Şimdi Ara

Teleservice garantili ürünleri alırken tekrar düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motorola atrix cihazımı gönderdim ekran problemi yüzünden. Temmuz ayında ekranı garanti kapsamında değiştireceklerini yazdılar. Tam 5 aydır yedek parça bekleniyor diyorlar. Motorolayı aradım onlar biz karışmayız mahkemeye verin diyor. Garantili ürün için ben niye mahkemeyle uğraşacağımı anlamadım. Bu firmaya dikkat edin ben 5 aydır telefon bekliyorum. En az 50 kere mail attım aynı cevap. Yurtdışından parça sipariş ettik diyorlar. Teleservice garantili telefon alırken bir daha düşünün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 5 ay beklemek zorunda değilsiniz, haklarınız var, onları kullanın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorola almak hata. Yetkili servisi ve yetkili hicbirseyi olmayan firma. Maalesef ucuz diye yuzlerce kisi aldi bu telefonlardan. Sonuc ortada. Motorolanin dedigi gibi mahkemeye verin. Saka gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne garip bir durum değil mi. Garantili bir telefonu garantiden tamir ettirebilmek için mahkemeye gitmek zorundayım. Bu gerçekten can sıkıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şirket elemanı demeyinde ben emekli 65 yaşında bir kişiyim.
    Teleservise bir çok kere işim düştü hiçbir zorluk çıkarmadan bütün ürünlerimi garantili olarak onarıp geri teslim ettiler.
    Bende çok ama çok memnunum çalışan güler yüzlü insanlarından.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elophidae

    Ne garip bir durum değil mi. Garantili bir telefonu garantiden tamir ettirebilmek için mahkemeye gitmek zorundayım. Bu gerçekten can sıkıcı.

    Hocam bu motorolanin ilgisizligi. Lg ve samsung disinda -apple saymiyorum- Turkiyeden telefon alinmaz. Bu iki firma disinda yetkili servisi olan firma yok guzel ulkemde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elophidae kullanıcısına yanıt
    senin yanlışın 20 iş günü geçtiği gün gidip tüketici mahkemesine servis raporuyla şikayet etseydin parasını geri alırdın
  • Arkadaşlar haklısınız ama ben şunu söylüyorum. Adamların işlerini yapması için neden mahkemeye gitmem gerekiyor. Bu durum garibime gidiyor. Yoksa üç kuruşluk garanti için mahkemeyle falan uğraşacak değilim. Bu konuyu açtım ki teleservice garantili telefon alacak arkadaşlar mahkemeye gitmeleri gerekebileceğini bilsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elophidae

    Arkadaşlar haklısınız ama ben şunu söylüyorum. Adamların işlerini yapması için neden mahkemeye gitmem gerekiyor. Bu durum garibime gidiyor. Yoksa üç kuruşluk garanti için mahkemeyle falan uğraşacak değilim. Bu konuyu açtım ki teleservice garantili telefon alacak arkadaşlar mahkemeye gitmeleri gerekebileceğini bilsinler.

    Hocam teleservice nin vukuatlari zaten fazlasiyla mevcut forumda. Atrix model telefonlar icin yaptiklari da. Gercekten içler acısı bir durum. Siz telefonunuzu geri isteseniz, telefonunuzu bulacaklarini dahi sanmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahkemeye vermeniz gerekmiyor. kaymakamliktaki tuketici hakem heyetine gidin. 2-3ay da orada beklersiniz. karar ciktiktan sonra teleservice e gidip sonucla degisim ya da para iadesi yapabilirsiniz. 5ayda sonuclanirdi karar keske beklemeseydiniz bu kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay Atrix'imi garantiden onarılması için hepsiburada.com'a gönderdim. Teslim alındıktan hemen sonra servise verdiler. Teleservice! Yaklaşık 20 günde ürünü iade aldı hepsiburada.com. (Telefonda geçen hafta servisteyken garantisi bitti.)
    Hepsiburada.com 1 gün içerisinde paramı iade etti. Akabinde hepsiburada.com dan Asus Zenfone 5 aldım :)

    Telefondaki sorun karşı taraf ile konuşurken karşı taraf kendi sesini geri duyuyor, bir resetlenme sorunu vardı..

    Hepsiburada.com dan alanlar telefonu direk hepsiburada.com'a göndersinler servis için..
  • Teleservice adi bir firmadır. Motorola gibi bir firmada bunlarla çalıştığı için hizmet kalitesi açısından berbattır. Teleservice ile çalıştığı sürece Motoroladan adam olmaz..
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    anlaşma bitmiş artık lenovo getirirse gelecekmiş Motorola modelleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.