Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12767. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: harbik Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
260.707
Cevap
2.701
Favori
13.891.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Konuyu kirletmek istemem ama ücretsiz kargonun kalkması tüm olayı değiştirir. Şimdi eklenecek 10-15 euro buradan alınacak çoğu ürünle aynı fiyata gelir. Hatta bir ürün alacaktım vazgeçtim, tüm numarasını kaybetti. Büyük ihtimalle Amazon Türkiye için atılmış bir adım bu ama daha çok zaman vardı...
  • Önce 75`den 30 euro`ya sonra 30 'dan 22 `ye düşürdüler gümrük limitini.Şimdi de ücretsiz kargo kalktı artık hiçbir avantajı kalmadı amazon.de`nin dolar euronun halide ortada yakında komple Turkiye`ye gönderimi kapatırlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 25 Nisan 2018; 19:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mürenzeki M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle. Büyük bir darbe, çoğu ürünü hem ücretsiz kargo hem de Türkiye garantili diye amazon.de'den alıyorduk.
  • Amazon.com.tr açılması yakın demek ki.. umalım da açılış için kampanyada güzel şeyler olsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle bir şeyi nasıl yapar Amazon yahu aklım almadı. 60 euro luk şeye 30 euro kargo çıkıyor

    Mail atalım şikayet edelim chat ten bir şekilde protesto edelim ne anlamı kaldı yahu amazonun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 25 Nisan 2018; 23:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discord grubu devam ediyor mu
  • Chatteki temsilci kargo ve vergi hakkında ayın 20 sinde değişikliğe gittik diyor, neden diyorsun açıklama yapmıyorlar.Türkiye'ye gelişlerini soruyorsun Temmuz sonuna doğru diyorlar. Grup halinde davranır, imza kampanyası, art arda topluca mail vs. gibi şeyler yaparsak sesimizi duyarlar. Bunları sadece .de ye değil genel merkezi yerine de iletmek gerekli.
  • CS BETA kullanıcısına yanıt
    20'sinde olamaz, 24 Nisan'da verdiğim siparişte kargo ücreti alınmadı.
  • Arkadaşlar merhaba, alttaki taslak metni bu linkten fotoğraftaki seçeneklerle amazon.de'ye mail olarak yolladım, siz de metni aynı şekilde ya da kendinize göre değiştirerek yollayabilirsiniz, belki bir sonuç alabiliriz. Sayı artarsa daha çok dikkat çekecektir, gören herkes birer mail atabilirse bu şekilde güzel olur. Taslak metin:

    Almanya, Avusturya, Belçika, Lüksemburg, Lihtenştayn ve Hollanda’ya 29 € ve üzeri; Çekya, Danimarka, Finlandiya, İsveç, Macaristan, Polonya ve Slovakya'ya 39 € ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo uygulanırken Türkiye’ye olan 49 € ve üzeri siparişlerde ücretsiz kargo uygulamasının kaldırılmasıyla birlikte örneğin, 50 €’luk bir sepet önceden ücretsiz kargo ile teslim edilirken şu an genellikle 10-25 € arası kargo ücreti çıkmakta ve bu da %20 ile %50’lik bir fiyat artışı olarak bize yansımakta. Bu durum şu an için Türk kullanıcılar tarafından amazon.de’den alışveriş yapılmasını olanaksız kılmaktadır. Bu bağlamda, Amazon.de’yi alışverişlerimde kullanmaya devam edebilmem için diğer birçok ülkeye uygulandığı gibi rasyonel bir alt limitle birlikte ücretsiz kargo uygulamasını tekrar yürürlüğe koymanızı talep ediyorum.

    Teşekkürler.



    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preszsbuild -- 26 Nisan 2018; 2:33:15 >




  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Prime üyelik olduğu halde, 4 gündür vergi ve kargo çıkıyor. Çok garip sizin ki
  • Preszsbuild P kullanıcısına yanıt
    gönderdim, bakalım gün içinde chatlede baya bi sohbet edip deneyeceğim.
  • CS BETA kullanıcısına yanıt
    Bilemedim neden. Buyrun;

    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ancak son zamanlarda gerek euro-dolar kuru, gerekse gümrük vergi sınırından dolayı birçok kişi konudan uzaklaştı.
    Eğer birçok kişi mail vs.'den 49 euro üzeri ücretsiz kargo talebimizi iletirsek geri gelebilir diye düşüyorum (düşük ihtimal de olsa bile).
  • CS BETA kullanıcısına yanıt
    Eğer böyle bir yazı vs hazırlanırsa bende katılırım elbette, bunu birçok kişi yaparsa yeniden 49 euro üzeri ücretsiz kargo olayı geri gelebilir.
  • Preszsbuild P kullanıcısına yanıt
    Bu yazıyı düzgün bir şekilde ingilizceye çevirip, genel merkeze, Jeff Bezos'a vs. de yollamak gerek bence. Öyle daha çok dikkat çekecektir.
    Bu konuda birlik olursak eskisi gibi 49 euro üzeri ücretsiz yaparlar bence çünkü sitede dil desteği verdikleri her ülke için ücretsiz kargo uygulaması varken şuan sadece istisna olarak Türkiye var.
  • mürenzeki M kullanıcısına yanıt
    Öyle adım mı olur yahu, açıldığı zaman kargoyu ücretli yapsınlar madem
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Bende sizden ekran alıntısı isteyip, chate göndermeyi düşünüyordum, sağ olun. Birde özelden sadece teslimatı alacak kişinin adını verebilir misiniz?
  • -Black Dark- kullanıcısına yanıt
    Aynen, üste bir arkadaş örnek metin atmıştı, ona eklemeler ya da süslemeler yaparak, amazona dair tüm iletişim kanallarına gönderelim. Gerekirse bu gönderme olayını ayrı bir başlık açıp orada devam ettirelim.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam Bolu’ya yolunuz düşerse patates yemeye beklerim :) siz bu cihazla sanırım denememişsinizdir..Avrupa’da en çok satan makine..Çok memnunuz ve iyi ki almışız yani..ilk günkü gibi de duruyor şükür..Herkese tavsiye ederim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan000083 H kullanıcısına yanıt
    Hocam princess bulursanız Türkiyeye gönderim olan kaçırmayın derim..gerçi Euro da fırladı felan ama harbiden makinadan çok memnunuz..Sağlamlık olsun pişirmedeki tat olsun patatesler süper pişiyor kesinlikle tavsiye ederim..Avrupa’da en çok satan ürünlerin başında geliyor..servis felan düşündürmüştü ama sanırım servisle işimiz olmaz gibi gözüküyor..Sıfırından ayıramazsınız hala ilk günkü gibi kozmetik olarak da performans olarak da..

    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.