Şimdi Ara

Kilo Alımı Ve Hacim için Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ----



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd360 -- 1 Mayıs 2016; 14:21:01 >



  • Spora yeni başlamışsın. Destek ürünler için boşa para vermene gerek yok. Hocaların verdiği beslenme programına tamamen uyamıyorsan bile uymaya çalış. Yurtta kalıyorum deseydin işin biraz zor olurdu ancak öğrenci evinde de gayet düzgün beslenebilirsin.

    Öncelikle boyuna göre zayıf olduğun için protein alımı kadar karbonhidrat alımına da dikkat etmen gerekiyor. Şu kiloya şu kadar gram protein almalısın gibi detaylara girmiyorum. Et, tavuk, yumurta, ton balığı, lor peyniri, yoğurt, süt gibi hayvansal besinlerden kaliteli protein; bulgur pilavı, pirinç pilavı, makarna gibi besinlerden de kaliteli karbonhidrat alabilirsin. Fındık, ceviz gibi kuru yemişlerin yanında kuru meyveler de kilo almana yardımcı olur ve daha iyi antrenmanlar çıkarmanı sağlar.

    Her gün 2-3 yumurtalı kahvaltı, her öğünde yaklaşık 100-150 gram et/tavuk/ton balığı ve yanında pilav/makarna, günlük protein ve karbonhidrat ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayacaktır. Gün içinde aklına geldikçe de süt içersin. (Buna tamamen uyamayacağını biliyorum. En azından sabah kahvaltılarını ve süt içmeyi ihmal etme. Ayrıca bol yoğurtlu makarna da senin için oldukça faydalı.)
  • Burada aradığın her şeyi bulabilirsin...

    http://www.kasvekuvvet.net/kilo-almak/
  • asd360 A kullanıcısına yanıt
    2 haftada 6 kilo aldım ben.bünye ile alakalı bi durum kilo alma.ara öğün olrak kahvaltılık gevrek yad ayulaf yiyordum.öğünlerde daha çok yemeye başladım.biraz çok irileşince,kassal değil, bıraktım.
  • Fitness Eğitmeni kullanıcısına yanıt
    ---



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd360 -- 1 Mayıs 2016; 14:21:28 >
  • Fitness Eğitmeni kullanıcısına yanıt
    Arkadasla boy kilo neredeyse ayni ama ben yurtta kaliyorum. Benim de kilo almam lazim ama diyete uymam imkansiz. Gainer tavsiye ettiler ama hangi marka iyidir nasil kullanilir bilmiyorum. Yardim ederseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kese kağıdı kullanıcısına yanıt
    diyete uyjma spor yapma ..ee arkadaş sen bunun gerekliliğini yapmayınca nasıl olacak?binayı duvarları olamdan yapmaya kalkmak gibi bişey.grainer alacağına git ton balığı al yulaf al.günde 22 öğün götür.vereceğin paraya yazık
  • Böreklik lor alabilirsin kilosu 4 lira altıdır. Bildiğin Whey proteini bu. Bunu ekmek veya lavaş içine koyarak sandviçler hazırlayabilirsin. Her keseye göre bir beslenme bulunabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzenli beslenme olmaz ise gerisi hikaye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • montevo kullanıcısına yanıt
    4-5 kilosu sudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet.biraz diyet yaptım indi karnım.ben bulk yapaıcam gibi uruyo.hemen şişiyorum.onu geötim yaşantımı etkiliemey başladı.bugün otobüsün koltuğuna sığamadım.pantolonlar sıkıyor.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Makrolara uy basit şeker tüketme. Meyveyi de kararında ye bak o zaman nasıl güzel oluyor. Ben her zaman lean bulk taraftariyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karbonhidratı elimden geldiğince kestim.iş yeirnde öğle yemeği haliyle karbon yüklü ama az alıyorum onuda.zaten yemek seçiyorum.sabah ve akşamd aprotein tükeyitiyorum sadece.birazda kardiyo çalışması yapıcam,koşma yok ama bacakalr tutmuyor,göbek çekilsin yeter 80 e düşmeye gerek yok
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi makro tutun bulk bana yaramıyor demek yanlış olur. Mide genişlemesi ve su tutması kilo almak değildir. Siz gerçi tecrubeli olmalısınız. Diyet yapacaksanız da kilo başına 2-2.5 gram protein 65-75 gram yağ duruma göre 125-150 gram da karb alın hafta başı yükleme yapın. 400 civarı karb low fat protein aynı. Haftada da 30 ar dk den 4 kere kardiyo yaparsanız 2-3 haftaya güzel yağ yakarsınız baya uzadı hadi kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asd360 A kullanıcısına yanıt
    Selam kardesim.bende kilo alamayanlardandim ustelik yillardir spor yapiyorum.bizde genetikti ablamda ayni sekildeydi fakat o kalp haattasi oldugunda mecbur almaliydi denemedigimiz yol kalmamisti.sonunda onun sayesinde bende aldim. Bitkisel bi karisim %100 dogal ve saglikli.aktarda satiliyo.icinde polen propolis keciboynuzu ginseng vs.besin maddeleri var bunu aldiginda istahin oyle bi aciliyoki sevmedigin seyleri bile lezzetli bulup yiyosun.hayatimiz degisti diyebilirim.en onemliside saglikli olmasi.tavsiye ederim adi bomba gainer.etrafinda bulamzsan 5555214977 is cikisi 18:00 dan sonra ararsan yardimci olurum selametle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yurtta kalıyordum öğrencilik dönemimde ve tost makinasında tavuk pişiriyordum sen evde kalıyorsun ve uyamıyorum diyorsun.
    Bence canın istemiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.