Şimdi Ara

Sigortam.Net Nasıl Bir Firmadır? Anlatayım Görün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sigortam.Net tecrübelerimi aktaracağım.

    Öncelikli olarak sigortam.net'i hiç bir zaman kasko alımlarında kullanmadım. Birincisi İMM değerlerini düşük tutup teklif veriyorlar. İkincisi kaza anında yanınızda kimse olmuyor. Kasko firmaları ile muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz. Önceki aracımda pert sorunu yaşamıştım. Düşmanıma bile kasko firması ile muhattap olmayı tavsiye etmem. Kasko için bu forumda referanslı çok sayıda işini layıkıyla yapan insan var. Onlardan fikir/teklif alabilirsiniz.

    Asıl gelmek istediğim konu zorunlu trafik sigortası. Malumunuz bu sigortada fiyatlar sabit. Bende sigortam.net'in kampanyaları ile hem zorunlu sigortamı yaparım, hem de kampanyadan faydalanırım dedim. Eşim öğretmen olduğu için en uygun kampanya Fedakarlık sırası bizde başlıklı kampanya oldu.

    Kampanyaya göre sigortanızı yapıyorsunuz. Öğretmen/doktor kimliğinizi whatsapp hatlarına gönderiyorsunuz. Onlarda kontrol edip sigortam.net hesabınıza puan yüklüyorlar. Siz de bu puanı bir sonraki sigorta alımınızda kullanıyorsunuz.

    4 Nisan tarihinde sigorta alımımı yaptım. Alır-almaz whatsapp numaralarına eşimin öğretmen kimliğini gönderdim. 3 iş günü geçmesine rağmen karşı taraftan hiç bir cevap gelmeyince mail ile kendilerine ulaşmaya karar verdim.

    Sigortam.Net Nasıl Bir Firmadır? Anlatayım Görün


    İki mail ile sorunu çözdüğümü düşündüm, yanılmışım. Oysaki Sigortam.Net'ten gelen maile göre sorun çözülmüştü.

    Sigortam.Net Nasıl Bir Firmadır? Anlatayım Görün


    Mayıs ayına geldiğimizde iadem yatmadığı için tekrar bir mail trafiği oldu. Sonuç olarak iademi mantıklı bir gereçke göstermeden yatırmadılar. Çok sayıda müşteri temsilcisi ile görüştüm. Bir çoğu kampanya ve şartları hakkında bilgisiz.

    En son şikayetvara yazdım. O sebeple müşteri temsilcisi aradı. Kendisi kampanyanın sadece telefon ile alımlarda olduğunu belirtip kapattı. Kendisine şartların o şekilde olmadığını belirtip mail ile geri döneceğimi belirttim. Bu arada kampanya şartlarında 2. madde de internetten alımlarda da kampanyanın geçerli olduğu yazızor.

    Sigortam.Net Nasıl Bir Firmadır? Anlatayım Görün


    Konu ile ilgili geri dönüş yapacağız dedikleri mailimin üzerinden 2 hafta geçti. Kimse de geri dönüş yapmadı.

    Sigortam.Net Nasıl Bir Firmadır? Anlatayım Görün


    %100 haklı olmama rağmen gördüğünüz üzere süreç içerisinde mağdur edildim. İş bilmez müşteri temsilcileri için harcadığım zaman da cabası. Forumda görüyorum, "Sigortam.net nasıl bir firmadır?" sorularına cevap olarak açtım bu konuyu. Burada gördüklerinizden daha amatör, insanları mağdur eden ve verdikleri sözü tutmayan bir firmadır. Görün ve bilin istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaky -- 1 Haziran 2020; 20:29:53 >







  • Çok iyi orta saha veya santrfor olur kendileri şayet amatör klüpte oyanyan bir futbolcu olsalardı kendileri. Vole ve calimda iyiler ama golleri hep müşterilerine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.