Şimdi Ara

Konu kapatılabilir.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KONU KAPATILABİLİR, PASİFTİR...!!









    Arkadaşlar aklıma burada açıklayamayacağım güzel bir proje geldi. Bu projemi Android ve ardından IOS için program haline getirebilecek arkadaş lazım..

    - Projemin üzerine yatmayacak, hayata geçene kadar gizliliğini koruyabilecek, Programı istediğim şekilde tasarlayabilecek bir arkadaş aranıyor.

    Yada bu işi profesyonel bir şekilde yapan firmalar var mı? Programın yapımı, yayınlanması, reklam yada ücret işlerinin takibi gibi konularda hizmet veren bir yer.

    - Nekadar zaman alır, fiyat olarak ne ister onları ayrıca konuşuruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuzucu -- 30 Ekim 2014; 18:55:56 >



  • -Bahsettiğim program hayatı kolaylaştıracak bir programdır, oyun değildir.

    -Ezan Vakti diye program var, namaz vakitlerinde alarm veriyor, ayarlamaya göre öncesin uyarı veriyor vs. onun daha kapsamlısı fakat dini bir program değil.

    -internet kullanmaya, üye olmaya, gps e falan gerek yok, sadece sistem tarih ve saatin kullanacak, kullanıcı kendi bilgilerini kendisi girecek..

    Fikir çok yakın bir arkadaşımın fikridir, bu yüzden tam açıklama yapamıyorum, bana danıştı olur dedim ama nasıl nerden başlanır ikimizde bilmiyoruz, form arkadaşlarım yardımcı olur diye önce buraya yazdım. İnternet reklamı ile uğraşan bir arkadaşım 100 bin indirme olursa birşeyler olur dedi, programın 5 bin ile 20 bin TL arasına yapılabileceğini söyledi. Rakamlar yüksek geldi.

    Arkadaşım beni işe ortak etmiyor, bu yüzden konuya ciddi ilgi duyamıyorum, buradaki arkadaşlarımı boşu boşuna oyalamakda istemiyorum, fiyatta vs. anlaşsak bile iş bende değil yani.

    Sadece ortalama fiyat verebilecek arkadaş olursa geri dönüş yapabilirim.

    Saygılar




  • tam ayrıntıları almadan fiyat vermek cok doğru olmaz mesela iş veren kişi için çok kolay gelen bir özellik programa entegre edilmesi çok uzun süreler alabilir ama bahsedilen rakamlarda çok yüksek olmuş eğer bahsettiğin gibi cok daha ayrıntısı yoksa 2 bin falan civarına yazılabilir
  • mesaj atmıştım cevap vemediniz
  • blgsyr_mhnds B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar kusurabakmayın, başka birinin işi için uğraşıyor olunca iki taraf içinde ben kötü oluyorum. Sizlere ayrıntılı ve ciddi dönüşler yapamıyorum. Konunun kapatılmasına uğraşacağım. Değerli vakitlerinizi aldım, üzgünüm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.