Şimdi Ara

Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.204
Cevap
402
Favori
494.226
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkesin mobilya ihtiyacı vardır, özellikle de yeni evlenecek kişilerin. Bu topiği açtım çünkü mobilya fırsatı takip edilecek bir topic yoktu. Lütfen sıcak gördüğünüz fırsaları burda yayınlayalım ve evimizde kullandığımız mobilyalar için firmaların malzeme kalitesi ve servis desteklerinide buraya yazalım. Eminim bu konuda tecrübesi olan çok arkadaş vardır. Sunta suntalem yongalem mdf vs. tanımlar ve bu işin üçkağıt taraflarını, iyi bir mobilyayı nasıl anlayabileceğimizi tartışalım. Umarım herkese bir faydası dokunur. Güncel kampanyaları da paylaşalım arkadaşlar...
    Not: konuda bahsi geçen firmaların çalışan ya da sahiplerinin konuya dahil olması yasaktır, burada sadece tüketicilerin yorum ve görüş paylaşımı yapılacaktır.


    http://www.kilimmobilya.com.tr/Kampanyalar/34/Yarisi-Bizden!-Sedef-Yatak-Odasi-Alana-Sedef-Yemek-Odasi-Yari-Fiyatina!---Turuncu-Noktali-Urun.aspx
    http://www.kelebek.com.tr/Kampanyalar/SezonSonu.aspx
    http://www.istikbal.com.tr/istikbalde-hediye-mevsimi
    http://www.byimza.com/?imza=4
    http://www.dogrucan.com/kampanyalar/detay/1
    http://www.lazzoni.com.tr/tr/lazzoni/haberler/aklinizda-kalanlar-depo-satis-firsatlariyla-evinize-geliyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • hocam şöyle diyim. mobilya işi çok karışık bir iş. ama ben evleneli 6 yıl oldu tecrübem şuunu gösterdi ki fabrikasyon ürünlerden uzak durmakta fayda var. en güzeli imalatçı birilerinden almak.
  • Mobilyada sağlamlık ve kalite açısından bilinen firmaların dışında inegölde üretim yapan firmaların ürünlerini sizelere tavsiye ederim. internetten araştırabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilyapi.com -- 31 Ocak 2012; 1:28:37 >
  • Bir MOBİLYACI olarak uygun kaliteli mobilyalar yaparım.İstenilen ölçüde istenilen kalitede beyenmesseniz istediğiniz yerden mobilyanızı temin ederim.
  • merak ettiğimj şey bu fiyatlara satıp nerden kırptıkları
     Sıcak Mobilya Fırsatları Dayanışması
  • Henüz alışveriş yapmadım ama evlilik zamanı yaklaştığında şu ürünü almak istiyorum, fiyatları bana makul geldi, kalite konusunda nasıllardır bilemiyorum ama en azından gidip fabrikaya yakından göreceğim bir ara, bir oturalım bi kumasına dokunalım..

    http://www.mobilyaminegolden.com/asp/product/232/Miray-Koltuk-Takimi

    Daha önce buradan alışveriş yapan varsa fikirleri çok önemli...
  • konu iyi düşünülmüş gerçekten ankara cebeci taraflarındayım şöle öğrenci işi çekyat almayı düşünüyorum uygun bir yer biliyorsanız yada kampanyalı bilgilendirirseniz sevinirim ...

    http://www.tekzen.com.tr/newsite/prd-841953001-softflex_senfoni_kanepe_aci_kahve.aspx

    böle bir model işimi görür ama bunlarında nakliyesi masraflıdır sanırım




  • bütün hafta sonu mobilyacılarda gezdim mayısta evleneceğim. Doğrucanada gittim istikbalede. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Eğer hesaplı birşey arıyorsanız doğrucan iş görür ama 2,5 milyara köşe takımı alacaksanız daha kaliteli birşey bulmak mümkün tüm markalara bakabilirsiniz. Bellonadada güzel fiyatlar var bu başlık sabit kalsın.
  • güzel konu dursun kenarda .
  • Mobilyaminegolden'de gayet güzel şeyler var acaba teslimat ve kargolama nasıl?
  • Arkadaşlar konu ile ilgili işim oldugundan düşünen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım. İDAŞ - TELESET - VİSCOLOVE -DÖRTLER
    mobilya yatak baza oturma grubu satısı yapıyorum magazam İstanbul Bahçelievlerde.
    Sitelerden begendiginiz ürünleri PM olarak sorup fiyat verebılırım.Açık bı sekılde malesef fıyat veremıyorum Fabrıkalardan uyarı aldıgımdan dolayı. İyigunler herkeze.

    https://www.idas.com.tr/index.php/

    http://www.teleset.com.tr/

    http://www.dortlermoduler.com/

    http://viskolove.com/




  • İnegöle gidin, yol üstündekilere değil de ertuğrul gazi caddesindeki mağazaları gezin, istanbul, modokodan 2000-3000 TL ye mobilyalar göreceksiniz şaşırmayın, 1 günde her yeri gezip beğenebilirsiniz, sıkı pazarlık yapın, nakliye vs konularında çok detaylı konuşun, gün tarih saat, telefon numaraları alın, nakliye işi maalesef zayıf, mobilya firmaları da haklı istanbula belli bir araç doluluğuyla gönderiyorlar.

    Sonra çıkışta orhan da ya da zeynel de köfte yiyin dönün, istanbuldan geçen de normal bir seyir ile 3 saat de vardık, otobüsler 4,15 saat falan sürer

    Gitmeye görmeye gezmeye değicek kadar avantajlı fiyatlar inegöl de;


    Evet inegöllüyüm reklam yapıyorum, evlenirken de mobilyaları inegölden aldım ama modokoyuı da dibine kadar gezmiştim :D
  • Konu iyi oldu ;)
  • tebrikler. güzel konu. fakat her an silinebilir.Çünkü böyle konuları bazen silebiliyorlar.

    Üstü yatak altı çalışma masası bir sistem arıyorum çocuk için. bildiğiniz gördüğünüz varsa haber verir misiniz?
  • Ahh ahh ben evlenirken böyle bir başlık olsaydı keşke..

    Hayatımda yemediğim kazığı evlenirken mobilya alış-verişinde yedim.

    Size tek tavsiyem iyi araştırın, kaliteli markaların mağazalarında indirim kovalayın.

    Ucuz ve kalitesiz alırsanız sonradan canınız sıkılabilir.

    Tepe Home mağazalarında çok güzel indirimler yakalanabiliyor (Özellikle Ankara Bilkent Tepe)
  • Evleneli 1 yılı doldurmak üzere,evlenmeden mobilya konusunu çok araştırdım.
    Sonuç olarak inegöl son kararım oldu.Fiyatlar pek çok reklamı olan markalardan yada istege bağlı üretim yapan mobilyacıdan daha ucuz ve kaliteli,oturdugum yere yani kocaeli'ne ücretsiz taşıma ve montaj hizmetleri var( istanbul,yalova vsv ).
    Mobilya internetten alınacak bişey değil,hem kalite hemde pazarlık açısından böyledir.
    Evim için 3 takımı 5.500 tl'ye istedigimiz renk kombinasyonuyla,istedigimiz sünger kalitesinde ,yedek kılıflarıyla 12 taksit (senet ) ile pazarlıkla aldım ve çok memnunum.
    Hatta tekleme ,ihraç fazlası ,fuardan arta kalan ürünlere rastlamak olası,tabii fiyatla orantılı şekilde ucuz.
  • Bende sürekli araştırıyorum bu aylarda fiyatların daha uygun olacağı söylendi, ama elle tutulur ne bir model ne bir fiyat bulamadım Niğde de napcaz bilmiyorum şubat ayı içerisinde peşin almak istiyorum umarım kazıklanmadan çıkarız bu işin içinden, konu çok iyi olmuş
  • 2010 mayıs ayında evlendim, ta mmobilya alırken hatunla hafif papaz olduk, sonra kafa attık gittik mahallemdeki büyükçe bir istikbalden tüm mobilyaları aldım, aklıma sıçayım çünkü hala içime oturuyor, o kadar para döktüm inanın rezil ötesi. bazı eşylar var ilk firsatta atıcam mesela yatak odası takımı misafir odası takımı zaten geriye oturma odası kaldı onu da eh işte diyerek idare edebiliriz. hem ağır hem kalitesiz hem pahalı. bazen hatuna sataşıyorum senin yüzünden diye ama esasen o arada öyle oldu işte.

    sözün özü kesinlikle istikbal'den almayın arkadaşlar. modoko gibi yerlerde pahalı ama 3 kuruş fazla veririm pahalısını alırım. bir akrabam inegölden aldı çok iyi. gezip araştırıp almak gerekiyor yoksa benim gibi her mobilyayı gördüğünzde (yani hergün:=) küfür ediyorsunuz.

    beyaz eşyayı allah'tan ben aldım, hem uygun hem kaliteli (sharp, bosch gibi)

    ayrıca ikea'dan da uzak durun bir iki tanıdık memnun kalmadıydı.

    unutmadan, sonradan bir bebek odası takımı aldım benim aldığımın aynısı binbeşyüz tl civarıydı ben 750ye aldım internetten mersinde olan bir satıcıdan çok süper çıktı, araştırınca ucuz ve kalitelisi bulunuyor, kesinlikle mobilyayı aceleye getirmeyin.

    neyse, allah başka dert vermesin, kazanır iyisini alırız --- diye avunuyorum :)




  • Kelebekte bahsi geçen %40'a varan indirim yalan, Ekim'de %18 KDV indiri adına altındaki olaydan aldığım mobilyaların fiyatlarını şimdiki %40 ile mukayese ediyorum istinasız hepsi 20-30 lira daha pahalı olacak şekilde aynı skalada...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theunnamed

    Henüz alışveriş yapmadım ama evlilik zamanı yaklaştığında şu ürünü almak istiyorum, fiyatları bana makul geldi, kalite konusunda nasıllardır bilemiyorum ama en azından gidip fabrikaya yakından göreceğim bir ara, bir oturalım bi kumasına dokunalım..

    http://www.mobilyaminegolden.com/asp/product/232/Miray-Koltuk-Takimi

    Daha önce buradan alışveriş yapan varsa fikirleri çok önemli...

    çok hoş bencede evlilik zamanı yaklaştı gidip görmekte fayda var




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.