Şimdi Ara

Siber Pazartesi Başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
8.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Siber Pazartesi Başladı!

    https://www.kigili.com/

    Siber Pazartesi Başladı!



  • Siber Pazartesi, Amerika Birleşik Devletleri'nde Şükran Günü tatilinden sonra Pazartesi için bir pazarlama terimidir. Perakendeciler tarafından insanları çevrimiçi alışveriş yapmaya teşvik etmek için yaratılmıştır.


    Yani her sene şükran gününden önce Black Friday yapılır, şükran gününden sonra Cyber Monday yapılır. Yeni bir şey değil.
    Bu tip olumsuz zihniyetler yüzünden sıcak fırsat eskisi kadar çeşitli ve bol değil. "Karanlığa sövüp saymak yerine ufakta olsa bir mum yak" demişler. Varsa sizin bildiğiniz farklı bir fırsat önce onu yazın. Acaba yoksa üyeden geçmişte kuyruk acısı varda ondan mı bu çamurlar. Geçen gün farklı bir firmanın gerçekten %50 indirimi vardı paylaştım iki saat sonra kural ihlali diye kaldırıldığını gördüm. Telefon açtım mesaj yolladım , sonunda yazılı olarak şu cevap geldi. Başka bir üye 14 gün önce daha ucuz aldığını ve fırsatın sıcak olmadığını söyleyince kaldırdık yayından diye. Tamamıyla yalan bir bildirim di. Firma %50 indirimi en son 14 Mart Dünya kadınlar gününde yapmıştı. Ben 1 yıl önce aldım bu firmanın ürünlerini. Beğendim hoşuma gitti. Sözde dünya markalarından kat kat iyi idi. Yok dükkanın hayırlı olsun, yok kaça anlaştım vs. Bu mesajda adını bir kere bile yazmadım. Kaybeden kim oldu? Ben değilim. Eşofman takımı kapşonlu 100 TL sweatshirt 30 kusursuz geldi. Bir daha da böyle bir firsat paylasirmiyim? Kaybeden araştırmadan konuyu kapatan DH yönetimi ve indirimden haberi olamayacak gerçek üyeler oldu. Hava kazanan belki de dalga geçer gibi mesaj yalan yazip şikayet edenler oldu. Belki de asıl dükkanı olup, sırf indiriminyapan bu firma tanınmasın kendilerine rakip olmasın diye çabalayan bu uyelerdi.
  • siber pazartesi nedir? yarın da salı sallanır başlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlar tatlı geldi herhalde, her güne bir kılıf bulmaya başladılar.
  • Vay be KİĞILI buralara kadar düştümü?
    Bence pazarlama hatası bu operasyon.

    Ayrıca KİĞILI kaliteden uzaklaştıkça uzaklaştı, en son aldığım boxer lar 2 sefer giydiğimde ağlarından yırtıldı. 5 yıl önce aldıklarımı ise hala kullanılıyorum.
    Bir daha mı asla!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uber'i de gelir artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    “Siber” kelimesi İngilizce “Cyber” kelimesinden uyarlanıp kullanılmaya başlayan bir kelime olup “Bilgisayar ağlarına ait olan”, “İnternete ait olan”, “Sanal Gerçeklik” manalarına gelmektedir.


    tekstil firması ve "siber" ikilemi. Nefis marketing ahaha
  • Hakikaten siber kelimesi ile naylon takim elbisenin ne alakasi var?
    Basligi gorunce dijital oyun vs indirimi geldi aklima.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asıl bizim ülkede bilinenler yanlış. black friday indirimleri fiziksel mağazalarda olur cyber monday ise internet mağazalarında olur. elektronik ürünler olması şart değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 2 Aralık 2019; 9:49:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mübarek Cuma indirimleri bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir Galatasaray'lı bu marka ürün almamalı..
  • Abartmayın arkadaş, hemen linç ediyorsunuz. Bırakın rekabet iyidir tüketiciye yarar fırsat varsa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keukuat

    Abartmayın arkadaş, hemen linç ediyorsunuz. Bırakın rekabet iyidir tüketiciye yarar fırsat varsa...
    Kiğılı ve rakabet yani indirim, yanyana gelmes zor kavramlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma yüzü suyu hürmetine indirimlerini bekliyorum
  • Bu tip olumsuz zihniyetler yüzünden sıcak fırsat eskisi kadar çeşitli ve bol değil. "Karanlığa sövüp saymak yerine ufakta olsa bir mum yak" demişler. Varsa sizin bildiğiniz farklı bir fırsat önce onu yazın. Acaba yoksa üyeden geçmişte kuyruk acısı varda ondan mı bu çamurlar. Geçen gün farklı bir firmanın gerçekten %50 indirimi vardı paylaştım iki saat sonra kural ihlali diye kaldırıldığını gördüm. Telefon açtım mesaj yolladım , sonunda yazılı olarak şu cevap geldi. Başka bir üye 14 gün önce daha ucuz aldığını ve fırsatın sıcak olmadığını söyleyince kaldırdık yayından diye. Tamamıyla yalan bir bildirim di. Firma %50 indirimi en son 14 Mart Dünya kadınlar gününde yapmıştı. Ben 1 yıl önce aldım bu firmanın ürünlerini. Beğendim hoşuma gitti. Sözde dünya markalarından kat kat iyi idi. Yok dükkanın hayırlı olsun, yok kaça anlaştım vs. Bu mesajda adını bir kere bile yazmadım. Kaybeden kim oldu? Ben değilim. Eşofman takımı kapşonlu 100 TL sweatshirt 30 kusursuz geldi. Bir daha da böyle bir firsat paylasirmiyim? Kaybeden araştırmadan konuyu kapatan DH yönetimi ve indirimden haberi olamayacak gerçek üyeler oldu. Hava kazanan belki de dalga geçer gibi mesaj yalan yazip şikayet edenler oldu. Belki de asıl dükkanı olup, sırf indiriminyapan bu firma tanınmasın kendilerine rakip olmasın diye çabalayan bu uyelerdi.




  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Pierre cardin de aynı duruma düştü malesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takım elbise ve donanımhaber..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildigim cyber monday elektronik ürünlere yönelik bir kampanya dönemi ama siz bilirsiniz.

  • cyber diyor arkadaşlar :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.