Şimdi Ara

Yosemite facetime ringtone değiştirme yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar,
    Hepimizin bildiği üzere artık yosemite ve ios 8 ile birlikte bilgisayar üzerinden gelen aramaları cevaplayabiliyoruz veya arama yapabiliyoruz.Fakat bu aramalarda telefonumuzda atanmış olan veya bizim sonradan eklediğimiz zil sesleri yok.Buna kendimce nasıl bir çözüm bulduğumu anlatmak istiyorum.
    1-Yeni zil sesi eklemek için ilk önce zil sesimizi seçiyoruz.Telefonumuzu itunes ile sync ediyorsak itunes>ringtones altında bulabiliriz.Üzerine sağ tıklayarak dosya konumunu göster diyoruz.Daha sonra masaüstüne kopyalıyoruz.
    2-İkinci olarak shift +command+g tuşlarına basarak dosyaya git komutunu aktifleştiriyoruz.Açılan pencereye /System/Library/PrivateFrameworks/ToneLibrary.framework/Versions/A/Resources/Ringtones/ komutunu yazıyoruz.
    3-Yazdıktan sonra bizi ringtones klasörünün içine götürüyor.Burada birçok zil sesi göreceksiniz.İçlerinden sevmediğiniz birtanesini seçin.Benim için en zayıf halka apex.m4r oldu.Belki sonradan işime yarar diye,apex.m4r'yi başka bir yere kopyaladım.
    4-Daha sonra klasöre atmak istediğiniz zil sesinin ismini klasördeki zil sesi ismi ile değiştiriyoruz.Örneğin benim zil sesim bach.m4r idi.İsmini apex.m4r koydum.
    5-En son işlem olarak klasör içine sürüklüyoruz.Kullanıcı adı ve şifreminizi giriyoruz ve değiştirilmesine onay veriyoruz.
    6-Facetime'ı açıp ayarlar menusünden zil sesimizi seçiyoruz.
    İşlem bu kadar.Umarım yardımcı olabilmişimdir.







  • Teşekkürler. Bende nasıl yapabileceği düşünürdum. Daha önce yosemite yüklediğimde satın aldığım zil sesi otomatik olarak gelmişti ancak yeniden format attığımda zil sesi bir türlü gelmemişti, ama dediğiniz yöntemle bende yapabildim.
  • Aylar sonra yeniden teşekkürler. Artık benim için sözlük kıvamında oldu bu başlık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.