Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.022
Cevap
55
Favori
159.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • soner_sofraci S kullanıcısına yanıt
    Ben 2015 Şubatta almıştım. Kasım 2014 üretimi bir araçtı. Değişmiş olacağını zannetmem o halde.
  • SanalNot kullanıcısına yanıt
    Bu hafta sonu benimde aracım Ön fren balata uyarısı verdi, Bu ay bakım zamanımda gelmişti, servisten fiyat aldım ön 1000 arka için 800 tl gibi bir fiyat çıkardılar(istinye borusan) Bakımla beraber 2600'ü geçiyordu. Bende yine forumdan bir arkadaşın paylaştığı balata markasını araştırdım Maslak Oto sanayide Ak otoda buldum ön 300 TL -Arka 240 tl fiyat verdiler (ayrıca sinyal kablolarıda 50 şer TL) Arabanın şase numarasını versenizde aynı kapıyoa çıkıyor bilginiz olsun artık piyasada balatalar yaygın bulunuyor.Ön balataları toplamda 400 tl ye değiştirmiş oldum. Arabadan çıkan balata ile de benim aldığımın hiç bir farkı yok bence servise fazladan 600 tl vermeye gerek yok :)
  • Merhaba,

    Kış lastiklerini taktırır taktırmaz çivi girmiş ön lastiğe. Havası azalıp uyarı veriyordu zaten. RFT lastik tamirini normal tamirciler yapabilir mi, servise mi gitmek lazım, bilgisi olan var mıdır?
  • İyi günler.



    2014-2015 modellerinde hız sabitleyici veya onun işlevine sahip bir parça var mı?

    Hız sabitleyici sonradan takılabiliyor mu? Taktıran var mı?



    2014-2015 modellerinde navigasyon var mı? Sonradan serviste eklenebiliyor mu?

    Telefondaki navigasyon ekrana yansıtılabiliyor mu?



    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Sonradan hız sabitleyici taktıranlar oldu. Servisten taktırılabiliyor diye biliyorum. 350 euro gibi bir masrafı olduğu söyleniyor. Model bazlı bir kısıt var mı bu konuda bilgim yok. Belki servis aranıp bilgi istenebilir. Bu konuda bilgi alırsanız burada paylaşmanız iyi olur :). Ben de taktırma niyetindeyim ama henüz bir girişimde bulunmadım.

    Navigasyon hakkında fikrim yok, telefon üzerinden daha kullanışlı oluyor. Telefon ekranını bluetooth ile araç ekranına yansıtan bir sistem olsa daha çok tercih ederdim.
  • hilma H kullanıcısına yanıt
    Bende araç yok. İkinci elde en mantıklı seçenek bu geldi bana. Navigasyon hadi neyse de hız sabitleyici benim için elzem. Serviste halledilebiliyorsa bu aracı ciddi ciddi düşüneceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    2016 model aracı aldıktan sonra serviste hız sabitleyici (adaptif değil) taktırdım, ÖTV de olmamış oldu.
  • Bu aracın orjinal lastiklerinin kış performansı nasıldır, kış lastiği almadan kışı geçirebilir miyiz ne dersiniz? İstanbul Pendik'de oturuyoruz. Yoğun koşullarda kullanmasam da olur. Ancak haftanın 2 günü eşim okula giderken kullanıyor. Bunun için kış lastiği almalı mıyım kararsız kaldım. Lastik şart derseniz lastik önerinizi de alabilirim. O kadar para vermek de istemiyorum kış lastiği için. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Hız sabitleyici sonradan taktırılabiliyor. 2014 veya 2015-16 farketmiyor. Kesinlikle taktırmanızı tavsiye ederim. Ben kendim takmıştım yurtdışından parçayı getirtip. O zaman servis takamayız demişti. O nedenle bir anlamda inat ettim. Ama sonradan servisler kampanya yapıp takmaya başladılar. Navigasyon da takıyor servisler. Küçük ekranlı olanından. Ama fiyatına kesinlikle değmez. 4500 Tl civarına gelecektir. Google Haritalar varken o navigasyonla uğraşılmaz o kadar para verip.
  • mekatu M kullanıcısına yanıt
    Navigasyonu dahili ekrana ekleyemiyorlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Küçük ekran derken aslında mevcut ekranı kastetmiştim. Yanlış ifade ettim. Sanki başka ekran takıyorlar gibi anlaşıldı. Pardon.
  • Herkese iyi akşamlar.2015 şubat çıkışlı bmw 2.18 i ile aranıza katldım.Bi kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.Aracım 2014 model ve lastikler hiç değişmemiş.Virajlarda dönüşlerdi sanki patinaj yapıyp gibi geldi bana acaba lastikle alakalı olabilirmi?Değişim gerekirse önerileriniz varmı?Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesdee E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Araç kaç kilometrede? Muhtemelen lastiklerdendir bu problem. Yeni lastikte size tavsiyem Good Year Efficient Grip olur. Gürültü değerleri diğerlerine göre daha iyi duruyor.
  • Teşekkür ederim.Araç 35000 km de.Birde ön fren balataları değişmesi gerekiyo galiba.Yetkili servis yerine özel servis daha mı mantlklı olur.Yukarıda okuduğuma göre baya fiyat farkı var.Birde şehir içinde eco pro modunumu yoksa comfort mu önerirsinz.Şimdiden teşekkürler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesdee E kullanıcısına yanıt
    35 bin kilometre lastik için "ömrü tamamlamaya yakın" denilebilir. Balata için kullanılacak markayı ve işinin ehli bir özel servis biliyorsanız özel servise gidilebilir. Ama piyasa servislerine parçası az bulunan bu araçlarda güvenemiyorum açıkçası. Ölçüsü tam tutmayan fakat orjinaline yakın bir balatayı bile kullanabilir aynısıdır diye.
    Şehir içinde ben hep Comfort mod kullanıyorum. Eco Pro'da gaz çok ağırlaşıyor ve araç belirgin şekilde hantal. Aracı çok kullanıyor olsam yakıt tüketimi için Eco pro tercih edebilirdim. Fakat az kullanıldığında çok bir anlamı olmuyor diye düşünüyorum. Bu tamamen kişisel tercih.
  • Selamlar, yakında İnşallah iki çocuklu bir aile olacağımız için genişçe bir aile arabası bakıyoruz. BMW 2 serisi active tourer de iyi bir seçenek gibi duruyor; ama sıfır fiyatları malum yanına yaklaşılamıyor. Bu nedenle 2. el bakıyoruz. Ankara’da Konya-Gölbaşı Yolu üzerindeki yetkili satıcıda bize önerilen aracın özellikleri şu şekilde:

    2.16d 2016 model, 5227 km’de, siyah renk. Döşeme cinsi race siyah kumaş/gri şerit. Sportline donanım. Otomatik bagaj kapağı, geri görüş kamerası, ön-arka park sensörü, elektrikli/hafızalı koltuklar, panoramik cam tavan, elektrokrom katlanır dış aynalar mevcut. Kaza boya değişen yok.

    Fiyat 148 bin, bize 145 bin teklif edildi ve 40 bin 0 faiz kampanyası da var.
    Bu arada malum sitede ilanda da var, sonradan fark ettim
    Teklif edilen fiyat ve özellikleri açısından değerlendirebilir misiniz? Kusura bakmayın uzun oldu, şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofdgn -- 25 Kasım 2017; 16:40:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ofdgn O kullanıcısına yanıt
    Açıkçası çok aşırı yol yapmıyorsanız dizel almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Malum sitede Borusan Tarsus'tan 8215 km.de Benzinli 2015 Luxury Plus var örneğin, 113.500 TL istiyor. Donanım farkını da eklesek aradaki 40 bin TL dizel için hiç mantıklı rakamlar değil. Ülkemizdeki dizel takıntısı bu araçların fiyatını anlamsız şekilde yukarı çekti. Benzinli seçeneğini de düşünün derim.
  • enesdee E kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun.



    Beni de korkutan bu bakım masrafları. Balatalarının çabuk bitmesi, yetkili servisin aşırı pahalı olması.



    Normal balata takılabiliyor mu? Yetkili servis dışı bakımlar sorun çıkartır mı?

    Bu meseleleri halledip burada paylaşırsanız benim gibi 2.el bu aracı almayı düşünenlere bir fikir vermiş olursunuz.



    Sakıncası yoksa önceki aracınız ile bunu kıyaslayabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası ben de aracı yeni aldm o yüzden balatalar konusunda burdaki tecrübeli arkadaşlardan yardm istedim.Serviste yada dışarda yaptrmak konusunda kararszm.Araca gelecek olursam eski aracm honda civic ti.aile miz 4 kişiye çktu buyüzden bu tarz bi araba almak istedim.Performans konusunda kesnlikle kıyaslanamaz.Vites konusunda da daha pürüzsüz olduğunu düşünüyorm geçişlerin.Ancak gaza birden yüklendiğimde dönüşlerde yada rampalarda bi titreme tarzı hareket hissettim bi iki defa sanki patinaj gibi grldi bana.Bunun sebebi ne olabilir diye araştırıyorm.Lastiklerden olabileceğini düşünüyorum.Fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.İyi akşamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekatu M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam aslında ben de benzinli taraftarıyım; ancak gittiğimiz Borusan bayiinde ikinci el satış sorumlusu, sizin de söylediğiniz gibi ülkemizdeki mevcut dizel hayranlığı nedeniyle artık benzinli 2 serisi active tourer getirilmeyeceğini bu nedenle dizel tercihinin daha doğru olacağını söylemişti. Önerdiğiniz ilana bakıcam, teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.