Şimdi Ara

TTnet tte arayıp adres istediler. Dolandırıcı olabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar demin ttnet ten arayıp ismimi söylediler. buyrun deyince. bulunduğum bölgeyi söyleyip (mahallenin adını biliyorlar) altyapı güçlendirmesi yaptıklarını ve bundan sonra hem ev telefonu için abonelik ücreti ödemeyeceğimi hem de 8 mgbit hızı 16'ya çıkaracaklarını söylediler. Ayrıca bundan sonra telefon ve internet ayrı ayrı değil tek fatura şeklinde abonelik ücreti olmadan gelecekmiş. İyi yapın deyince ev adresini istediler. Sözleşme getirip 2 yıl taahütlü imzalatacaklarmış. numara 444 0 375 değildi sıradan bir cep telefonuydu. Bir yandan kıllandım dolandırıcı olabilir mi diye bir yandan da düşündüm 2 hafta önce ev telefonunda çevir sesi kesilmişti. Arıza kaydı bırakmak istediğimde bulunduğum bölgede genel bir sorun olduğunu en kısa zamanda düzelteceklerini söylüyorlardı ve ertesi gün düzelmişti. ayrıca dolandırıcı olsalar bile sadece adresle birşey yapamayacaklarını düşündüm. Sonuçta internetten alışveriş yaparken kaç siteye adres bilgilerimi verdiğimi Allah bilir. Ayrıca mahallenin ismini biliyorlardı gelip ismimi söyleseler aha bu ev diye gösterirlerdi. Yine de vermeden önce numaranın neden 444 lü olmadığını sordum çağrı merkezinden aradığı için öyle göründüğünü söyledi. Mahallenin adını ve kapı numarasını verince. Cad. ismi falan yok mu dedi. Yok bütün kargolar bu adresi bulabiliyorsa siz de bulursunuz ayrıca mahallenin adını da biliyorsunuz gelip ismimi kime sorsanız gösterir zaten dedim. Bir arkadaşa soruyum biraz bekleyin dedi. sonra çağrı merkezlerinde beklerken çalan müzik girdi ve 30-40 sn sonra meşgul çalıp tlf kapandı.

    Bu neydi şimdi. Türk telekom durup duruken neden abonelik ücretini kaldırsın, 8 mgbit hızı 16 yapsın. Yok arayan türk telekom değil de dolandırıcıysa sadece ev adresim ile ne yapabilir ki. Acaba 2-3 gün sonra gelip TT sözleşmesi diye farklı bir kağıt mı imzalatmaya çalışacaklar. Başına buna benzer durum gelen var mı. Ne yapmamı önerirsiniz?







  • Yalan gibi birşey bir ara bakalım ttyi.
  • TTNET'in kendisi değil de bilgilerinize sahip bir bayi aramıştır büyük ihtimal. Sakın inanmayın. Söyledikleri indirimler felan hikaye. Eğer böyle bir şey varsa kendiniz ofise gidip bizzat başvurun.
  • ttnet'e mesaj attım cevap bekliyorum bakalım. ama dediğiniz gibi yalandır. hem aradıkları tlf numarası, hem adresimi bilmelerine rağmen özellikle benden ayrıntılı şekilde duymak istemeleri. Hem türktelekom-ttnet gibi bir firmanın durup duruken indirip yapacağını söylemesi. Nerden tutsan elinde kalıyor. aileye'de haber verdim. eğer ben yoksam ve biri gelip bir kağıt imzalatmaya çalışırsa imzalamamalarını söyledim. bakalım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.