Şimdi Ara

Nostaljiye İsroya Devam[Lütfen Okuyun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben tekrar isroya başlamak istiyorum.Her ne kadar oyun değişmiş oyuncusunu kaybetmiş olsada her ne kadar yerini farlı bir mmorpg mmofps ile doldurmak istesemde bu oyunu oynayanlar bilir başka oyundan aynı zevki alamazlar.Oyuna başlarken 2 arkadasın daha gelmesini istiyorum.8li bir eu party char kurup sohbet,muhabbet ortamında oyunu oynamayı özledim.Yoksa hırs gözümü bürümedi level hırs char yapayım oyunun en iyisi ben olayım zamanları oyunda bittiğini düşünüyorum.Çünkü bu oyunlarda ne kadar hırs yaparsan sen o derece kaybedersin sonu olmadığını düşünüyorum.Private serverda cokca denedim fakat hep kapandılar,gm yardımı item satısı vs vs...Private serverlarda bir yere kadar...Kurmak istediğim ekip bizi yarı yolda bırakmayacak bir ekip olsun istiyorum benim gibi düşünen tadında oyunu oynayacak asla hırsına kapılmayacak ve en önemlisi 1-2 ay sonra sıkıldım ben bırakıyorum demeyecek dürüst güvenilir bir arkadas olması benim için herşeyden önemlidir.Katılacak arkadaslar ne kadar dost arkadas olarak bize sadık kalırsa bizde o çerçevede arkadaslıgımızı yıllarca sürdürebileceğimize inanıyorum sonucta herşey oyun değil...Malum önümüz kış ayı soğuklardan evinde vakit geçireceğiz bir çoğumuz buda bizim için güzel bir aktivite olur.Oyunada öyle deli gibi para harcamayacağız.
    -1 Phbot eder sana 12 Lira gibi bişey.3 Arkadas aylık sana 4 lira gibi bir sakız parası dediğimiz makbul bir fiyata patlar...Öyle 7/24de olsun hırs amaclı asla düşünmeyeceğiz oyunu sadece belirlediğimiz saatler arasında herkes kurala uyarak saat atıyorum 07:00-00:00 saatleri arasında botta oluruz diğer saatler pcyi dinlendiririz aksam botta kasarken çayımızı çerezimizi derken sohbet muhabbet ortamı charlar bir yandan kasıyor.Kesinlikle silk vs alayım yok item alayım kral olayım gibi şeylerin yeri yok bizde.Sadece alacağımız bir phbot olacaktır.Oda 3 arkadas her ay baska bir arkadasımız alacaktır.
    En önemlisi herşeyden önce dürüst güvenilir ve sadık arkadasların aramıza katılmasıdır leveli oyun bilgisi hiç önemli değil biz elimizden geldiği kadar ona yardımcı oluruz.Amac unutulmamalıdır Sohbet Muhabbet bir nebzede olsa eski nostalji ortamı yaratabilmek...Teşekkürler



  • Bende yeniden basladım Vela serverinda oyunuyorum 6 carım var aksam 7 ile sabah 9 arası oyunda oluyorum sbot var tek kullanıyorum oynamak istersen beklerim
  • Hocam teklifinin için çok tesekkur ederim ancak siz zaten belli bir seviyeye gelmissinizdir ben sifirdan başlayacak tek bir partiyi bu 3 arkadaş sirtlayacak şekilde bir oyun oynamak istiyorum ama sagolun genede...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phBot doğru seçim.

    Başkalarını boşver, kendine 8/8 parti yap. Sohbet-muhabbet falan eskilerde kaldı. O zamanlar internet yeniydi, herkes hevesliydi sanal sohbet yapmaya. Şimdi o ortam yok, herkes AFK.

    Bot parasını falan dert etme. Partin mirror'a ayak bassın, bot'u bedavaya getirirsin. D13 str stone'un tanesi 100M ediyor. Benim partim haftada 15 civarı düşürüyor, bu da ayda 60 str stone demek oluyor. Yani 6B. Yerden de ayda 2B civarı topluyorlar. Diğer stone'ları saymıyorum bak, yalnızca str stone'lar ve yerden topladıklarıyla 8B gold kazanıyorum. Bu kazandıklarımı da sitelere satıyorum. Bot'u bedava uzatıyorum, geri kalan parayı da banka hesabıma yüklettiriyorum. Geçenlerde 40B sattım siteye, 160 lirayı indirdim cebe.

    Bilgisayarı dinlendirmeye gerek yok. phBot clientless zaten, bilgisayarda hiç oyun açık değilmiş gibi. Ben laptop ile oynuyorum, tam 20 aydır 7/24 kasıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tek baslarsam uzun sürmez birakirim sirf muhabbet olsun eğlence olsun diye oynamak istiyorum.Yoksa benimde aklimdan geçti 8li PT kurup 120 yapmak ama muhabbet yok sohbet yok oynanmaz ki böylede...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet iyi oynanıyor...
  • Yok be hocam tat alamam ben öyle genede teşekkürler yorumlar icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 20B-30B civarı kasıyorum (1 partiyle). D13 legend proof'un tanesini 2B civarına satıyorlar, yani istersem alabilirim. 1B'yi 4 lira ve üzerinde alan site bulursam satıyorum, ki bu da ayda 100 lira civarı bir ücrete takabül ediyor. Silk'e para vermiyorum, bot'a para vermiyorum. Oyunun bu halinden zevk almıyorum. Benim için yalnızca bir uğraş.

    20, 50, 80, 100, 120 job item'leri var. Millet bunun için job level kasıyor. 120 level job silahını çekiyor, yetmiyor bir de artı basıyor ve 500 civarı artıyor atak miktarı. Diğer elbiseler ve takılar için de aynısı geçerli. Str 3, int 3, HP 300, MP 300 basıyor... Bu sistemden memnun muyum? Tabii ki hayır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 15 Kasım 2014; 12:38:54 >
  • İyi bir seti, iyi bir silahı, iyi bir job seti, tüm buff'lara sahip bir fellow peti olan kişiler, eski SRO'dan daha çok zevk alıyorlar şu anda. Buna emin olabilirsin.
  • 80 cap, 80 oldun, tüm item'leri hallettin, FF oldun, çıktın Downhang PvP alanına. Kendine kaç tane mahattap bulabiliyordun? Bir server'da kaç tane bu özellikte char vardı? Lord Yarkan'ı hep aynı kişiler kesiyordu. Şu anda tam anlamıyla bir char'ı olan kişi, kendi dişine göre yüzlerce rakibe sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seninle farklı düşüncelerde değiliz. Ben "para harcayanların" gözünden yazmıştım onları, genel konuşmadım yani. Diğer oyuncular için oyunun ölü durumda olduğunu, zevkin olmadığını, alchemy ve job sisteminin berbat olduğunu ben de söylüyorum zaten.

    "İyi oyunlar..." diyorsun. Ben oyun falan oynamıyorum ki. Gold kas ve sat, yaptığım bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 pt'le nası 20 30 b kasıyorsun hocam ?
    benım charlar 117 lvl moblarda goldları full topluyorum stone satıyorum ama aylık en fazla 4 b topyabıldım :D
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    Benimkiler ayda 2B-3B'yi yerden topluyorlar. Ayda 50-60 tane str stone düşüyor. Tanesi 90M-100M'den gidiyor. Yaklaşık 10B sadece str stone ve yerden topladıkları gold'lardan geliyor. Master stone'un tanesi 40M-50M, int'in 20'lik istifini 400M'den koyuyorum, courage'ın 20 tanesi 500M'den gidiyor... Saydırma şimdi hepsini tek tek.
  • server neydi sizin?
    acaba ben 117 liklerde kastıgım için mi az düşüyor 13 dg yaw
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    Eridanus.

    Ben 118-119'larda kasıyorum.
  • 1 pt den 100 lira civarı kazanıyorum dedınya neden 3 4 tane pt kurmuon ? fena para gelır oyle
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    Aslında düşünmüyor değilim ikinci partiyi. Bildiğin üzere, server'lar birleşecek. Giriş sorunu olmazsa, ikinci partiyi de kasacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ya hangi swler birlesecek :D
  • bir ptden 100 tl kazanıorsan ben bu sistemle sizce 4 pt kurabilir miyim :) ve kac ayda 120 olurum :D
  • riko21 R kullanıcısına yanıt
    Hangi server'ların birleşeceği konusunda herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

    Ben o 100 TL'yi söyledim; söylemez olsaydım. O dediğim her zaman olmuyor. Bazen gold'u 5 liradan alıyorlar, bazen 2.5 liradan. Aylık 100 lira dediğim kazanç, bazı aylar 40-50 liraya düşüyor. Ayrıca mirror'da adam akıllı kasabilecek partiyi yapmak için de bir sürü set, kalkan, silah falan lazım. Yani o kadar da kolay işler değil. D12 legend EU kıyafetler 350M'den başlıyor, takılar 1B, kalkan 1B, ortalama bir silah 2B-3B. Bir char yaklaşık 10B'ye halloluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.