Şimdi Ara

Yesil Pasaport - 6 Ayda 3 Ay Kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba,

    Benim yesil pasaport ile ilgili soyle bir sorum olacak. Once konuyu anlasilabilir olmasi acisindan aciklayayim. Asagida birkac yerde okudugum yorumlara gore yaptigim cikarimi sizlerle paylasacagim ve dogru olup olmadigini yorumlamanizi istiyorum. Cunku 2-3 farkli yorum okudum ve su anda yurtdisinda oldugumdan risk almak istemiyorum. Simdiden tesekkurler.

    - 11 Ekim 2013 tarihinde Romanya'ya geldim. 10 gun kaldiktan sonra geri dondum. Boylece 6 aylik sureci baslatmis oldum. Daha sonra 12 Subat'ta gelip 5 Mart tarihinde geri dondum. Toplamda 90 gunu doldurmamis oldum ve 11 Ekim 2013 tarihinde baslattigim 6 aylik surec 11 Nisan 2014'te bitmis oldu.

    - 11 Nisan'da biten 6 aylik periyottan sonra ulkeye tekrar 16 Haziran'da giris yaptim ve 11 Temmuz'da ayrildim. 26 gun kalmis oldum. Internette farkli sayfalarda okuduklarima gore 6 aylik yeni periyot 11 Nisan'dan hemen sonra degil, aradan ne kadar zaman gectiginden bagimsiz olarak, ikinci girisimi yaptigim tarihte basliyor. Bu da ikinci 6 ayin 16 haziranda baslayip 15 Aralik'ta sona erecegi anlamina geliyor.

    - Son olarak ise Romanya'ya 10 Ekim 2014 tarihinde giris yaptim. Hala burada bulunmaktayim. 8 Aralik'ta cikmayi planliyorum. Yukarida yazdigim "teoriye" gore, ikinci 6 aylik periyot 15 Aralik 2014'te sona erecek ve ben sorunsuz bir sekilde ulkeden ayrilmis olacagim.


    *Soruya gelecek olursak; sizce yukaridaki cikarimim dogru mudur? Bir sikinti yasama ihtimalim var midir?

    *Ikinci sorum ise; 15 Aralik'ta 6 ayin bittigini varsayalim. Ben ise ulkeyi 8 Aralik'ta terk etmis olayim... Eger 25 Aralik'ta tekrar giris yaparsam bir sorun yasar miyim? Bunu soruyorum cunku yeni 6 ayin, oncekinin bitiminden bagimsiz bir sekilde, ulkeye giris yaptiginiz tarihte basladigini varsayiyorum. Birde onceki 6 ay icinde 90 gunu neredeyse sonuna kadar kullanmis oldugumuda cevabinizi verirken degerlendirebilirsiniz.

    Simdiden cok tesekkur ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkidd -- 22 Kasım 2014; 12:22:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.