Şimdi Ara

2 Yıllık İlişkim Bitti (Ciddi Konu) SON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
12
Favori
4.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar arkadaşlar, öncelikle konu CSB değildir. Partlar halinde anlatacağım olaylar tamamen gerçektir, ve burdaki tecrubesiz arkadaşların en azından okuyup azda olsa bişeyler tecrube etmesini amaçlıyorum :)


    Part 1 : Güzel başladık...

    Sıradan bir gündü, facebook sayfama bir bildirim geldi, ilk okul arkadaşım X'den, uzun zamandır konuşmamıştık halini hatrını sormak için yazmak istedim çokta sevdiğim bir kızdı.Selam ? yazdım konuştuk biraz nasıl gidiyor dedim, "Herşey var sen yoksun Y" dedi, aramızda bi samimiyet oldu konu konuyu açtı 2 gün sabah 4 5'e kadar konuştuk,etkilenmiştik birbirimizden hissediyordum ve yemeğe çıkallımmı dedim, bu hafta imkansız haftaya söz dedi :) Olur dedim ama aşırı hoşlanmaya başlamıştım konuşmaya devam ediyoruz tabi, ben yazlığa gidiceğimi söyledim, sakın hava çok soğuk başına bişi gelir dedi.

    Yok ya ne olabilirki dedim ve gittim, kar yağmıştı o dönem arkadaşlarla tam eve girerken merdıvenlerden kayıp kaşımı patlattım. Ama nasıl gülüyorum aklıma geldi tabi :) Arkadaşlar safmısın ne gülüyosun falan diyor, eve geçtim kaşımı bantladım falan mesaj attım "Kaşımı patlattım :)" diye "Ben sana dedim, lafımı dinleme sen!" diye mesaj geldi o hafta sonu eve döndüm ama yok yani bekliyemıyorum, mesaj attım seni görmem lazım 5 dk diye. Tamam 5 dk ama ? dedi geldi, evin önüne onu gördüm bi heycan bastı, dedim bu saatte konuşucak biyer bulamayız bize çıkalım istersen ? Tamam dedi çıktık bize, oturduk böyle yüzü kızarda bacaklarını koyacak yer bulamadı falan acayip tatlıydı. Baktım yüzüne, o klasik soruyu sormama gerek varmı ? dedim, hayır dedi Senden hoşlanıyorum dedim bende senden hoşlanıyorum dedi, sarıldı ama arkadaşlar okadar kızla birlikte oldum, size yemin ederim kimse böyle sarılmadı ya böyle o an dünya durdu sanki.


    Part 2 : Rüyamı Gerçekmi ?

    Hani ilişkilerde ilk aylar canım, cicim aylarıdır derler evet öyleydi fakat son 1 aya kadar herşey okadar güzeldiki, doğaldiki anlatamam sizlere tartışıyorduk tabikide fakat haklı olsakta özür diyoruduk, "Hadi kendimize gelelim" diyorduk arkadaşlar, farkındaydık bazı şeylerin sevgimizin,aşkımızın. Sürekli gezer farklı restorantlarda yemekler yer fotoğraf çektirirdik saçma saçma fotoğraflar gülerdik ama eğlenirdik, herşey okadar güzel gidiyorduki "Hayatımın kadınını buldum!" dedim siz düşünün, ne bir güvensizlik vardı aramızda, ne aşırı kıskançlık biliyorduk zaten ne yapmamız gerektiğini en başında dedik hatta"Ben sevdiğimi paylaşamam" diye. Yani işin özeti herşey olması gerektiğinden daha güzel gidiyordu hayatım anlam kazanmıştı, iyi gelmişti bu kız bana çok ağım şahım güzel değildi, uzun boylu mukemmel fizikli biri değildi, ama tanıdığım en tatlı,içten kızdı. Mutluydum onunla diğer herşey umrumda değildi :)

    Part 3 Nereye kadar gidicek ?

    Evet, kız arkadışımın ablası, ıspartada yaşıyordu haliyle yazın 3 ay yoktu ıspartada. Bunu sorun etmiyordum ilgimi,sevgimi hiç eksik bırakmadım hatta hediye alıp kargoya verdim mutlu olsun, diye en son gidişinde yani bu sene ablası doğum yaptı. Orda daha fazla kalmam gerek ablana yardım edicem dedi (4-5) ay Peki dedim kal. En son gelişinde 2 gün kaldı istanbulda, o 2 günde aldım dışarı çıkardım canı sıkılmasın diye buraya kadar gene çok iyiyiz, otogara bıraktım ağladı sarıldı ilk günki gibi :) Ve gitti... Son gidişinden beri bişeylerin ters gittiğini hissediyordum, sanki böyle bişey varmış gibi sordum "Bana anlatmak istediğin bişi varmı?" diye. "Üzülmeni istemiyorum ama sevgim azalıyo gibi" dedi. Ellerim titremeye başladı, terledim, sinirlendim "Neden" dedim aldığım cevap "BİLMİYORUM" oldu....


    Part 4 Yaşadıklarımız...


    Ben bu kızın ilkiydim arkadaşlar, evet yedik bi halt yanlışmıdır sonuna kadar.. Ama ben kızın istemediği hiçbirşey yapmadım ona, hatta kendisi yakınlaştı "Seni istiyorum" dedi " 1 kerede yapmadık sayısını ben bile hatırlamıyorum siz düşünün. Ama bir gün bile işimi bitirdikten sonra kıçımı dönüp yatmadım, yemekler hazırladım ona goğsumde yattı muttluktan ağladığı günler oldu. Seni çok sevıyorum, sensiz yapamam ben dediği okadar çok gün oldiki. Aranızda kaç kişi gerçekten sevdiği kızla duşa girdi onu yıkadı ? Aynanın karşısına geçip sebebsizce 30 dk güldü, yolda yürürken durduk yere kucağına aldı ? Sadace gülsün diye ? :) Sevdim arkadaş, gerçekten sevdim bağlandım belkide büyüzden kaybettim. Benden önceki sevgilileri ile dışarı bile çıkmamış düşünün, ki ben bu kıza istanbuldaki en güzel mekanlara götürdüm farklı yerler görsün sıkılmasın diye hep farklı şeyler yapalım diye düşündüm, içimden geldiği zaman çiçek aldım,hediye aldım mutlu olsun şaşırsın diye :) Ban dediği bir laf vardı "Sen çok değerlisin"...


    Part 5 Sona Doğru...


    Artık iyice rahatsız olmaya başlamıştım bu konudan, içimi kemiriyodu sorular, "Acaba başkasımı var?" diye "Gerçekten seviyormu" bu tarz sorular deli ediyordu beni. O Sıralar baya mutsuzdum zaten iştahim kesilmişti, anneme "Ben duşa giriyorum bişi yazarsa söylersin" dedim tamam oğlum dedi, çıktım geçtim salona annem, Y sana bişi söylicem bu kız seni kafasında bitirmiş haberin olsun dedi. Sinir oldum iyice, aradım bunu "Bak kızım, ya seviyosundur ya sevmiyosundur bunun ortası yok! bana bişi söyle artık bu belirsizlik benim canımı sıkmaya başladı. Yoksa ben hayatımı ona gore şekillendiricem dedim." "Hayatını istediğin gibi şekillendirebilirsin" dedi.


    "Sana yalvarıyorum beni hiç bırakma, ben sensiz yapmamam" diyen kız nasıl olduda bu noktaya geldi ? İşte dostlar bunun cevabını ben bulamıyorum, bulabılen varsa beni aydınlatsın.
    Artık film iyice kopmuştu.. Aradım 2 gün sonra, dedim "bak kızım ben senı yarı yolda bırakmıcam bana ters, sen benımsın bunu değiştiremessin şuan neye güveniyosun bilmiyorum ama ilerde çok pişman olucaksın.Benim gibi seveni bulamıcaksın bunu sende biliyosun,birlikte olduğun insanlarda beni arıcaksın" ve ne dese beğenirsiniz ? "BU ANLATTIKLARIN UMRUMDA DEĞİL!" peki dedim öyleyse, Sana değer veren adamın,Seni seven adamın bundan sonra umrumda değilsin dedim ve kapadım telefonu..


    Part 6 Acı ama gerçek...


    Bu yaşadıklarımı anneme anlattım, arkadaş gibiyizdir zaten ve bu konularda fikrini hep alırım. Bana "O Orada başka birisini buldu Y ve büyük ihtimalle bulduğu kişi ona güven veriyo heyecan peşinde şuan, ama merak etme herkez sen gibi değil o çoçukta elbet sıkılır alıcağını aldığı zaman koyar kapının önüne dedi. Elbet istanbula gelicek, istanbula geldiği zaman seni hatırlıcak istanbul sen demeksin çünki, istanbula geldiği zaman ordaki çoçuğu bir müddet idare edicek ve sonra sana yazıcak. Bu konuyu açtığım kız kuzenlerımde aynı şekilde düşünüyor, "Başkasının rüyasında o şuan fakat çakılıcak sen merak etme :)" diyorlar sürekli. Mantıklı geliyor banada, çünki sıkılan bir tip bu şahsiyet tanıyorum artık :)


    Part 7 Şuan ne haldemiyim ?


    Git gide acı azalıyor, ilk günler onsuz yapamam diye düşünüyordum arayasım geliyorduki halen geliyor. Fakat kendime engel oluyorum artık "Arama değmez" gibisinden. Şunuda biliyorımki bizim onunla yaşadığımız şeyleri başkasıyla yaşayamıcayacak, cinsellikten bahsetmiyorum. Tutku,Aşk,Doğallık bakımından buna adım kadar eminim. Ve şuan kendinden çok emin olan kız birgün "Ne bok yedim ben?" diyecek bunada eminim. Çünkü bizim yaşadığımız şeyler unutulur cinsten değil yattığım yatakta, şuan oturduğum koltukta evin heryerinde anımız var. Başımı koyduğum yastıkta bile :) Ve ben nasıl bunları düşünüyorsam oda düşünüyor biliyorum :) Ama insan üzülüyor, sevdiği kadının kullanılıcak olmasına başkalarının altına giricek olmasına üzülüyor. Fakat hayat devam ediyor, dostlarım,kuzenlerim olmasaydı belki daha zor atlatırdım, eminimki "Bende hakkın çok" derdi :)


    Part 8 FİNAL


    İnsanlar nankör, bazen elindekini kaybettiğinde anlıyor biliyorumki bukadar sevdiğim,değer verdiğim için kaybettim ama napayım kalbime söz geçirmedim :) Hep daha fazla nasıl mutlu ederim diye düşündüm, düşünmemek gerekmiş anlamış oldum. Bu konuyu açmamdaki amaç hem bıraz anlatarak rahatlamak, hemde biraz genç arkadaşlara tecrube olması içinde tek tavsiyem "BİR KADINI HAYATINIZIN MERKEZINE ALMAYIN"


    Sonuç nemi ? 500 tane yırtılan fotoğraf, ve hayal kırıklığı aman diyim dostlar aman :)

    Part 9 EDİT


    Evet arkadaşalr yaklaşık 1 buçuk ay aradan sonra kızımız istanbula geldi, o zamana kadar ne ben onu aradım ne o beni. Herneyse geldikten sonraki gün saat 12'de mesaj geldi

    +BEN
    - O


    -Senin bende forman var, çoçukluk resmin var birde bi ara veriyim sana
    -O bebeklik resmini seviyodun sen
    Ertesi gün saat ölen 12'de cevap attım
    +Gerek yok ben aldığım veya verdiğim bişeyi geri almadım buzamana kadar çok rahatsız olduysan atar yada yakarsın.
    -Rahatsızlıktan değil sen bebeklik resmini seviyodun onu vermek istedim daha çok
    +Ben onu sana verdım artık ne yapıcağın sana kalmış
    -Ne yapmak ıstediğimi söyledim
    +Bende almıcağımı söyledim
    -Sen bilirsin
    +At gitsin
    +Senin için bi anlam ifade etmiyo nasılsa zorlanmassın :)
    -Niye etmesinki
    -Etmese sana vermek istemezdim


    Şimdi arkadaşlar konuşma aynen bu şekilde, bu olayı anlayamadım ben 1 buçuk ay bekle sonra istanbula gel bana mesaj at bu kızdakı amaç nedir sizce ? Ve artık sosyal medyadan beni takip ettiğine eminim.

    Part 10 SON


    Geldik Sona :) Evet arkadaşlar dün çok güzel sohbet ettik eskisi gibi, bügün whatsapta attığım mesejlar ulaşmadı sanırım bende bişimi oldu acaba ? diyip aredım Baya sert bi şekilde Efendim dedi Hayırdır ne oluyoruz dedım Gene Efendim dedi ben sakinim tabi neyse konuştuk biraz denemek için "Sen başkasıylada birlikte olucaksın farkındayım" dedim nedemek istediğimi anladı ve sesini çıkarmadı sustu neyse olan oldu Telefonlar kapandı artık ipler kopmuştu bende işten çıktıktan sonra bana ne aldıysa poşete koyup apartmanın onune fırlattım
    Facebook Whatsaptan sildim engelledim son olarak sesimi birdaha duymucaksın emin ol dedim mesaj atarak ve böylece bitti... Bu bana bir tecrube oldu, bu kızı nekadar ortada bırakmamak için üstüne gittiysem okadar kaçtı benden, siz siz olun hakedene hakketiği kadar değer verin beyler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Salus -- 1 Aralık 2014; 20:27:31 >







  • Bunu okuyacak dh'lı aranıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani detected

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee sonra ? Devam
  • okudum zebani yok

    2 tane asik genc var seviyolar 2 3 ay sonra kiz diyoki sevgim azaliyo ve nedenini bilmiyorum ozet bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 2 yıllık iliskim mesafe yüzünden bitti :) farkli sehre tasındı ve gittikce degistik. Anlayışsızlaşıyor insan. Arada 1-2 haftaligina geliyordu ama her sey cok farkliydi. Ayni sudan ictigin insan birden icme niye iciyorsun? Diye karsı cıkıyor. 50 kere yaptigin espriye aynı sekilde gulerken o mesafe yuzunden 51.de tepki gosterebiliyor. Mesafe bok eder her seyi. Aynı askı yasamak zoe mesafe varken,yasayanlara da helal olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız başkasını seviyor genç. Takıntı hale getirme.

    Son olarak varlığın onu mutlu etmiyorsa, yokluğunda varlığını özlesin.
  • By Salus kullanıcısına yanıt
    Yaş kaç?
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    20
  • ilginden dolayı sıkılmış olabilir
  • Özet bu kıza değer vermiş kız değişmiş
  • Okumayın first blood
    adam banyoda 30 dk kıza kese atmış. gitmiş kahvaltı hazırlamış.
    aslında bunlar hayal ürünü kendi tyler durden karakterini oluşturmuşsun. Yeri gelmiş aşçı olmuş, bazen tellak, otogarda muavin, kadın doğum uzmanı, kargo kuryesi bunlar hep senin olmak istediklerin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parayı tercih etmiş net.heyecan aşk işi değil bu.3 5 ay sonra zengin kocasıyla evlilik fotolarını görürsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Para sorunum yok allaha şükür .)
  • Okudum

    Yanlış yapmışsın dostum sürekli hediyeler pohpohlamalar felan olmamış. Böyle yapınca sevgisi azalıyor gerçekten, ona gidecekmiş havası vereceksin senden ayrılmaya korkacak başkasına gideceksin diye içi içini yiyecek. Kısacası takmıcaksın, tabi çokta boşlamıcaksın. Güvercini ne sıkıcaksın ne bırakacaksın ortasında kalacaksın. Odun olacaksın öküz olacaksın
  • geçmiş olsun kardeşim hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımdan yazarkenki duygularını falan anlayabiliyorum.Evet geri dönmücek ya da dönücek ama hiçbir şey eskisi gibi olmucak malesef , allah kolaylık versin..
  • Adım gibi eminim geri dönmeye çalışacak.Ama azıcık aklınız varsa kabul etmeyin hocam sizin için en iyisi bu olur
  • Arkadaşlar okuyan herkese teşekkür ederim :) Yorumlarınızı eksik etmeyin
  • Kız daha önce özgür değilmiş. Ortamını, ablasının yanında özgürlüğünü bulunca ne yapacağını şaşırmıştır. Muhtemelen sen de yeterince eğlenceli değilsin. Daha iyisini ve daha iyi şartları görünce kaçmış. Çok eğlenir, çok kişiyle birlikte olur ama sonunda döner gibi geliyor. Isparta öğrenci şehri bildiğim kadarıyla ama İstanbul'un da yerini tutmaz. Döndüğünde gaza basma biraz rölantide kullan sonra bırakırsın.
  • açıktan 4 yıllığa tamamla yada dgs ile örgün devam et
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.