Şimdi Ara

Ch ve Eu versiyon Ps4 hakkında bilgi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    İsviçreden ps4 geitrtçem arkadaşıma 950 tl ye filan geliyor taş çatlasa 1000 tl fakat konsollarda Ch versiyon yani isviçre versiyonu diye satılıyor. Eu versiyonlarıda vardı fakat baktığım sitede kalmamış. Garantisiz olacak türkiyede bunu biliyorum. fakat ch versiyon ile eu versiyon arasındaki farkı bilen var mı? Birde bu joystklerde X ve O tuşları farklı oluyormuş sanırm onlar uzak doğudan alınanlarda mı geçerli hong kong - japonya filan. Olmadı hostest arkadaşıma hong kongtanda aldırabilirim.

    Birde isviçrede oyunlu ps4 ler var onlarda çok uygun 1100 tl filan mesela Gta V ve ps4 alsam yalnız gta versiyonu almanca dilli ben buna ingilizce dil ekliyebiliyor muyum ? Almanca oyunu ingilizce yapabilomuyuz ?

    Bilgi alabilir miyim.

    Teşekkürler.



  • Bilen kimse yokmu up.
  • dostum dedem isviçre de idi bende aldıracaktım nasip olmadı orada microspot var 400 chf media da ise oyunlu 450 chf oyunlar tabikide ingilizce hatta alacagin infamous ve killzone türkçe gelecektir makina zaten pal yani tamamen burada ki magazalardan almis gibi oluyosun getirtebilirsen süper olur iyi aksamlar
  • Ben de İsviçre'den aldım. X O tuşları standart düzen.

    FIFA bundle olarak almıştım. FIFA'da ingilizce dil seçeneği de vardı, sıkıntı olmadı. Zaten onu da sattım Dijital kardeşlikle devam ediyorum.

    Sanırım tüm sorularına cevap oldu. İyi akşamlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: punkerem

    dostum dedem isviçre de idi bende aldıracaktım nasip olmadı orada microspot var 400 chf media da ise oyunlu 450 chf oyunlar tabikide ingilizce hatta alacagin infamous ve killzone türkçe gelecektir makina zaten pal yani tamamen burada ki magazalardan almis gibi oluyosun getirtebilirsen süper olur iyi aksamlar

    Teşekkürler hocam bende o siteden alacaktım ama amazon kampanya yapınca amazon.com dan alddım amerikadan yolladılar 2 oyunla birlikte ucuza geldi bana.
    Hepinize teşekkür ederim :)
  • sanırım black friday den aldınız bende ds4 ve kamera aldım ikisi 100 dolar a geldi ancak konsolu hala alamadım gitti.sanırım uc4 ile bundle yapıcam gibi görünüyor ps3 ün bol oyun çeşitliliği ile takılıyorum şimdilik :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: punkerem

    sanırım black friday den aldınız bende ds4 ve kamera aldım ikisi 100 dolar a geldi ancak konsolu hala alamadım gitti.sanırım uc4 ile bundle yapıcam gibi görünüyor ps3 ün bol oyun çeşitliliği ile takılıyorum şimdilik :)

    aynen black friday ile aldım uyguna geldi bana.
  • çok iyi hocam onu da düşündüm almayı tlou yu ps3 te bitirmistim gta 5 zaten ps3 te arada oynuyorum şimdilik var ayrıca tlou yu türkçe oynamıştım amerikadan 1.bölge us olacagı icin türkçe de olmuycak oyun o yüzden istedigim sekilde bi türlü yakalayamadım uncharted 4 ü bekliyorum herkes gibi :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: punkerem

    çok iyi hocam onu da düşündüm almayı tlou yu ps3 te bitirmistim gta 5 zaten ps3 te arada oynuyorum şimdilik var ayrıca tlou yu türkçe oynamıştım amerikadan 1.bölge us olacagı icin türkçe de olmuycak oyun o yüzden istedigim sekilde bi türlü yakalayamadım uncharted 4 ü bekliyorum herkes gibi :)

    anladım hocam ben gta5 i bekliyordum zaten ps4 ile ps4 alsaydım mecbur alacaktım bana fiyatı uyguna gelince kaptım hemencecik. inş sende bulursun istediğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.