Şimdi Ara

Akvaryum için öneri yapar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba... Çalıştığım işyerinde 100x40x50 boyutunda bir Akvaryum var. İçince 30 civarı Sarı Prenses 1 tane de ters yüzen var.

    Akvaryumun Sorunu suyun rengi, bulanıklığı ve ışıklandırması. Akvaryumda şuan bir ışık yok ışık patladı yeni ışık sistemi kurulacak. Işık sistemi için biz LED düşünüyoruz sizin de önerilerinizi bekliyoruz.

    Akvaryumun ve ekipmanların resimlerini alta ekliyorum bu suyun berraklaşması için ne gerekli, nasıl bir yol izlemeliyiz ışıklandırma için nasıl bir yol izlemeliyiz. Yardım ve önerilerinizi bekliyoruz. Yardımcı olursanız memnun oluruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayÇ. -- 26 Kasım 2014; 14:14:41 >







  • Haftada 2 kez 1/3 su değişimi ve ayda 1 kez dış filtre temizliği yapın 2. ay olmadan farkı hissedin.
  • Dostum o akvaryum için balık sayısı biraz fazla ve anladıgım kadarı ile dış filitreyi çok fazla çalıştırmıyorsunuz eğer çalışıyorsa da filitrenin içini hiç temizlememişsiniz demektir cihazın iç temizligini kontrol edin ve çalışma süresini arttırın suyun azot miktarı balık suyu kirlettikce artar ve oksijen miktarında düşüş olur balık kayıpları yaşayabilirsiniz. Işık için gözünüze hoş gelen ışık kullanabilirsiniz size kalmış.Ters yüzenden kastın vatoz balıgı degil ise akvaryuma 1 adet vatoz alırsanız dibe düşen yenmemiş yemleri ve camda biriken yosunun bir miktarını temizlemede yardımcı olur haricen çift taraflı mıknatıslı cam temizleyicilerde var cam temizliginde fayda saglıyor.
    Şimdiden kolay gelsin balık beslemek ve seyretmek keyif veren bir hobidir.
  • 30 tane yavru sarı prenses olsa anlarım ama olgun 30 tane sarı prenses çok fazla 200 litre için. Balık sayısını azaltmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.