Şimdi Ara

fifa 15 ps4 ve pc arasındaki fark (ekran kartımı satmak üzereyim yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hem iyi bir bilgisayarda hemde ps4 de bu oyunu online olarak oynayan varmı? Ben pc den oynuyorum r9 290 tri x kartım olmasına rağmen single playerde problem yokken online oynarken oyun oldukça ağırlaşıyor, mecbur en düşük detayda oynuyorum ondada 3 maçın 2 tanesi inanılmaz ağır ne pas yapmak mümkün ne defans boş alanda bile 2 metre önümdeki adama pas atamıyorum, şu anda pc de lider tablosuna girmiş bulunmaktayım ama inanın kafayıda yemek üzereyim en az 60 maçımı bu problemler yüzünden amatörlere kaptırdım ,100 maç oynamış div4 ten çıkamamış 60 70 maçını kaybetmiş adam fake vermesini bile bilmiyor gelip bana 5 6 gol atıyor,aynı problemi bir önceki sistemimde ve fifa 12 13 14 serilerindede yaşadım. Oyun neden bu şekilde bir gün bakıyorum fifa 11 kadar hızlı mükemmel şekilde akıyor pas attığım adam anında pası indiriyor , skiller inanılmaz seri,takım atak yaparsam atağa çıkıyor, pres yaparsam presliyor,kapanırsam açılmıyor vs vs, bir gün bir bakıyorum oyun ultra slow rakip pas yaparken tüm adamlarım pası alan adamın arkasında kalıyor hiç bir şekilde rakibe yüz yüze basamıyorum sürekli rakib sırtı dönük oynuyor,pas attığım adam pası alıp kontrol edene kadar yetişmesi imkansız yerden rakip yetişiyor, havadan paslarda en ufak dokunmamla sonuna kadar abanıyor, 4 forvette yapsam ultra atakda yapsam,kontra atakta yapsam nafile orta sahayı geçen 1 tane oyuncum olmuyor vallahi çıldırdım artık ps4 dede aynı problemler varmı yoksa ne zaman oynarsanız oynayın oyun hızı aynı, kontroller aynımı benim pcdeki sorun lagda değil daha farklı birşey dokunduğum anda pası veriyor şutu çekiyor adam değiştiriyor kayıyor vs vs sadece kontroller ve adamların koşma top sürme top kontrol etme şut çekme ,pres yapma,defans sistemi gibi şeyler değişiyor.Ps 4 de bu gün nasıl oynadıysanız yarında aynısı değişmez diyosanız kartıma müşteri buldum direk satıcam.







  • Muhtemelen internet baglantindan kaynaklanan bir durum. Bir haftadir PS4'te oyunuyorum oyunu hic bir sikinti yok multide yada singleda.
  • 24 mbit download, 1.9 mbit upload hızım var, roket hizmetini açtığımda 98 mbit net görüyor pingimde oldukça düşük. İnternet bağlantısından kaynaklıysa daha ne olacak bilmiyorum valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.