Şimdi Ara

Anime / Manga Uzaklaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Attığım post hiçbir şekilde hakaret içermemektedir. En fazla "admine takılma" olarak değerlendirilebilir diye düşünüyorum ki bunun bir ban sebebi olmadığı açık.

     Anime / Manga Uzaklaştırma



  • Mantıklı bir açıklama yaparsanız, sevinirim.
  • Bir adama hipster demeden önce o kişinin birikimini kendinizinkiyle kıyaslamanızı öneririm. Ayrıca birisine hipster dediğinizde o kişinin ne hissedeceğine empati yapmanız lazım, 4chan gibi seviyesiz bir laf sokma çabası içine girecekseniz bu lafı o tür yerlerde kullanmanızı öneririm.

    @sonicthehedgehog
    Bunu bile anlayamıyor olup sağa sola "bu ceza ne ölçüde doğru?" diye laf yetiştirmeye çalışmanız da ayrı bir sorunsal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 15 Kasım 2014; 8:10:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

    Bir adama hipster demeden önce o kişinin birikimini kendinizinkiyle kıyaslamanızı öneririm. Ayrıca birisine hipster dediğinizde o kişinin ne hissedeceğine empati yapmanız lazım, 4chan gibi seviyesiz bir laf sokma çabası içine girecekseniz bu lafı o tür yerlerde kullanmanızı öneririm.

    @sonicthehedgehog
    Bunu bile anlayamıyor olup sağa sola "bu ceza ne ölçüde doğru?" diye laf yetiştirmeye çalışmanız da ayrı bir sorunsal.

    4chan'de insanlara laf sokma adına post atan biri değilim öncelikle. /wsg/deki giflere bakarım, arada bir ben de gif koyarım veya gifin kaynağını sorarım, hepsi bu. Anime / Manga bölümünde laf sokmanın bana manen bir üstünlük katmayacağının farkında olup sadece eğlenmek için takılırım insanlara, en fazla. "Hipster" kelimesi de hakaret içeren bir kelime değildir. Uzaklaştırma sebebim "Yöneticiye hakaret" olarak geçmektedir. Kusura bakmayın da siz buluttan nem kaptınız diye ban veriyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 15 Kasım 2014; 9:32:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Ben sana forumda alenen hipster deyip şu yada bu şekilde çoğu kişinin gözünde seni aşağılasaydım, senin cevabın yada tepkin ne olacaktı? Sen kendine hipster denmesini yakıştırıyor musun ki başka bir üyeye hipster diyorsun, kaldı ki bir yönetici ile nasıl konuşman gerektiğinin farkında bile değilsin görünüşe göre. Daha da bu konuyu uzatmaya ihtiyaç duymuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 15 Kasım 2014; 9:52:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

    Ben sana forumda alenen hipster deyip şu yada bu şekilde çoğu kişinin gözünde seni aşağılasaydım, senin cevabın yada tepkin ne olacaktı? Sen kendine hipster denmesini yakıştırıyor musun ki başka bir üyeye hipster diyorsun, kaldı ki bir yönetici ile nasıl konuşman gerektiğinin farkında bile değilsin görünüşe göre. Daha da bu konuyu uzatmaya ihtiyaç duymuyorum.

    quote:

    Hipster was originally used to describe a young fashion conscious person who would Wear the latest fashions - nowadays it describes someone who is trying to be moderen and follow trends but just is too old or out of touch with the real fashion.


    Hala hakaret veya aşağılayıcı bir laf olarak görmenize şaşırıyorum şu kelimeyi. Ben hakaret olarak saymadığım için bu kelimeyi, tarafıma yönelik kullanılması da benim için büyük bir mesele değildir ki kelimenin tanımından yola çıkarak hipster olmadığımı dahi söyleyebilirim. Ancak böyle bir durumda yani yöneticiye sarf edilen bir sözün hakaret olarak değer kazanabileceği düşünüldüğü durumlarda önce kullanıcıyı uyarmak daha doğru olmaz mı? Daha önce Anime / Manga bölümünde hiçbir taşkınlık yapmamama rağmen bir anda gelen 15 gün uzaklaştırmayı pek olağan karşılayamadım.

    Yöneticilerle nasıl konuşmam gerektiğini gayet iyi bilmekteyim. Argümanınızda ısrarcıysanız size ANDREI kullanıcı adlı yöneticiye olan hitap şekillerimi ve yazdıklarımı screenshot şeklinde atabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 15 Kasım 2014; 10:31:21 >




  • Ortada Admin tarafından onaylanan bir uyarı varsa, mesele @Akuma_Blade'ten çıkmış demektir. Cezanın tekrar değerlendirilmesi ve gerekirse iptali için; durumu, bu konunun linkiyle birlikte forum destek hattı üzerinden çözmek çok daha makul @Rasyonal Sosyalist. Karşılıklı suçlayıcı ithamlara bir son vermek adına, konuyu da burada kapatalım.

    İyi forumlar;
  • mesajım silinmiş
  • 4 Kasım'da atılmış ve aynı gün silinmiş bir mesaj için "Mesajım silinmiş" diye konuyu güncellemekte, amaç nedir?

    Mesaja inisiyatif kullanılıp uyarı bile verilmemiş, silinip geçilmiş. Aşağılanan taraf konuyu kapatıyor, aşağılayan taraf iki ay sonra konuyu açıyor. Anlamak güç.

    Varsa eğer kişilerle alakalı, yönetimle alakalı sorunlarınız; açıkça dile getirin. Böyle kendince imalarla bir yere varılmadı, varılmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    4 Kasım'da atılmış ve aynı gün silinmiş bir mesaj için "Mesajım silinmiş" diye konuyu güncellemekte, amaç nedir?

    Mesaja inisiyatif kullanılıp uyarı bile verilmemiş, silinip geçilmiş. Aşağılanan taraf konuyu kapatıyor, aşağılayan taraf iki ay sonra konuyu açıyor. Anlamak güç.

    Varsa eğer kişilerle alakalı, yönetimle alakalı sorunlarınız; açıkça dile getirin. Böyle kendince imalarla bir yere varılmadı, varılmaz.


    ima yapmıyorum hocam

    konu tarihine bakmadan gördüm. cevap yazdım sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.