kaldım. Yanlış okumadınız 1 saate yakın.....


    Herşeye kendisinin sebep olduğunu itiraf eden bu ahmet akıncı denen kişi ısrarla kendi hatalarını benim üzerime atıp hukuku alet ederek korkutmaya çalışan itirazlarına, hukuken de menfi davrandığını ispatladığımda yaptığı hataları düzeltti. Ancak yayından kaldırılan şikayetimi avukat ekibiyle görüşüp de yayına almak istediğini söyledi. Avukat ekipleri yoktu ve oyaladığını sandı, şikayeti yayına almadı. Ben de pürüzlü tarafları düzeltip tekrar yayınladım, şikayet yayına girdi ama şikayet edilen firma bu ahmet akıncıya ulaşıp şikayeti kaldırttı. Dikkat edin direk ahmet akıncı denen şahsın bizzat kendisine ulaşıyorlar. Yayından kaldırılırken önce "ürün-hizmet alımına dair şikayet değil" diye gerçek dışı bilgi sundular. Teknik sanayi malzemesi olan vidalı mil alımına dair bir ticari alışveriş olduğunu beyan ettim. Sonra birkaç defa daha yayınladığım halde şikayet yayından kaldırıldı. Daha sonraki düzeltmelerimde, "diğer incelemedeki şikayetiniz sebebiyle" diyerek yayından kaldırıldı ama diğer şikayet de yayına alınmadı. Daha sonraki düzenlenmiş şikayet "mükerrer" diye yayından kaldırıldı ama aynısından olmadığı için mükerrer değildi. ahmet akıncı denenin benlik sıkıntısı ve inatçılıkla Adalet'e rağmen davranışını tahmin ederek geniş fikirli birilerine ulaşmaya çalıştım şirketten ve şikayetvar sitesi sahibine omer.deveci@sikayetvar.com'dan mail attım, yanıt gelmedi. Daha sonra asistanı sezil bereketoğlu ile telefondan görüştüm ve istediği maili sezil.bereketoğlu@sikayetvar.com'a attm, sonuç çıkmadı. Tehdit ve menfi uslubundan ahmet akıncının yazdığını anladığım şahsıma cevap maillerinde, şikayetimin kanunlara aykırı olduğu, şikayetvarın başını yakacağı yazıyordu. Kanunu, mevzuatını ortaya koydum gerçek dışı konuştuğunu ispatladım ama bu sefer de "aynı firmayı bir daha şikayet ederseniz üyeliğiniz iptal edilecektir" diye utanmadan tehdit ortaya atıldı.


    Gerçek dışı bilgi vermekten çekinmeyen bu insan, görevine mecbur olduğunu düşünmektense kıyıda köşede benlik sıkıntısını işine yansıtıp keyfen taraf tutmaktan çekinmediğini ortaya koymaktaydı. Bu sitenin sahibi bile olsa Türk milletinin verdiği görev olan şikayet yayıncılığına aykırı davranamaz.


    Şİkayetvar ve diğer internet şikayet siteleri vatandaşın şikayeti için kurulmuştur ve vatandaşın nazarıyla yayınına devam etmektedir. Herhangi bir şahsın hakkını nasılsa kimse duymaz diye hiçe sayamaz. Yayın mecburiyetinden kanunları çarpık halde ortaya atarak hariç kalamaz. İnternet yayıncılığı ve Tüketici haklarına dair kanun her türlü vatandaş şikayetinin yayınlanmasını mecbur kılmaktadır. Şikayete karşı firmaya önce çözme hakkı verilerek şikayet bekletilir sonra da cevap hakkı firmada saklı kalınarak şikaet yayınlanır. Ancak bunlar asla gerçekleşmedi!!! İşi şikayet yayınlamak olan ve bu sayede var olan şikayetvar feci bir menfliğe sahne oldu.

    Bana yazdığı maillerde o kadar çok bahane ürettiler ve o kadar çok sorun çıkarmaya çalıştılar ki, ne kadar sorun aştımsa bir o kadar daha çıkardılar. Firmanın suçunu kabul ettiğini ve şikayet olunan firmanın şikayetin kaldırılması talepli itirazını şikayetvar.comun reddettiğini bu ahmet akıncı itiraf etmesine rağmen sırf otomatik mesaj hatasından benim şahsımın spam yaptığını sandığından şikayeti hata ile yayından kaldırdığını itiraf ettiği halde asla yayına almayacağını da bildirerek nasıl bir art niyetin döndüğünü itiraf etmektedir. Yani şahin rulman ilk yayınlanan şikayeti kaldırtmak için itiraz maili atıyor ama şikayetvar.com anında reddediyor şikayette hukuka aykırı hiçbir öğe olmadığını beyan ediyor. Bunu bana ahmet akıncı telefondan söyledi.


    ahmet akıncı denen firmayı karalamaya çalıştığımı üretmekten çekinmemiştir. Suçu ortaya koymak nasıl firma karalamak olsun? suçluların suç işlemeye rahatça devam mı etmesi lazımdı? Hele ki firma suçunu kabul ettiği halde???


    benlik sıkıntısı ile inatlaşarak görevini menfi kullanan bir kişi bu firmada soruna sebep oldu. Ancak ulaştığım birçok kişi de sorunu çözemedi.


    ahmet akıncıya şikayet edilen firma rahatça ulaşıp teminat alabiliyor ama ilgili firma asla çirkefliğini düzeltmeye yanaşmıyor. Yani şikayetvar destek ekibinin başındaki ahmet akıncı denen, şikayet olunan firma ile devamlı irtibat halinde olduğunun emaresini veriyor ve bu kişi bir avukat... Tanıdık gelmedi mi???








  • Şahsıma hatalı mesajlar gönderilmesinden dolayı şikayet yayınını tekrar etmemi sanki kötü niyetli eylemmiş varsayıp üyeliğimi kapatan, başka bir hesaptan iletişim kurmaya çalıştığımda o hesabı da kapatan ve ilanları yayından kaldıran ahmet akıncı isimli avukat olduğunu söyleyen, şahsıma yönelik menfi tavrında gerçek dışı ithamları şu şekilde;


    1- "şüpheden sanık yararlanır hukukta" diyerek firmayı şikayet ettirmiyor. Şİkayetvarın işi zaten şikayet yayınlamak yargı yapmıyoruz ki şikayet ediyoruz dedim. Birçok laf kalabalığı yaptıktan sonra şikayeti okuyan görenler karar versin mealinde konuştum. Suç sabitken şüphe ile savunmaya kalkışmak Adalet'e ihanet olmaz mı?


    2- "gidin dava açın, bizimle alakası yok" diyor. Halbuki, dava da açarım şikayeti de aynı anda yayınlarım??? Dava açılması kötülüğün engellenmesi için yapılan şikayete mani değil ki? Dava açılmasının gerekmesi de firmanın kötülüğüdür ve şikayetle insanlar bilinçlendirilir.


    3- "firmayı karalamaya çalışıyorsunuz, kötü niyetlisiniz" diyor utanmadan. Sen nereden bilebilirsin bunu dedim? Hangi şikayeti bu kadar engellemeye kalktın dedim? Suçu tespit etmek karalamak mı???

    Onlarca tehditkar yıldırmaya çalışan ve ilgili firmanın tarafını tutan cevap mesajlarından sadece bir tanesi;


    Şİkayetvar'ın taraf tutması ve görevine asiliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 1 Eylül 2022; 11:10:56 >




  • Şu anda şikayetvar benim üyeliğimi iptal etmiş durumda. Şİkayetvarın kendisini şikayet ettim ve bu sebeple üyeliğimi iptal etti!!!!!

  • Şikayetvar sitesi bir nevi şantajdan!!! para kazanmak üstüne kurulu, firmalardan para alıp ağır şikayetleri kaldırırlar veya firmayla görüşmeler sonucu müşterinin sorunu çözüldü derler fakat çözülen hiçbir şey yoktur ama o şekilde yayınlanır, şikayetçi sorununun çözülmediğini yazmak isterse de sistem artık o kişiye o konu hakkında tekrar yorum yapma izni vermez. Firma eğer sayfaya ödeme yapmazsa o zaman tüm şikayet yayınlanır ve yayında kalır... Hiç güvenmediğim ve yorumlarını da ciddiye almadığım bir sayfa, benzer güvenilir bir sayfa çıksa da bunların pabucu dama atılsa artık.

  • Başıma gelen bir olaydan dolayı bende aynı düşünüyordum demekki haklıymışım..Denizbank Fastpay'e yüklediğim paramı gaspedince bende şikayet oluşturdum..Sonra düzeltmek için sildim..Ondan sonra kaç defa yazdım hep şikayetiniz var o yüzden yayınlamıyoruz diye cevap geliyor..En son hem kendilerini şikayet ettim hemde destkten yazdım..Yav şikayetimi silmişim..Nasıl bağlantılı oluyorda yayındadır o yüzden olmaz diyorsunuz..Öyle bir şikayet yok silmişim diye..Tabiki şikayeti yayınlamadılar..Destekten cevap heldi..72 saat geçmesi lazım falan..Bakalım yarın bir daha deneyecem..Olmazsa bu mail adreslerini öğrenmem iyi oldu..En kötü mail atar kaç para alıyorsunız söyleyin bende vereyimde Denizbank'ın beni nasıl dolandırdığını paramı nasıl gaspettiğini yayınlayın diye..
  • Skandal üstüne SKANDAL!!! Sıcağı sıcağına an itibariyle yazmaktayım!

    Saat 14:41'de tam 41 dakika 48 saniye boyunca şikayetvar numarasından kısa sekreter bağlantısının ardından tüm hatalara sebep olan Ahmet Akıncı isimli kişiyle konuştum. Şahsımı resmi dille tehdide kalktı, kanunu kendi menfaatine göre yorumlamaya kalkıştı, hukuki tartışmada şahsıma yenilince daha da aleyhtar konuştu ve en sonunda; "hesabınızın kapatılması kararı yanlış olabilir" dedi ama sonra "düzeltmeyeceğim o konuda kararım kesin" demekten çekinmedi... Kendisine takıldığmızı ve sorunu aşamadığımızı söylediğimde hatasını kabul ettiğini beyanla "özür dilerim" dedi... Yani daha önce de hesabımı haksızca kapatmış ve özürle açmış kişi yine hesabımı kapatıyor ve özür diliyor ama bu sefer açmıyor. Enteresandır ki önce kararı başkasının verdiğini iddia etti ama sonra kendisi açmayacağını açıkça ilan etti....


    Bu avukat olduğunu beyan eden şahıs önce tanımamazlıktan geldi. Kaç kişinin hesabını kapatıyorsun nasıl hatırlayamazsın ki deidm ama yine de aynı tarzla devam ediyor. Numaram görünüyor herşey çıkmıştır önünde, sekreterlere çıkıyor dedim "telefon aktarmayla geldi numara yok, sekreterler görüyor" dedi. Ama konuşmanın ilerleyen kısımlarında daha numara felan söylemeden yaptığım şikayetlerle ilgili herşeyi dökmeye bbaşladı ortaya.... Zaten telefonlar hep sekreteryadan aktarılıyor ve bu kişi daha önce de telefon numarasını görüyordu şimdi de...


    Şikayet ettiğim firma ile ilgili "git dava aç" mealinde konuştu. Hem dava açabileceğimi hem tazminat alabileceğimi hem de aynı anda şikayet edebileceğimi beyan ettim. Bizim kimseyi yargılamadığımızı ceza vermediğimizi sadece şikayet ettiğimizi firmanın cevap hakkını kullanabildiğini ve takdirin okuyanlara ait olduğunu beyan ettim.


    "Mahkeme kararı var mı elinde" dedi. Ne kararı bu bir şikayet bunun için karar gerekmez ve şikayetlerin yayınlanması mecburidir dedim senin elinde firma aleyhinde şikayet açılamayacağına dair karar mı var dedim.


    "iyi niyet kanununa aykırı" dedi. Şaka gibi!!!! Ne kanunu dediğimde medeni kanunda yazılı dedi... İnanın gidip de medeni kanun mevzuatına bakmadım bile. BU evlilik mi ki medeni kanuna alaka kuralım bu bir şikayet ve internet yayıncılığına dair kanun konu olabilir ve bu düzenlemeye göre de şikayetin yayınlanması mecburdur dedim. Hem kimin niyetini sen nereden bilebilirsin?


    İlgili firmayı karalamaya çalıştığımı itham etmeye kalktı. Hiç çekinmeden bu gerçek dışı lafları üretebilmekte. Suçlunun yakalanması karalamak mı dedim? Firma hakkında sadece tek bir şikayetim olduğu halde aynı firmaya dair onlarca şikayetim olduğu ithamını üretmekten çekinmiyor. Sonra istediğim gibi şikayet edebileceğimi buna firmanın cevap vermesi gerektiğini taraf tutamayacağını söylediğimde yayınlattırmayacağını beyan etti. Firmayı neden başkası şikayet etmemiş dedi!!! Herşeyin bir ilki vardır dedim. Ayrıca zaten şikayetler 1 sene içerisinde yayından kalkıyor. Firma zaten internet şikayetine uzak bir alışverişle meşgul. Ayrıca şikayet sayısını bu şikayetvar.com mu belirleyecek ki? Ben etmişim işte? Aksini mi ispatladın dedim yine menfi konuşmaktan çekinmedi.


    İlgili firmanın sistemde kaydı yoktu ve ben şikayet ettiğimde ismi çıkmadı o esnada firma kaydolmuş oldu. Ama bugünkü konuşmamda ahmet akıncı bana firmanın 2019'da kaydolmuş olduğu bilgisini ortaya attı!!! Ben de kayıtsız olduğunu ortaya koyunca anlaşıldı ki firma o tarihte şikayet olunmuş ve muhtemelen şikayeti sildirmek için iletişime geçip sistemden de kaydını sildirmiş. Çünkü bu şikayetimde de ilgili firma şikayet anında kaydolmuş olduğu halde şikayeti sildirdikten sonra sistemden kaydını sildirmiş ve ismi çıkmıyordu!!! Zaten şikayetvar.com'a şikayet esnadında firma kaydoluyor. Memlekette neler olduğun görün!!!


    sekreterlere talimat verip benim telefon numaramı açmamalarını söylediğini ifade ettiğimde "neden acaba" diye suçunu çekinmeden kabul etti!!! Bugün yeni bir sekreter görev başındaymış ve o açtı telefonu!!!


    Hesabımın şikayetvarın kendisini şikayet ettiğim için kapatıldığını kendi isminin de şikayette geçtiğini beyan ettiğimde "isim veremezsiniz kişisel bilgilerin korunması kanununa aykırı" dedi. Herşeyini kanun korumaya mecburmuş gibi konuşuyor devamlı. Kişisel bilgilerin emanet edilen yerlerce kullanılması hakkındadır bilgi gizliliği, şikayette şahıs ismi biliniyorsa derhal yazılır zaten başka türlü tespit edilemez! Ayrıca sadece isim vermeninin özel ve gizli bilgi olmadığını ifade ettim!


    Konuşmada teknik yönden iptal olduğunda konuşmayı çok uzattı ve sonunda "hesabınızı kapatma kararım yanlış olabilir" dedi daha da uzayınca "özür dilerim" dedi ama hesabı geri açmayacağını bildirdi!! Ne sebeple diyorum sebep yok. Hem hatanı kabul ediyorsun hem de nasıl düzeltmiyorsun diyorum ses yok. Kendisine ait olanı değil Adiil olanı istediğimi söylüyorum ses yok...


    İnsanların verdiği emanete aykırı davranamayacaklarını ve Adalet'e mecbur olduklarını ve bir şikayet sitesinde en önemli unsurun Adalet olduğunu söylediğimde hala aleyhte konuşup herşeyi reddederek kesinlikle Adalet!e yanaşmayıp daha da ileri gidince "o zaman Türk insanının hakkına itibar etmeyen ve bu insanlar sayesinde var olup, gizlide insanımızın hakkını hiçe sayan varsa Türkiye'yi terk etsin" dedim. Daha da uzayınca "sen nasıl helal kazanmış olacaksın" dediğimde her halükarda helalmiş diye konuştu.


    Çooook daha fazlası oldu kısalttım. Sonunda bu telefon görüşmesinden kimsenin haberi olmayacak mı dedim? "kanuna aykırı telefon görüşmesi gizli" diye sıkıştı ve cevapladı. Ben de görüşmeyi yazıya dökebileceğimi bunun kanuna uygunluğunu anlattım! Sonra dedim ki "zaten kanunda varsayalım 10 bin lira ceza verse sen bu görüşmede ne hale düşmüşsün 10 bin lira zaten ne kalır bu halin yanında?" dedim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.