Şimdi Ara

Sihirli bir yolu yok yaşamanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yok, bir gün yatağında dünyanın en zeki insanı olarak uyanmayacaksın. Bir gün tüm dertlerin çözülmeyecek, bir gün biri seni arayıp seni sevdiğini söylemeyecek.


    Bu dertler böyle bitmeyecek, kolay bir yol arıyoruz belki uyursak her şey geçer sanıyoruz ama yine her sabah aynı kafa aynı hayat aynı şeyler.


    Depresyondayım yaklaşık 4 yıldır, bu 4 yılın her günü boş geçti, anlamsızlığa boğularak, umutsuz ve çaresiz hissederek geçti.


    Şunu söylemek isterdim, bakın mutlu olmanın yolu bu arkadaşlar veya şunları şunları yapın ve şunlar olsun ve mutlu olun. Yok, öyle sihirli bir yol yok, bu hayatı yaşayacaksınız şu gerçeği kabul etmeniz gerekiyor : Hayat neyse o, acı mı? Sonuna kadar acı. Mutluluk mu? Belki biraz arada. Artık size ne geldiyse, başınıza ne geldiyse ve nasıl doğduysanız hayat da o işte. Hayatınızı başka yerlerde aramayın, tam şu an hayatınızı bir düşünün, ailenizi, kendinizi, nasıl bir çevrede olduğunuzu ve hayat şartlarını, neyse o işte.


    Afrikada açlıktan ölen bir çocuk da ne ise onu yaşıyor, Finlandiyada zengin bir ailenin çocuğu da ne ise onu yaşıyor. Bu olayın bir adaleti yok, ama öyle yada böyle yaşayacaksınız. Yaşadıklarınız kontrol edemediğiniz şeylerdir, yaşadıklarınız sizsinizdir, siz de yaşadıklarınız, başka yerlerde aramayın, git aynaya bak gözlerinin içine ve her ne aklına geliyor ve hissediyorsan, sen o sun. Hayatın da şu an bu. Gerçeklere in, hayallerde yaşama, hayal kurup sonra çok pişman olma.








  • Hayal kurmayın demek de başka bir hayal.


    "Köprüyü nasıl geçeceğini hayal et; ama hayalin köprü olmasın."

    -Mantarın Başı

  • Sabah sabah berbat hissetiren bir yazı :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah sabah berbat hissetiren bir yazı :/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında her şeyin çaresi bir mermi...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dert ekip acı biçmekle olmuyor arkadaşlar o işler, kalkın silkelenin kendiniz için birşeyler yapın, günde 1 tane şınav çekmek bile olsa yaptığınız iş yeter ki bir şeyler yapın. İnsan kalbi durduğu zaman ölmez, mücadeleyi bıraktığı zaman ölür.

  • Evden çıkmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel yazmışsınız hocam haklısınız.

    Varoluş sancıları çekmek zor ya.

    Ben üreyerek evladıma acı çektirmeyeceğim it kopukla uğraşmayacak.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.