Şimdi Ara

wireless bebek kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bebek odası için ses ve görüntü kayıt edebilen tablet ve telefonla kontrol edebileceğim kamera arıyorum Türkiye de satışa sunulan ürünler içerisinde.

    http://www.e-bebek.com/motorola-wi-fi-bebek-guvenlik-kamerasi_MTR-BLINK1

    bu ürünü buldum bana fiyatı yüksek geldi aynı ürün amazonda daha ucuz

    http://www.amazon.com/Motorola-Viewing-Android-Smartphones-Tablets/dp/B00C4RIG7Q


    acaba amazondaki fiyatından alsam gümrükte sorun yaşarmıyım ve vergi çıkar mı, yada aynı özelliklere sahip daha ucuz bir ürün bulabilirmiyim aliexpresten aradım fakat yeterli ingilizcem ve kamera bilgim olmadığı için istediğim bi ürün bulamadım. bu ürünlerden kullanan varsa tavsiye bırakabilirmi?







  • bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar???
  • güncel...
  • Merhaba arkadaşlar maalesef konuya kimse mesaj atmadı. Ama ben benden sonrakilere tavsiye niteliğinde bir ürünü anlatmak istiyorum. Uzun arayışlar sonucu Türkiye de pek kullanıcıya rastlamadım bu yüzden kimseden fikir alış verişim olmadı kendi imkanlarım ve çok az ingilizcemle suneyes isimli bir markaya ulaştım aliexpres ten 59 dolara aldım aynı markanın farklı fiyatlarda ürünleri de var tercih size kalmış kiminin görüntü kalitesi çok yüksek kiminin veri alış veriş hızı. bana bu ürün yeterli, görüntü kalitesi 3.1mp kamera ile hemen hemen aynı wifi üzerinden bağlantı yaparsanız kalite biraz daha düşebiliyor. android telefon ile uzaktan kumanda etmek kamerayı sağa sola yukarı asağıya indirmek ve bunu canlı izlemek mümkün aynı zamanda yine telefonunuz ile kameranın gece modunu açabiliyorsunuz ır görünümü çok güzel, telefonunuz la kamera arasındaki hoporlör den konuşma yapabiliyor ve kameranın olduğu yerdeki sesleri duyabiliyorsunuz, ayrıca kameranın sensörü sayesinde önünde bir hareketlilik olduğunda direk telefonunuza uyarı veriyor ve hareketlenme anından itibaret görüntüyü size gönderiyor. şimdilik bu kadar kamerayı kullandıkca yine ekleyeceğim bilgiler olursa burdan yazarım sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. iyi günler...




  • Merhaba,

    Üründen memnuniyetiniz devam ediyor mu? Tavsiye eder misiniz? Türkiye'den almak istesek nerede bulabiliriz? Evinize ulaşırken gümrükte sorun oldu mu?

    Paylaşımınız için teşekkürler.
  • Evet tebrikler gerçekten. Hiç değilse sizden sonrakiler için düşünmeniz güzel olmuş.
    Şu durumda bütün markaları araştırmış biri olarak bu ürün son tavsiyeniz midir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründen memmunum Türkiyedeki bir çok üründen iyi kullanışlı ve kaliteli ama bundan daha kaliteli ürünlerde elbette var aynı markanın başka ürünleride var başka markaların kaliteli ürünleride var örneğin hd kalitesinde ürünler yüksek kayıt kapasiteli ürünler, her hangi bir modeme bağlanmadan belirli mesafelere kadar kendi wifisi ve özel kumanda sistemi olan ürünler de var siz istediğinizi tercih edebilirsiniz... bu biraz ihtiyaca göre tercih meselesi diyelim benim için çocuk odasında istediğim an görebileceğim sesini duyabileceğim bir şey lazımdı bu ürün yeterli oldu benim gibi çok beklentisi olmayan kişilere kesinlikle tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.