Şimdi Ara

2015 ps3 mü ps4 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Başlıkta belirttiğim gibi bu kasım ayı gibi Ps3 almayı düşünüyorum 600-650 tl civarı ki oyunlar ucuz şu anda. Staj yapıyorum ve aylık 250 280 arası bi ara alıyorum. Şu anda 450 kendimde var babamdanda 300 tl çıkmasını rica edip bi ps3 almayı düşünüyorum. Lakin ps4de gözüme çok cazip geliyor. Şu anda fazla oyun yok birde 1000tl den fazla bi fiyatı var. oyunlarıda 150 tlden aşşağı değil. Düşüncem şu an ps3 alıp ağustos ayına kadar kullanıp sonra Ps4 almayı düşünüyorum. Oyun fiyatlarıda ucuzlar ps4de indirime girer gibime geliyor. Her ay 200tl stajdan koyarsam 200x8= 1600 tl yapar sizce düşüncem doğrumu yoksa 3 4 ay daha bekle Pc monitörüne bağlayıp oynarsınmı dersiniz yoksa Agustos ayı gibi bi led tv almayı düşünüyoruz dediğim şekilde mi yapayım. Şu 2, 3 yıl içinde çıkan oyunları pc yüzünden oynayamadım zaten onun için ps3e özel oyunları oyna sonra geçiş yap dersiniz. Okuyup cevaplarsanız çok müteşekkir olacağım.

    Ayrıca ps3 içeriğide scart kompozit kablo mevcut mu ?
    Kasımın 5 i gibi 700 tlm olacak ps3derseniz alacağım yok ps4 dersenizde o biraz sıkıntı işte mart ayını bulur tavsiyeleriniz neler ? Hemen alıp oynamakta istiyorum açıkcası.







  • Kesinlikle cevabım ps3 yönünden olacaktır sonuçta oturmuş bir konsol alacaksınız ps4 de doğru düzgün oyun yok çok az daha iyi grafikler için alacaksanız pc özelliklerinizi yükseltin pek bir şey fark etmeyecek onun dışında bana göre ps ona özel oyunlar için alınır ki kaldıki ps4 de 2 tane uyduruk oyun var (ps ye özel) ps3 te 7 yıllık oyun deposu var uncharted serisi killzone serisi god of war serisi red dead redemption Metal of gear ve sayamadığım binlerce oyun ps3 e destek 3 yıl daha sürecek tabiki ps4 alacaksınız ama zamanı değil onca oyunu geride bırakmış olursunuz ilk önce ps3 oynayın zaten 3 yıl boyunca güncel sonra ps4e geçersiniz şimdi almanız aptallık olur illaki iyi grafklerde oynamak istiyorsanız (ps3 den çok fark yok) gidin pcde oynayın
  • eğer ağustosta ps4 alırım diyorsun kesinlikle ps3 al bende ağustosta ps4 almayı düşünüyorum
  • 1.si Ps4 oyun yok demek çok saçma olur şimdiden çok oyunu var ama sana tavsiyem Ps3 olcak çünkü Ps3 kesinlikle alınması gereken bir konsol.Ps3'de o mükemmel exclusive oyunları oynamadan Ps4 geçmek gereksizdir.Hem ps3 oyunları çok ucuz. Forumda 2.el bölümünü sık sık talip et çok iyi fiyatlara oyun alabiliyorsun.Sana tavsiyem Ps3 çünkü bu oyunları oynaman lazım
    The last of us
    Uncharted 1-2-3
    Metal gear solid 4
    God of war tüm seri hiç olmadı gow 3 ve ascension
    Killzone 3
    Heavy rain ve beyond
    İnfamous 1-2
    Red dead redemption (ex oyun değil ama ps4'de yok)
    Max payne 3 (ex oyun değil ama ps4'de yok)
    Gta IV
    Gta V (Ps4 var)
    Bunların haricinde daha saymadığım bir çok kaliteli oyun var
    PS3 al

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tekrardan ben beyler, 1500 tl kadar para biriktirdim. Ocak'ın 15 yada 23ü gibi Ps4ü almaya karar verdim. 1250 tlye bi bilgisayarcı ile görüştüm sipariş verecek sony garantili. Kalan 250 tl ile tavsiye edeceğiniz oyun var mı beyler? Ayrıca tatile girmeden al stok sorunu yaşanabilir diyeninizde olabilir mi ? Ayrıca ps4 alınca dikkat etmem gerekn hata vb sorunlar neler cevaplarsanız teşekkür ederim. Konu kirliliği olmasın diye buraya açtım.
  • kaba17 K kullanıcısına yanıt
    3-5 yıl sonra psn nin ps3 ile ilişigi kesilecek yani orjinal alsanda multiplayer oynayamayacaksın.

    PS3 aynı zamanda PS Trigoly gibi nasıl mı?
    Sana tavsiyem ps3ü kırdır ve multiman yükle böylelikle PS 1-2-3 oyunlarını HDD ye yükleyip oynayabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bugün düşündüm kararımı verdim. PS3 ya da PS4 alacağım. Daha önce hiç almadım ve oyunların neredeyse hiç birini oynamadım. Hem acemiyim hem de ilk defa alacağım. Zaten oynamadığım bir sürü oyun var ve PS4 alırsam alacağım her oyuna para vereceğim. Ama PS3 leri internetten istediğimi indirebileceğim. Bana tavsiyeniz nedir_??
  • CODE -RED- kullanıcısına yanıt

    hepsinin ps4 e gelmesi :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.