Şimdi Ara

apartmanda bağlantı var kutu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün kablonet bağlantımı yapmaya geldiler fakat apartmana gelen bağlantının kutusu olmadığından yapamadılar. şimdi kutu için başvuru yapacağım, bununla ilgili bir ücret tahakkuk ediyor mu?
    sanırım şimdilik tek abone olacağım çünkü herkesin interneti var bu durum kutu bağlanmasına engel teşkil eder mi?

    bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • KabesTr kullanıcısına yanıt
    Kutu yok derken binada başka kablo tv abonesi yok mu? Eğer yoksa, duvarların içinde de kablo tv tesisatı yoksa sadece kendinize bir kablo çektirmeniz gerekecek. Daireden tek bir kablotv kablosunu (bildiğiniz uydu anteni kablosu, kalınca olan) uygun bir yerden (aydınlıktan, asansör boşluğundan, belki dışardan :)) binanın girişine, telefon kablolarının bulunduğu yere kadar çektirip oraya ufak bir ankastre taktıracaksınız. Kablo tv'den gelenler de kendi kablolarını burada bulunan size ait kabloya bağlayacaklar.

    Bir elektrikçi yapar diye tahmin ediyorum. Kablo tv'ciler daire içindeki kabloları hallediyorlar ama binanın içinde hat yoksa ona karışmazlar diye düşünüyorum.
  • Girişte telefon kablolarının yanında kablo tv kablosu vardı ama ordan daireye çekmedi ve kutu takılması için dilekçe ile başvurun dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu ve takılacak olan amfi ortak kullanım olacağı için sizden ücret talep edeceklerini sanmıyorum. Ayrıca kutudan modeme kadar kablo çekmeleri gerek.
  • teşekkür ederim yardımınız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.