Şimdi Ara

TTNET'ten Super Online Geçmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.. 2 Gün sonra TTnet ile olan internet sözleşmem bitiyor ( 8 Mbit Kadar 50 AKK - 47 TL ve 17 TL telefon ücreti ödüyorum ) ve ben Süperonline Ads 16 Gb 75 AKK ( Telefonla Birlikte 59 TL fiyat çektiler iyi gibi geldi ) Paketine geçmeyi düşünüyorum. Fiber alt yapım olmadığı için tekrar ADSL'den devam etmek zorundayım..
    - Binadaki Telefon kablolarını komple yeniliyoruz bina girişindeki Kutudan sonraki kablolar eskiden bakır tel dahi değildi şimdi kaliteli bir kablo çekiyoruz bakalım nasıl farkedicek.
    1) Benim açımdan ping değerlerinde bir şey farkedicek mi, alt yapı aynı ama sinyalizasyon farklıymış ( Süperonline müşteri hizmetlerinin dediğine göre )
    2) Onlar yeni modem verecekmiş sanırım, ben daha 2 ay önce 270 lira gibi bir fiyat ödeyerek ASUS DSL-N55U modemden aldım ve tabiri caizse daha ekmeğini yiyemeden kenara koymak istemiyorum, onların verdiği modem yerine kendi aldığım modemi kullanabilmek mümkün mü ? Mümkünse nasıl yapabilirim yönlendirebilirseniz çok sevinirim..
    3) Bizim dairenin yapısı ve büyüklüğü sebebiyle AİRTİES RT 211 modemin Wifi'si her köşeden çekmiyordu ben buna istinaden Asus DSL-N55U modelini almıştım. Bunların vereceği modem evimin her köşesinden çeker mi ? Çeşit çeşit modemler varsa en iyi çeken hangisiyse onu isteyeyim ..

    Sorulara Cevaplar ve öneriler için şimdiden teşekkürler..
    İyi Forumlar :)







  • thelord03 kullanıcısına yanıt
    1- Fiziki altyapı tamamen aynı, değişen bir sey olmayacak. Bana sorarsan geçme. Altyapı sahibinden yani ttnetten hizmet al.
    2- Kendi modemini kullanabilirsin, kullanıcı adi ve şifreni gireceksin sadece.
    3- Bkz. 2. Yanıt.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: igorparker

    1- Fiziki altyapı tamamen aynı, değişen bir sey olmayacak. Bana sorarsan geçme. Altyapı sahibinden yani ttnetten hizmet al.
    2- Kendi modemini kullanabilirsin, kullanıcı adi ve şifreni gireceksin sadece.
    3- Bkz. 2. Yanıt.

    TTnet büyük bir yanlış yapıp ( Ustaları evime gelip kablolarda sorun var deyip sistemim çalışıyorken telefon prizlerimi soküp gittiler 1 haftadır arıyorum ne gelen var ne giden ) beni sistemlerinden soğuttu tamamen bu sebeple başka bir firma bakıyorum aklıma yatan ilk firma da Super Online oldu.
  • Adsl ise ttnet devam edin. Çünkü sadece onların altyapısı var ve diger sağlayıcılar onlardan hizmet alıyor. Ama Fiber isterseniz gayette superonline kullanabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi eve gelen "ustalar" superonline ya da bir başka servis sağlayıcıda değişmeyecek. Siz sadece faturanın üstündeki "superonline" yazısını göreceksiniz. Kalan her şey, kablolar, çalışanlar vs. her şey aynı. Yine Ttnet'ten hizmet alıyorsunuz. Siz Superonline müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bıraktığınızda, yine Ttnet/Türk Telekom personeli çözecek sorunu.

    Türkiye'de kendi fiziki altyapısı olan 3 tane büyük servis sağlayıcı var; Türk Telekom/Ttnet, Superonline (sadece fiber) ve Türksat. Bunların dışındakilere ben olsam para vermez, fiyatına aldanmazdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.