Şimdi Ara

Şifre yanlış açılmıyor pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selama arkadaşlar...Bilgisayarımın açılışındaki şifremi değiştirdim.Neyse,sorum şu;pc kapatıp açtıktan sonra yeni şifremi girdim ama parolanız yanlış çıkıyor.Eski yeni şifreleri hep girdim ama açılmıyor.Ne yapmam lazım...Çok acil yanıtlarınızı bekliyorum...



  • Şifresini unuttuğumuz Oturumları tekrar kullanmak için XP‘nin komut sistemini kullanacağız. Her zaman işinizi görebilecek bu yöntem sayesinde kolayca şifre değiştirebilirsiniz.
    Eğer şifrelenmiş oturumdan başka bir şifresiz oturum varya oraya girin. Eğer yoksa CTRL+ALT+DELETE yapın ve çıkan panelden kullanıcı adını “administrator” yapın. O da olmazsa Windows XP‘yi güvenli kipte çalıştırabilirsiniz. Bilgisayar açılırken F8 tuşuna basılı tutun ve XP’yi Güvenli kip‘te açın. Oturuma girerken şifre istemeyecektir.
    Gelelim şifreyi nasıl değiştireceğimize. Herhangi bir oturumdan giriş yaptıktan sonra Başlat’ı açın ve Çalıştır diyin. Çıkan satıra CMD yazın. Çıkan komut ekranına aşağıdakini yazın:
    net user “şifresini unuttuğumuz oturum adı” “yeni şifre”
    Oturum adınızı yukarıya belirtin ve şifresini unuttuğunuz oturuma buradan yeni bir şifre verin. Eğer şifreyi kaldırmak isterseniz:
    net user “oturum adı” “”
    şeklinde yazın. Hiç sormadan işlemler erçekleşecektir.




  • Teşekkürler.Birşey daha soracağım.Şu en son kısımda yazdığınız şifre değiştirme işlemini,denetim masası,kullanıcı hesapları ve yeni parola oluştur şeklinde de yapsak olur mu???
  • hiren boot yazılımını kullanırsan sıfırlayabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makine07

    Teşekkürler.Birşey daha soracağım.Şu en son kısımda yazdığınız şifre değiştirme işlemini,denetim masası,kullanıcı hesapları ve yeni parola oluştur şeklinde de yapsak olur mu???

    eski şifrenizi biliyorsanız olur öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.