Şimdi Ara

Kendi bacağımıza sıkmayalım!(Sneijder-Basın içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Hamza Hamzaoğlu ismi açıklandığında beri bir Sneijder muhabbeti'dir gidiyor. Hamza hoca Sneijder'i istemiyor; Albayrak Sneijer'i satacak. Arkadaşlar dikkatli olun zaten basın Sneijder'in üstüne oynuyor. Yalansa yalan deyin.

    Basın geldiğinden beri adamı taraftarın önüne atmaya çalışıyor. FT Drogba'yı gülerek karşıladı; Sneijder'de gülmedi. Mourinho Chelsea'ye gidicek Sneijder'ide alıcak. FT kovuldu; emri Sneijder verdi. Mancini geldiği zamanlar Milan'a istyor denildi. Milanda o dönem iki tane on numara mevkki vardı. Biri Honda diğeride Kaka.

    Manu bu kez sözde istedi. Baktılar kimse tınlamamya başladı bu kezde James'i satan Monaco Sneijder'e talip oldu. Monaco'nun sahibi takımdan desteğini çekti. Bu haberler sadece oyun. Albayrak gelince yine istenmiyorlar patlak verdi.

    Şimdi biz Hamza hoca gelir gelmez Sneijder'i istemiyor diyoruz. Basına malzemeyi biz veriyoruz. Bundan kim etkileniyor Sneijder yeni gelen TD ve tabii ki tribünler. Admalara sayenizde bugünde haber çıktı.

    http://www.sporx.com/hamzaoglu-yildiz-oyuncuyu-istemiyor-SXHBQ425359SXQ

    Haberi yapanda Tahir Kum'un sitesi.







  • Sneijder örnek bir profesyonel. Böyle şeyler performansını düşürmüyor, çıkıyor 2 tane gol atıyor cevabını vermiş oluyor. Adam ne zaman eleştirilse iyi işler yapıp eleştirenleri utandırdı. O yüzden sallama haberler falan performansını düşürür diye endişelenmiyorum. Yönetim ayıp edip Sneijder'i üzmesin, taraftar arkasında dursun yeter.
  • Dünyanın en büyük klüplerinde oynayabilecek bi adam şurda bizim nazımızı çekiyor ya ona üzülüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sir balık

    Sneijder örnek bir profesyonel. Böyle şeyler performansını düşürmüyor, çıkıyor 2 tane gol atıyor cevabını vermiş oluyor. Adam ne zaman eleştirilse iyi işler yapıp eleştirenleri utandırdı. O yüzden sallama haberler falan performansını düşürür diye endişelenmiyorum. Yönetim ayıp edip Sneijder'i üzmesin, taraftar arkasında dursun yeter.

    Güzel yazmışsın knk de 7 maçtır cevap veremiyor ne yazık ki, bu akşam Antep maçında değişen teknik adamın yarattığı sinerjisi ile Sniejder den FB maçndaki füzelerden bekliyoruz, arkasındayız yıldız futbolcumuzun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.