Şimdi Ara

Mükemmel oynamak ne kadar zor olabilir ki?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler, koca ülkede futbola yetenekli 18 kişiyi bir araya neden getiremiyoruz? Neden eğitemiyoruz? Yabancıya ne ihtiyacımız var ki? Münih'te kaç alman oynuyor? Kaç yabancı oynuyor? 78 milyonun içinde hiç mi yok hiç mi? Sabri mi çıkıyor yani? Burak mı çıkıyor? Bence bizim genlerimizde yok. Biz güreşelim. İnsani sporları beceremiyoruz. Bu ülkenin en iyisi Fenerbahçe mi yani? Beşiktaş mı? Galatasaray mı? 100 yıldır bu kulüpler neden dominant bir kişilik kazanamamış? Neden arasından birisi bile bir dortmund, münih, barcelona, madrid, chelsea gibi İkon olamamış? Neden FB iki yıl mükemmel oynayıp boka batmış? Neden GS UEFA'dan sonra iki ipin ucunu bir araya getirememiş? Neden istikrar yok? Hadi tartışalım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dün klopp açıkladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spora gelmeden önce neyde iyiyizi tartışsak çözümü buluruz aslında.Bilim Sanat Hukuk Özgürlük Ekonomi Refah? Kafa kesmek Hırsızlık Arsızlık Ahlaksızlık Sübyancılık?
  • Yıldırım sen misin? Foruma bilinmeyen nicklerle girip yabancı sınırını haklı göstermeye çalışma.
  • O degilde Gs icin en aci olani son 2 sezondur güya avrupada basariliyim derken özellikle kendi sahasinda ve bazi deplasmanlarda rakip 10 kiside kalsa ne olursa olsun 4 ila 6 tane yemesidir zamaninda Gs kendi sahasinda avrupada yenilmeyen takimlar arasindaydi yenildigi dönemler icinde bile her rakip sahamiza saygi ile gelirdi.
    Dün gercekten adamlar hic kasmadi bazilarinin dedigi gibi Dortmunt köy takimi falan degil sen onlarin yaninda kYö takimi kalirsinda bu kadarda rahat yenip gidebilecek durumda olmamaliydi.
    Gs icin bir hastalik haline geldi ve bu skorlardan utanan kimsede yok.
    Gs taraftarida olur olmaz herseye islik calarak gèya destek veriyor baski yapiyor o coskulu dönemlerde bitmis avrupanin tezahurat bilmeyen taraftar yapisinin basit islerini kopyalamis bunuda takimina ihanet yaparak yapiyor oyuncu seciyor bazi isimler daga tasa vursada sorun yokken bazilari ayagina geldigi anda isliklanma isine kalkisiliyor.
  • Birader her sene neden 1 milyon insan gocup istanbula gidiyorsa 3 buyuklerin de bu kadar sivrilme nedeni budur. Hangi takimda biraz parlayan oyuncu varsa ya devre arasi ya da sezon sonu sen takima katarsan digerleri niye basarili olmuyor o zaman deme gibi hakkin yok. Senelerdir ayni terane yenmis bu memlekette.

    Anadolu kluplerinin adam akilli tesisleri bile yokmus gec stadi. Tek guzel stad zamaninda antalya olan bir memleket burasi. Zamani dedigim 80 90. Simdi bu kadar az yatirim yapilan yerlerden hele ki bu kafada ki yoneticilerin elindeyken futbolcu ya da takim mi cikmasini bekliyorsun.

    Hersey rant olmus ulkede. Yonetimler kara para aklar. Gram altyapi yatirimi yapmaz. Senelerdir ayni topcular farkli takimlarda oynar durur. Wederson oynuyor allah askina kac yil olsu su adamdan daha iyisini ne bulmaya calismissin ne yetistirmeye.

    Saniyorlar ki yabanci siniri kalkarsa tum dertler bitecek. Birader sen bu ulkenin en elittakimisin. Lise gelenegi var bir kere. Senin gibi bir takimin bile izledigi yol bence geleneklerine aykiri. Koskoca Gs 20 yilda cikardigi en basarili futbolcusu Arda olmamali. Sen eger bu imkanlara sahipken bir tane Burak Yilmaz ya da Selcuk Inan ya da Sabri Sarioglu gibi bir adam yetistiremiyorsan. Sucu baskasinda aramak abesliktir.

    Igneyi size cuvaldizi kendimize. Ulan senin adin kolej takimi. Sen ki zamaninda en buyuk yildizlari yetistirmissin. 3 yil sampiyon oldugun zaman ki kadron nerdeyse hepsi altyapindan gelmis. Guya ovunursub ozkaynak ozkaynak diye. 10 yildir cikarabildigin tek adam Necip ona da sovmeyen yok. Yillardir nerde sacma adam var transfer ettin. Antepi zengin etmek en yegane amacin olmus. Ulan gittin tabata copune milyonlar akittin. Fulya da cocuklar konteynirlarda kalip rezil tesislerde egitim gordu. Sirf kendini buyuk takim egosuna sokmak icin bir tane bile genc adama sans vermedin.

    Simdi fener en buyuk suclu da onlardir. Hadi altyapidan oyuncu yetistirme huyun yok anlarim ama nerde gelecegi hafif parlak topcu var aldin adamlari curuttun. Sonra da onlara sans vermeyip suclu da oyuncuyu yaptin. Yillardir harcadigin adam kalmadi. Ama ne hikmete Bekir ve Selcuk Sahin ilk 18de yillardir kopmazlar. Hele zaten her hafif basari gosteren Tdni benim golgemden cikacak korkusuyla yollatip tum basarilari kendine yikmak adina.

    Hele su yeni model anadolu kluplerine ayri bir tavim. Tek dertleri ligde tutacak adamlar olsun bir kac tane de eger damlarsa iste yetenekli para kazanacagim genc olsun. Nasil olsa bu parlar bir yilda ben de bunu en kazigiyla satarim.



    Yani suclu yananci siniri degil suclu bastan asagi bu lanet ve pislik sistemi yaratan herkes buna goz yuman tff denen zavalli kurulus.

    Yabanci siniri serbest kalsin kalmasin. Bu sinirin kalkmasi sadece uc buyuk takimi kurtarir ki sanmiyorum da neyse. Turk futbolu daha rezil bir hale duser.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yabancı sınırı Türk futbolunu bitirir, Anadolu kulüpleri geberir. Ama 4-5 klüp Avrupa'da sık sık başarı elde eder...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkede iyi olan 1 tane şey gösterin lütfen...

    futbolun bu hallere düşmesi çok normal. neden derseniz toplumu manipüle edebileceğiniz en büyük kuvver futbol Türkiye'de. ne zaman bir karışıklık olsa ya futbolda bir şeyler patlar. ya başka bişeyler olur algı tamamen değiştirilir. bunu da nasıl yaparlar kukla insanlarla. kuklaların geldiği yer batar. neden? çünkü vizyon olmaz. emir kuludurlar. düşünemezler. emredileni yaparlar. Bu işin organizasyon kısmı.

    daha mikro düşünürsek bana bir tane canını dişine takıp oynamak isteyen topçu gösterebilir misiniz? yok. oyuncularda kalite yerlerde. mentalite yok. disiplin yok. sistem yok. olmayan şeylerle olmayacak şeyler yapmaya çabalıyoruz.

    Bu ülkeyi bu hale getirenlere hakkım haram zıkkım olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.