Şimdi Ara

Alchemy olmadan 'Alhemy Lab'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar

    sorum şu , bende bir toplayıcı birede normal meslek var , bu yuzden küçük yerlenden birine alhemy lab kurmuştum , meslek olmadan greater pot lar dısındakileri yapabiliyorsun diye bilyorum ama yapmaya çalıştıgımda "spell not learned" demekte.

    lvl 2 falanmı olması gerekmekte yada follower mı koymam gerekiyor? nasıl yapıcaz bu işi? eger olmuyorsa değiştiricem başka birşeyle



  • Yanında kilit gözüküyor, üstüne gelirsen level 2 gerektiğini yazıyor orada.
  • kilit görmemiştim , addondan dolayı görmemiş olabilirim , teşekkürler cevap için
  • Bende alchemy mesleği zaten var alchemy labını almamın bana bir katkısı olur mu ? Zaten meslek ile alchemy labında yapabileceklerimi yapabilirim herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre510

    Bende alchemy mesleği zaten var alchemy labını almamın bana bir katkısı olur mu ? Zaten meslek ile alchemy labında yapabileceklerimi yapabilirim herhalde

    Bunun cevabini ben de merak ediyorum.
  • emre510 kullanıcısına yanıt
    Alchemy için bilmiyorum ama bende engineering ve jewelcrafting var, muhtemelen çoğu crafting mesleğinde de benzer durum vardır. Üretilecek şeylerin çoğu tek bir parça istiyor, bu parça soulbound ve professionun leveline göre günde belli miktardan fazla elde edilmiyor. Eğer garrisona uygun binaları kurarsanız buradan da parça üretebiliyorsunuz. Yani bina yokken günde 10 parça üretiyorsanız, uygun bina varken 20 parça üretiliyor. Aynı zamanda binada mesleği uygun bir follower çalıştırırsanız daha fazla parça üretiliyor.
  • evet work orderlar ile , crafting için kullanılacak şeyleri üretebiliyorsunuz , yoksa sizin gunde 1 kez kullanabileceğiniz trading skill tek çare kalıyor . eger hızlı şekilde bişeyler üretip satmak istiyorsanız para kazaznmak için önemli olmakta . sonuçta en iyi gold patch başında hızlı gidip yapılıyor sonradan AH de fiyatlar yavaştan düşmeye başlıyor .

    ayrıca enchanting için gerekli olan planları oradan alıyorum ,
  • ben karakterle garrisona gelip bıraktım.. orda bir tek barracks yaptım diğer binalar hep gri.. small alana koyacak bir şey yok.. plan gerekiyormuş.. ille 150-200 tane mobmu kesmem gerekiyor?
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    Level atladıkça açılacak diğer yerler. 96 da garison lvl 2 yapılıyor, o şekilde yeni bina yerleri açabiliyorsun. 100 oluncada lvl 3 e yükseltiliyor. Daha lvl 3 yapamadım, 2k resource istiyor, bulmak zor ama muhtemelen 3 olunca daha fazla bölge açıyordur.

    Edit : planlar garrisondaki goblinden alınıyor. Hangi binayı yapacaksan ona göre plan alıp öğrenmen gerek. Oradan goldla alınıyor veya görevler sırasında bir item geliyor, o item ile ashranda gold harcamadan alınıyor. Bu binalarında leveli var, tavsiyem lvl 1 i goldla, 2 yi bahsettiğim itemlerle alın daha az gold harcarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ywizzle -- 20 Kasım 2014; 17:50:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ywizzle

    Level atladıkça açılacak diğer yerler. 96 da garison lvl 2 yapılıyor, o şekilde yeni bina yerleri açabiliyorsun. 100 oluncada lvl 3 e yükseltiliyor. Daha lvl 3 yapamadım, 2k resource istiyor, bulmak zor ama muhtemelen 3 olunca daha fazla bölge açıyordur.

    Edit : planlar garrisondaki goblinden alınıyor. Hangi binayı yapacaksan ona göre plan alıp öğrenmen gerek. Oradan goldla alınıyor veya görevler sırasında bir item geliyor, o item ile ashranda gold harcamadan alınıyor. Bu binalarında leveli var, tavsiyem lvl 1 i goldla, 2 yi bahsettiğim itemlerle alın daha az gold harcarsınız.

    Hocam 1 level planlar moblardan da çıkıyormuş 91 levelde enchanting planı buldum heme binayı inşa ettim ama dust fiyatları malum çok kazık bina yatıyor
  • tosunpasa kullanıcısına yanıt
    Enchanting binası kurduysan ortada kazan gibi bir şey var, orada işine yaramayan itemleri disenchant edebiliyorsun enchanting mesleğin olmasa bile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ywizzle

    Enchanting binası kurduysan ortada kazan gibi bir şey var, orada işine yaramayan itemleri disenchant edebiliyorsun enchanting mesleğin olmasa bile.

    evet hocam onu gördümde benim hunter zaten ench.. ben ekstra kristal için kurdum binayı ana komiktir dust herseyden pahalı .. kristal yapsan astarı yuzunden pahalı oluyor.. sanırım onu yıkıp yerine daha düzgün bir şeyler dikeceğim..

    bu arada maden çok iyi olmuş.. miner bile olmasan 3-5 akmasa da damlıyor
  • dust suanda çok sorun olmakta ve bu sorun giderek buyumekte . bence burada bir mantık hatası yaptılar veya bilerek yaptılar anlamadım gercekten .

    olay şöyle ,

    dust sadece yeşil lerin bozulmasıyla getiyor 2-3 tane falan .
    her work order 5 tane istemekte + her gun trading skill olarakta 3 tane harcıyorsun eger meslek olarak seçmissen .

    100 olana kadar rahatsın , görevler , veya kestiklerinden yeterince kazanmaktasın , ama 100 olup hc dungeonlara falan başladınmı ve görevlerde bittimi yeşil kaynagın çok azalıyor (1 hafta anca idare ediyor bu ) suanda 3 tane dustım var karakterde umarım bir iki yeşil duşerde kurtarırız günü diye bakıyorum

    okadar dungeon yaprım toplasan 3 tane falan düşmştür .

    ayrıca hiç yeşil crafting yok artık , bu şekildede tek dust kaynagın ya trading post dan garrison resources kullanarak alıcaksın yada birkaç saatini salak saçma etrafta yaratık kesmek için harcıyacaksın ve yeşil düşmesini umacaksın . veya salvage yard ile bir şekil loot gelmesini bekliyeceksin . ve bir sinir oldugum şey daha , yapmadıgım questleri tamamlıyorum yeşil almak için ama "oda ne!" maviye upgarade oluyor item , itiyacım da yok !!

    toparlamak gerekirse
    shard ları kırıp dust yapamıyoruz , bunu kaldırmışlar niyeyse
    diğer meslekler için materyal satan bayanda enchanting için bir secenek yok , sanki bilerek koymamışlar gibi , nasıl unutursunki?
    yeiş kaynagı az . saatlerce farm yapmak zorunda olmak istemiyorum , satmıcam etmicem bunu günlük workorderlarımı ve skillimi çıkarsın yeter

    bu durum herkes levelini tamamlamasıyla artarak devam edicektir çünkü questlerden gelen geşil miktarıda biticek . alt falan açmak gerekcek .

    bu durum çok sacma geliyor bana , resmen maden içinde yüzüyorum , ama kendi mesleğim için gerekli olan dust yetmiyor




  • ya bu alchemy nolmuş böyle ya? transmute kalkmış galiba. e nasıl para kazanacaz? potionla para mı kazanılır ya? nedir alchemyden para kazanmanın sırrı?

    bence meslekler poh gibi olmuş. hepsi garrisonda var.
  • Will kullanıcısına yanıt
    Ama work order ile direk epic mat geliyor. Önceden epic crystal bulmak kolay değildi, pandaria yı tam hatırlamıyorum ama cata zamanında maelstrom crystaller paket başında 6 - 7 k gibi fiyatlardan satılıyordu tanesi. Silah enchantları 10 crystal istiyordu, tek enchant için 60 - 70k para harcamak gerekiyordu, onuda tabi kimse yapmadı, ucuz enchantı kullandı herkes crystal fiyatları normale gelene kadar. Benim priestimde enchanting var, o zamanlar Baradin Hold yapmıştım, PvP itemi düşmüştü, bende PvE oynadığım için o item gereksizdi ama elimdeki itemden daha iyiydi, o yüzden çok düşünmüştüm disenchant edip crystali satsam mı yoksa kullansam, item bulunca mı satsam diye, sonradan fiyatı düşer diye kırmıştım

    Ek olarak daha önce 4 tane enchanting malzemesi vardı, şu an için 3 sanırım. Temporal Crystal fiyatlarıda çok ucuz değil yine, tanesi 550 - 600 gold aralığında satılıyor Draenorda, diğer realmlerde aynıdır muhtemelen. Şimdilik pek denge yok hiçbir meslekte ama zamanla yerine oturacaktır. Benimde bu pakette en sevmediğim şey meslekler oldu, artık kimse bir başkasına ihtiyaç duymuyor, herkes istediğini kendisi yapabiliyor. Şu an mining mesleği olan birisinin o mesleği elinde tutmasının hiçbir sebebi yok. İlk hafta Blacrkock Ore için 2 - 3 k para harcadım, şu an elimde 250 tane var ve tanesinin AH fiyatı 1 gold. Herbalism için bahçeyide level 3 e getirince büyük ihtimalle otlarda birikecek elimde. Üçüncü alt karakterimide 100 e getirirsem üçünü kullanarak AH ye uğramam bile.




  • değindiğim olay bu . maden hiç sorun değil , hem ucuz hem bol , garisondaki bana yeter , aynı şey herbalizim içinde geçerli . ama encanting için gerekli olan dust , yok arkadaş . tanesi 20-30 altın arası seyrediyor ve düşmüyor aksine yükseliyor . birkaç yerde daha buldum bu konudan bahseden , battlenet forumları ve mmo champion da mevcut aynı şikayetler . sadece birkaç şanslı kişi " bana dungeonlarda çıkan ve salvage yard dan gelen yeşiller yetiyor " demekte . açıkcası sadece kendim bu durumda olmadıgımdan rahatladım , yanlışbirşeymi yapıyorum diye düşünüyordum

    pandiradada epic kristal bulmak kolaydı hele raid yapıyorsan , kullanmılmayacakları disenchant yapıyorsun tonla birikiyor . hele timeless isle ile birlikte coşmustu eick kristal olayı hem altlara geliyor du hem o itemleri hesaplar arasında değiştirip DE yapabiliyordun falan . bu exp dada epic için cok sıkıntı cekmeyiz gibi gözüküyor , günlük skill + kullanılmayacak epic eşyalar DE edilir , birde dust işini çözerlerse work orderlar ile idare edilir

    ayrıca toplayıcı mesleklerin harbiden fazla değeri kalmamış , bende herbalisim i değiştirmeyi düşünüyorum ama neyapsam bilemedim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Will

    değindiğim olay bu . maden hiç sorun değil , hem ucuz hem bol , garisondaki bana yeter , aynı şey herbalizim içinde geçerli . ama encanting için gerekli olan dust , yok arkadaş . tanesi 20-30 altın arası seyrediyor ve düşmüyor aksine yükseliyor . birkaç yerde daha buldum bu konudan bahseden , battlenet forumları ve mmo champion da mevcut aynı şikayetler . sadece birkaç şanslı kişi " bana dungeonlarda çıkan ve salvage yard dan gelen yeşiller yetiyor " demekte . açıkcası sadece kendim bu durumda olmadıgımdan rahatladım , yanlışbirşeymi yapıyorum diye düşünüyordum

    pandiradada epic kristal bulmak kolaydı hele raid yapıyorsan , kullanmılmayacakları disenchant yapıyorsun tonla birikiyor . hele timeless isle ile birlikte coşmustu eick kristal olayı hem altlara geliyor du hem o itemleri hesaplar arasında değiştirip DE yapabiliyordun falan . bu exp dada epic için cok sıkıntı cekmeyiz gibi gözüküyor , günlük skill + kullanılmayacak epic eşyalar DE edilir , birde dust işini çözerlerse work orderlar ile idare edilir

    ayrıca toplayıcı mesleklerin harbiden fazla değeri kalmamış , bende herbalisim i değiştirmeyi düşünüyorum ama neyapsam bilemedim


    Herb hala iyi kötü para ediyorda mine dahada düşebilir.. JC önceden çok maden kullanıyordu azaltmışlar.. BS desen CD yakmaya yarıyor agırlıklı. yapılan maviler çöp..

    dust meselesini harfiyen katılıyorum ben çözümü 3 dustla sadece kitap yaparak devam etmede buldum.. work orders işi yalan.. 5 dust veriyorsun 0.1 kristal veriyor.. kurtarmaz.. ilerde ench followeri 100 level yapabilirsem tekrar düşünürüm..

    alch konusuda kesinlikle rezalet olmuş.. alch ancak flaskta filan yarar.. transmute olmaması mesleğin getirisini öldürmüş.. bende 4-5 tane alchemist vardı :) her gün 1 transmute yapıp yolumu buluyordum şimdi sayı bire düştü..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.