Şimdi Ara

0 km araç almak için Aralık ayı beklenmelimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba; Allah(cc) nasip ederse önümüzdeki günlerde kia sportage araç almak istiyorum. Suan liste fiyatının 1-2 bin aşağısına araçları satıyorlar. Ancak 4-7 aralıkta bursa otomobil fuarı var. Hem bu fuarın etkisi, hem 2015 model araçların tanıtılması hemde yıl sonu olması sebebiyle aralık ayı hatta ocak ayında araç almak daha avantajlı olurmu? Yoksa pirinç peşinde koşarken eldeki bulgurdan da olurmuyuz ? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kia sportage ise kesin indirim gelir.
    Ama yeni kasa indirimi falan bekleme sadece 1-2 bin teselli indirimi olur.
    Otv zammi gelmeden al da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 14 Kasım 2014; 8:19:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan meşgulseniz, yani bayiye git gel uğraşamam filan diyorsaniz erteleyin tabi. Aralik biraz soğuk ve karli olur ama sizin bileceğiniz iş tabiki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfort donanınm liste fiyatı 67900 tl 65000 e kadar fiyat aldım. Concept plus donanımsahip araçlar 77900 tl 75000 e kadar fıyat aldım. Ozellılle concept plusun 70000 seviyesine dusme ıhtımsli olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21 Mart - 11 Nisan en uygun tarih
  • en uygun tarih aralık ayıdır bu şekilde 2 defa araba aldım,tabi kota meselesi var kotayı doldurmak istiyorlarsa güzel indirimler oluyordu
  • her zaman aralık ayı sonunda sıfır araç almak en mantıklı davranış olmuştur.
  • İmkanınız varsa fuara gidin, orada güzel indirim yapma ihtimalleri daha yüksek. Eskisi gibi kota, stok olayı çok olmuyor. Ötv iki yıldır artıyor, bir kere daha artacağını sanmam ama belli de olmaz. 1 ocakta %50 ötv ile karşılaşabiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syerturan

    İmkanınız varsa fuara gidin, orada güzel indirim yapma ihtimalleri daha yüksek. Eskisi gibi kota, stok olayı çok olmuyor. Ötv iki yıldır artıyor, bir kere daha artacağını sanmam ama belli de olmaz. 1 ocakta %50 ötv ile karşılaşabiliriz.

    2015' te MTV si yıllık 900 TL olacak olan arabayı zamanında elden çıkarabildim diye kendimi şanslı görüyorum.
    Bu ülkede azalmayan tek şey vergilerdir.
  • Arkadaşlar birde dolu hasarlı araç muhabbeti var. Böyle bir araç içinde 72.5 isteniyor. Dolu hasarı araçta ilerde sorun yaşatırmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibocan1978

    Arkadaşlar merhaba; Allah(cc) nasip ederse önümüzdeki günlerde kia sportage araç almak istiyorum. Suan liste fiyatının 1-2 bin aşağısına araçları satıyorlar. Ancak 4-7 aralıkta bursa otomobil fuarı var. Hem bu fuarın etkisi, hem 2015 model araçların tanıtılması hemde yıl sonu olması sebebiyle aralık ayı hatta ocak ayında araç almak daha avantajlı olurmu? Yoksa pirinç peşinde koşarken eldeki bulgurdan da olurmuyuz ? :)

    Bence 0 araç alarak devlete 2. el bir araba hediye etmeyin derim...

    Ötv ve verginin vergisi de hesaplandığında, hiç de yabana atılmayacak bir para, hoop doğruda devlet amcanın kasasına gidiyor... Ha, protesto ve gösterilerle karşı gelinse, araba fiyatları bu kadar artmazdı, o ayrı bir konu.....

    Mtv den ise hiç bahsetmiyorum, orası apayrı bir dünya..




  • Belli markalar indirim yaptı tutulmayan modellere birkaç bin tl daha indirim olacaktır, bence vw ve seat güzel indirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.