Şimdi Ara

Sıcak Fırsatlar AR-GE Birimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Sıcak Fırsatlar olarak yeni bir boyuta geçmenin zamanının geldiğini düşünüyorum. Bir kaç gündür bir şeylerin farkına vardım. Hepimiz kombosuz ürün almıyoruz neredeyse artık. İndirim çeki, banka kampanyası, banka puanı, BKM puanı, Avantajiks vs. derken bir ürüne (telefon,pc,beyaz eşya,tv vb. hariç) hemen hemen %75 indirimle sahip olabiliyoruz. Ancak istisna durumlar hariç bir çoğumuz istediğimiz ürünü bedavaya getiremiyoruz. Bu konu altında bunun için araştıralım, geliştirelim istedim. Aynı zamanda satın alma yöntemlerimizi paylaşıp birbirimizden bu konularda faydalanıp gelişelim istedim ve Sıcak Fırsatlar AR-GE Birimi'ni kurmaya karar verdim.

    Bir ürün bana göre yurt dışından alınarak bedavaya getirilebilir. Şöyle ki aynı üründen 2 adet alırsanız ve bu ürün bizim piyasada yeniyse kullanmayıp satacağımız 2. ürünle kendimiz için aldığımızı bedavaya getirebiliriz. Xiaomi ledler mesela, 2 dolar. 2 tane alınırsa 4 dolar 12 tl yapıyor. 2. led 15 tl'den satılıp kendi kullanacağımız bedavaya getirilebilir.

    Sizce kimsenin (satıcı şirketler dahil) hakkını yemeden, dolandırmadan bir ürün nasıl bedavaya getirilebilir? En uygun satın alma yöntemleri nelerdir? Buyrun tartışalım, araştıralım, gelişelim.

    *Henüz mezarcı olmayan arkadaşlar Mezarcının El Kitabı için lütfen tıklayın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.