Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.714
Cevap
373
Favori
228.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kubilay61

    Hocam Youtube a Allen carr yazın o video 1 saatlik

    Bıyrun link https://www.youtube.com/watch?v=JV2rhoObIco&feature=youtu.be
    Hocam bunu gördüm de bana Türk bi adamın çektiği bırakmak istiyorum isimli film lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

    Hocam bırakamasanız bile bağımlılık derecenizi azaltın.Bunun en iyi yolu da 1 hafta sigaraya ara verin hatta belki bırakırsın bile.
    hocam bir gün bıraksam sinir stresten katil olurum o kadar söyliyim sigara beni frenletiyor...
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Bırakma hocam o zaman azalt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir de sigara içenler bilir sigara içerken hiç öksürmeyen bir insan sigarayı bıraktıktan sonra ki günlerde sürekli öksürmeye başlar artık öksürük durması için sigara yakarlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Chesterfield

    Bırakma hocam o zaman azalt
    hocam zaten artık anti sosyal takılıyorum ortamda sigara içen olmayınca azaltmaya başladım...
  • Bugün 4. Günüm ara ara krizler geliyor ama başa çıkabiliyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismail135

    quote:

    Orijinalden alıntı: ismail135

    bende bu videoyu izledim başka bir yerde rasgele denk geldi ilk okul 3. sınıftan beri iciyorum ilk sigaram (birinciydi) yaş 36 düşünün bugüne kadar hic teşebbüs bile etmedim brakamayacagım diye ne hikmetse bu video yu izleyince bıraktım yahu nasıl bişi anlamadım tabi yeniyim 2, gün oldu baş dönmesinden başka ne bir aşırı istek ne bişi yok yahu ya bukadar kolaydı niye okadar sigara ictim ben yaaa öyle böyle deil usta günde 2 paket 9tl den 18 tl şükür allahıma bırakabilmeme hamd olsun şükür olsun bu günlere doktor bırakmalısın demeden bıraktımya şükür her icene nasip olur işallah bu duygu

    Bakın kac sene olmuş maşşallah şuan hic icmemiş gibiyim. Ne can cekmesi nede, Geri dönme korkusu var. Aklıma bile gelmiyor icenlerin yanındayken ne hikmetse kusma hissi geliyor uzaklaşıyorum. Kendinize bir şans verin şu videoyu izleyin
    Link bu arkadaşlar
    https://youtu.be/b8jzfRzvaow

    Alıntıları Göster
    halen yaşıyorum yaş oldu 42 süper bişi missss
  • Film kitap vs hepsi boş. Sigarayı bırakmak için önce sağlığınıza zarar gelmeli ve iradeniz devreye sokarak bırakmalısınız.11 yıl sigara kullanıyordum bu sene içerisinde ciddi nefes darlığı çektim yatarken nefes darlığından kalkıyordum vs. 3 ağustos 2019 23.59 da son sigaramın süngerine kadar içtikten sonra bir daha ağzıma sigara vurmadım. Şimdi ne mu oldu daha rahat nefes alıyorum artık daha rahat derin nefes alıyorum diğer olumlu olan şeyleride söylemiyorum. Benim gibi iradesiz biri sigara bırakabiliyorsa sigara içen herkes bırakır kimse yalan konusmasin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta oldu bırakalı. günde 2 paket sigara içen bir insandım şimdi içilen ortamlarda duramıyorum. champix ile bıraktım fakat şöyle bi durum var. ilaç kesinlikle sihirli değnek gibi birden sigarayı bıraktırmıyor. insanın kendine neden böyle pis bişeyi içeyim bana ne gibi kazanımları olacak sorularını sorup sürekli kendini uyarması gerekiyor.

    başı neredeyse hiç ağrımayan bir insan olarak bırakınca 1 hafta boyunca çok şiddetli baş ağrısı yaşadım. ara sıra canım çekmiyor değil ama dediğim gibi içmenin bana faydası olmayacağını kafama işlemiş durumdayım. alkol ortamında dahi sigara içmiyorum.

    24 yaşındayım 16 yaşından beri içiyordum bu pisliği. şöyle söyliyim 10 metre koşunca nefes nefese kalan neredeyse kalbi ve ciğerleri patlıcak gibi hisseden ben bugün 45 dakika tempolu koştum hiç bir sıkıntı yok. düşünün daha 2 hafta olmuş. herkesin bırakması dileğiyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thebaboli

    quote:

    Orijinalden alıntı: thebaboli

    Video biteli 22 saat oldu ve bende 24 saattir sigara içmiyorum. Sigarayı bırakma kararını videodan önce almıştım Sonra video ararken rastgele buldum ve bence de gerçekten müthiş bir video.

    Bir yılı devirmisiz firesiz bir şekilde. Darısı sizlerin başına

    Alıntıları Göster
    Nerdeyse 5 sene bitecek ve hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri. İyi ki bırakmışım. Uzun yaşamak için değil kaliteli yaşamak için bırakın.
  • Bu mesajı 29 aralık 2014'de yazmışım bu konuya,

    "2014 Şubat'ın 10'undan beri içmemeye devam. 10 ay 20 gün olmuş, 320 gün yapar
    Winston içiyordum ve yanında çikolata yada çay yada kahve kesin alırdım. Şimdi winston ne kadar bilmiyorum ama içtiğim günler kesinlikle günde 1 paket ve daha fazlasını bitiriyordum

    320 *10= 3200 lira kardayım herşeyi geçtim artık öksürmüyorum ve hasta olduğumda çabuk iyileşiyorum, uyuşuk değilim. kısacası sağlığıma kavuştum. Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız 1 saniye bile düşünmeden kararınızı verin lütfen"

    Yıl olmuş Şubat 2020. Ben sigarayı bırakalı ve 1 duman dahi içmeyeli, sigara içilen yerde rahatsız olup kalkalı 100 kilodan 70 kiloya düşeli tam 6 sene olmuş. bana gelen bu sigarayı bıraktırma fikri bu konu ile başladı. buradaki videoyu izledikten sonra hayatımdan sigarayı bırakmama yardımcı oldu.çok fazla uzatmayacağım konuyu, size tek bir tavsiyede bulunacağım.

    Bahanelerden vazgeçin, cezası neyse çekin ve kurtulun bu illetten.
  • Bu çok gerekli birşey bana da ama tüm videolar silinmiş.

    Kitap ve Video yu bana atabilecek var mı arkadaşlar özelden pm ile vs?
  • Allen car'ın kitabı hemen her yöntemi deneyen biri olarak en etkilisi oldu benim üzerimde. ÜStelik kitap bitene kadar sigara içebiliyorsunuz deneyin kaybedecek neyiniz var?

  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.