Şimdi Ara

Sapphire R9 280x Tri-X mi R9 280x Vapor-X mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 280x Vapor-X vardı elimde bozuldu. Garantiye gönderdim tamir edemediler ve ürün değişimi yapılacak dediler ama aynısı yok. 280x Tri-X göndereceğiz dediler ama fiyat olarak baktığımda tri-x daha ucuz gözüküyor. En azından vatanda öyle gözüküyor. Ben gelen kartı satmayı düşünüyordum. Sizce kabul edeyim mi? Aslında aradıklarında para iadesi yapılacak dediler ama şimdi yan çiziyorlar.

    Ürünü teknobiyotikten almıştım.



  • Servispointi arayıp değişim yerine iade isteyebilirsiniz ; msi ekran kartım için öyle bir şey yaptırmıştım.

    Oradan gelen iadeyle r9 290 alabilirsiniz 930 lira civarında
  • Servispoint in alakası nedir acaba? Çünkü ben akortek ile irtibat kurmuştum. Ürünüde Kocaelide Datagate bilgisayar diye bir yere göndermiştim. Servispointin teknobiyotik ile ilgisi var mıdır?

    @Humboldt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SokemoN

    Servispoint in alakası nedir acaba? Çünkü ben akortek ile irtibat kurmuştum. Ürünüde Kocaelide Datagate bilgisayar diye bir yere göndermiştim. Servispointin teknobiyotik ile ilgisi var mıdır?

    @Humboldt

    Datagate, penta vs sapphire ithalatçıları sadece servisliğini servispoint veriyor sapphire ve msi ürünlerinin.

    Teknobiyotik biraz çakal olduğu için iade yerine değişim istemiştir ; zira ben inventustan alınma ürünümü yolladığımda da değişim çıktı ama servispointten "iade istiyorum değişebilir miyiz" diye sorunca "tabiki" cevabını alınca paramı iade etmişlerdi penta ve inventus aracılığıyla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SokemoN

    Arkadaşlar 280x Vapor-X vardı elimde bozuldu. Garantiye gönderdim tamir edemediler ve ürün değişimi yapılacak dediler ama aynısı yok. 280x Tri-X göndereceğiz dediler ama fiyat olarak baktığımda tri-x daha ucuz gözüküyor. En azından vatanda öyle gözüküyor. Ben gelen kartı satmayı düşünüyordum. Sizce kabul edeyim mi? Aslında aradıklarında para iadesi yapılacak dediler ama şimdi yan çiziyorlar.

    Ürünü teknobiyotikten almıştım.

    280x de guc sıralamsı verırsek

    1. toxıc

    2. trıx

    3. vapor x

    olur.
  • Ben 280x trix kullandim sicaklik olarak gayet basarili bir kart ama biraz sesi calisiyor benim gordugum max sicaklim 66 derece idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tri-x vapor-x ten iyi bir kart. vapor x e göre fan gürültüsü nispeten daha az bileşenleri daha kaliteli
  • En iyi soğutma vapor-X te, toxic te soğutma trix ile aynı PCB özel bildiğim kadarı ile, trix ise 3 fanlı sadece pcb yada soğutmasında özel biri durum yok (yanılıyorda olabilirim, kartlara baktığımda anladıklarımızı söylüyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.