Şimdi Ara

Sıfır arçelik sallanma hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, biz bir tane arçelik 10120 m 10 kg çamaşır makinesi satın aldık. Servis geldi kurdu ayağını ayarladı. Normal yıkarken sorun yok sessiz sakin yıkıyor ancak sıkmaya geldiğinde 600 devirde (kaldıki makine 1200 devir) kazan böyle biraz yalpalanıyorcasına dönüyor ve biraz sesli sıkıyordu. Yıkama bittiğindede makinenin kapağı açıldığında kapak kısmında biraz su oldu. Belki normaldir dedim ama araştırırken şöyle bir şikayete rastladım.

    www.sikayetvar.com
    Arçelik 10120M Çamaşır Makinesi Sallanma Sorunu
    https://www.sikayetvar.com/arcelik/arcelik-10120m-camasir-makinesi-sallanma-sorunu

    Burada deniyor ki yarım çay bardağı su bırakması ve yalpalanması kronik sorun deniyor. Sizce geri iade mi etmeliyim yoksa normal mi? Bilemedim daha bugün geldi alet. Bilgili birileri yardımcı olursa çok sevinirim...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Titreme ve zıplama yoksa çok büyütmeyin yeni nesil makinelerde eski kaliteyi de beklemeyin su terazisi ile yapılan düzgün bir ayarla makine biraz daha sessizleştirilebilir.

  • Nakliye emniyet civatalarının söküldüğünden emin misiniz? Sökülmüşse eğer arçeliğin kalitesiyle ilgili birşey çünkü geriye kalanı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşağıdaki videoya göre arıza mı var sorun mu var kendiniz bulabilir ve hakkınızı arayabilirsiniz.

    genel bilgileri verdim, sizin sorunuzun cevabı da var.

    Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makineniz gürültülü çalışıyor ve siz sebebini bulamıyorsanız videom tam size göre. Çamaşır makinelerinde gürültüye yol açan ve arıza kuşkusu oluşturan tüm sesleri ve arızalı olabilecek parçaları bu videomda detaylı bir şekilde anlattım. Çamaşır Makinesi ses yapıyor diye tamirci çağırdığınızda eğer arızayı siz de tespit ettiyseniz kandırılma riskiniz azalır. Çamaşır makinesi çok ses yapıyorsa, sıkmada gürültü yapıyorsa, yıkarken sürtme sesi ya da takırtı sesi geliyorsa, bilye ya da diğer adıyla rulman arızasından şüpheleniyorsanız, çamaşır makinenizden vurma sesi geliyor ve oda oda geziyorsa, gider hortumu ses çıkarıyorsa, cıyırtı şeklinde tiz veya metalik ses varsa... Tüm ses arızalarını videom sayesinde tespit edebileceksiniz. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. Çamaşır Makinesi Yumuşatıcı Gözünde Su Birikmesi Sorununun Çözümü https://youtu.be/5C5cmdvWLRI Çamaşır Makinesi Deterjan Kutusu Komple Temizliği Nasıl Yapılır? https://youtu.be/OqP914ST3d4 #çözüm #gürültü #çamaşırmakinesi #arıza #tespit
    https://www.youtube.com/watch?v=CZD5NgOsPAQ
  • Merhaba, sorununuz ile ilgili olarak nasıl bir yol izlediniz? Aynı modeli hediye olarak almayı planlıyorum ancak sizin sorununuzu görünce çekindim.

  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni nesil kazan çapı kapasitesi büyük makinelerde az miktarda çok su emen havlu pamuklu çarşaf vb çamaşırları yıkamaya kalkınca makine son sıkmada dengeye gelemiyor ve yalpa yapıyor. Yalpa yapınca da dengesiz olduğu için yüksek devirde esas sıkmaya geçmiyor makine.

    Havlu bornoz çarşaf nevresim vs yıkarken makineyi kullanan kişi makine yükleme dengesine dikkat etmeli. Nevresimler genel olarak ayrı yıkanmalı. Havlu yıkanacaksa makine yarıdan fazla doldurulmalı. Tıka basa doldurmakta zarar verebilir makineyi kullanacak kişi dikkat etmeli. Klavuzu okumalı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Siz bu modeli tavsiye eder miydiniz veya benzer fiyat aralığı(11-13binTL) için bir model tavsiyesi verebilir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wwtr W kullanıcısına yanıt
    Hocam o modeli kullanmadım ama genel olarak arçelik grubunun parçası bol servisi yaygın. Parça tedarik süresi bitse bile parçası bulunuyor piyasada. Çürüyene kadar kullanırlar.

    Altusta 10123 benzer/ hemen hemen aynı makina 9bin civarı ona da bakabilirsiniz.

    Hoover var kurutmalı 14kiloluk.

    Ben kurutmalı hoover almıştım anneme 2013 yada 2014 de. İlk hafta kronik arızadan kartı değişti sadece. Sonrası 0 arıza. Halen daha kullanılıyor ama menüsü biraz karışık birde kurutması pek ekonomik değil buharlı konvansiyonel kurutma ama sonuçta ek özellik ben gittiğimde kullanıyorum iş görüyor.

    Makineyi kullanacak kişi yaşlı ise altus arçelik menüsü daha pratik gelebilir. Tercih yaparken bölgedeki servis durumunu da hesaba katarak tercih yapmanızda fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 28 Nisan 2023; 6:40:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.