Şimdi Ara

47 LA 620S Altyazı Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır 47LA620S kullanıyorum ve usb ya da hariciden hiçbir filmin altyazısını açamadım. Altyazı dosyası adıyla filmin ismini birebir aynı yaptım, srt uzantıyı sub yaptım, altyazı dosyasını filmle aynı klasörde hem Subs klasörü içinde hem de klasörsüz açmaya çalıştım olmadı. Subs klasörünü görüyor ama içine girdiğimde boş görünüyor. Altyazı menüsünü açıyorum silik ikonlar yani aktif değil. Servisi aradım uzantıyı txt yapın dediler. Yine olmadı.
    Bu TV nin standart yazılımında bu destek yok mu ki acaba yani bizim güncelleme yapmamız falan mı gerekiyor? Eğer öyleyse evde net olmadığından ve 3g çekmediğinden yazılım güncelleme yapmadım ben. Kurulum yaparken servis elemanı usb den bir şeyler yükledi ama kanal ayarı mıydı yazılım mıydı bilemiyorum.

    Sonuç olarak TV de adam gibi bir keyif yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.







  • servis kurulum yaparken USB kullanırsa sanırım demo görüntü izletmek amaı ile kullanıyor yoksa herhangi bir şey kurmuyolar. Altyazı olayına gelince 620s de olay nedir bilemeyeceğim ama bende 730v var oda ilk başta srt iken görmedi bende sub yaptım gördü. ben usb belleğin içine klasör açmadan direk filmi ve altyazısını koyuyorum direk görüyor. sende öyle dene bence birde altyazıyı tüm formatlarda koy bakalım hangisini görecek. birde film başladıktan sonra ayarlar kısmında altyazı açık kapalı diye biryer var onun açık ve türkçe olmasına dikkat et..
  • Bu dediklerinizin hepsini denedim. Altyazıyı hem klasör içinde hem de klasörsüz filmle yan yana denedim yine olmadı. Şimdi aynı altyazıyı hem srt, hem sub, hem txt uzantılı yapıp hem klasör içine hem de klasör dışında film dosyasının yanına kopyaladım. Bir de öyle deniycem bakalı belki eksik yapmışımdır daha önce.

    Bir de bugün LG sitesinden (http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-47LA620S# )son yazılım güncelleştirmesini (SOFTWARE FİLE(VERSİON 04.24.08)) indirdim. Umarım doğru dosyadır yoksa bir de TV nin yazılımını göçertmeyelim




  • Здраво, поминаа 3 ипол недели од операцијата (обрежување) поради фимоза... Се е ок, се помина без никаков проблем, и периодот додека зараснува не беше којзнае што како што повеќето го кажуваат и според форумиве што читав по интернет... барем кај мене не беше така страшно..

    Сега ме интересира после 3 ипол недели од операцијата, паднати конци и се е ок, прегледан од доктор.. Кога може да се вратам на сексуланиот живот/мастурбација ? И у моментов се прашувам како ќе биде тоа сега :D незнам како ќе се навикнам и дали ќе биде се исто.. :)
  • Hacı abi ne diyorsun
  • 47la620s tv mi yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. Ancak aldığımdan beri bir sorunum var bir türlü çözemedim. Usb den tr dublaj film izlerken film türkçe olmasına rağmen arada kendiliğinden orjinal diline dönüyor. bilgisayardan izlerken aynı yerler tr dublaj olarak geliyor. yazılım güncelledim ancak düzelmedi. ayarlarda herşeyi kurcaladım hemen hemen. bu sorun nedendir acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.