Şimdi Ara

Messi Beşiktaş'a geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fikret Orman, "Arena'nın açılışına Barcelona'yı getireceğiz" dedi. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Barcelona ile ön görüşme yaptık" dedi. Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus, "Bir şey diyemem. O dönem şartlar uygunsa geliriz" diyerek müjdeyi verdi.

    Fikret Orman, "Arena'nın açılışına Barcelona'yı getireceğiz" dedi. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Barcelona ile ön görüşme yaptık" dedi. Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus, "Bir şey diyemem. O dönem şartlar uygunsa geliriz" diyerek müjdeyi verdi.

    Beşiktaşlı taraftarlar 'Vodafone Arena'nın bitmesini sabırsızlık bekliyor. Yuvalarına dönmek isteyen taraftarlara Başkan Fikret Orman, önceki günü inanılmaz bir haber verdi. Orman, "Arena'nın açılışını Barcelona ile yapmak istiyoruz. 'Beko' şirketi hem bizim hem de Barcelona'nın sponsoru. Bu bizim için bir avantaj" diyerek müjdeyi verdi. Peki şu an Barcelona ile görüşme oldu mu?
    Beşiktaş'ın Basın Sözcüsü Metin Albayrak, İspanol devi Barcelona ile ön görüşme yaptıklarını açıkladı: "Barcelona ile ön bir görüşme yaptık. Sponsorumuz Beko, bu konuda aracılık yapacak. Beko, Barcelona'nın da sponsoru. Görüşmeler devam ediyor. Sezon başı açılış maçını Barcelona ile oynamak istiyoruz. Başka projelerimiz de var. Bir ekip kurduk. Onlar bu konularla ilgileniyor. Vodafone Arena için çok iyi şeyler düşünüyoruz."

    ARENA'YI GELDİĞİMDE GÖRMÜŞTÜM

    Kartal, Barcelona'yı getirmek istiyor… Peki İspanyol devi bu konu hakkında ne düşünüyor? Geçtiğimiz ay "FCB Escola İstanbul Avea" projesinin sponsorluk anlaşması için İstanbul'a gelen Barcelona Başkan Yardımcı Javier Faus, açıkalamalarda bulundu: "İstanbul'a geldiğimde stadı görmüştüm. Gerçekten çok güzel bir yerde. Güzel bir stat olacak. Maç konusunda bir şey diyemem. Sezon sonu bu konu görüşülür. Eğer şartlar uygunsa geliriz."
    Haber Kaynağı: Akşam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Konuyu okumadan yazıyorum, Olcay ı kesemez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan haber bu yaşta Türkiye ye gelmez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pektemek artı 1000000000 miktar paraya alabiliriz.
  • Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus, "Bir şey diyemem. O dönem şartlar uygunsa geliriz" dedi, bizim basında "gelecek" diye müjdeyi verdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ǤЅ

    Barcelona Başkan Yardımcısı Javier Faus, "Bir şey diyemem. O dönem şartlar uygunsa geliriz" dedi, bizim basında "gelecek" diye müjdeyi verdi


    Aynen, sizin basın.
  • Baslıga gore yorum yazanlar var. Icerıgıde okusalar keske Messı bu yasta hayatta gelmez
  • İçeriği okuyup başlığa bakanlarla içeriği okumayıp başlığa göre yorum atmayanlar arasında fark var beyler lütfen. İçeriğe bakıp aldanmayın Başlığa göre yorum atın.
  • başlık çok yaratıcı bir an için messi beşiktaşa transfer oluyor sandım!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.