Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (1148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.303
Cevap
144
Favori
1.183.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11461147114811491150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sony den başka kimse buna bu özgürlüğü vermez bunu kendi de bildiğinden gitmez bir yere hak edilmiş bir başarı 3.oyun ve yeni ip de de güzel oyunlar bekliyoruz kendisinden artık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony altın yumurtlayan tavuğu hiç bir zaman kesmez. :) Neil Druckmann Sony için altın değerinde ve arkasında ki ekipte bu inanca sahip. Ellerinden daha neler çıkacak bu ND'nin kim bilir. Ama bütün yetenekler tek bir çatı altında toplanması da fazlası ile güven veriyor. Sony'nin kendilerine verdiği süreç ve 1. parti stüdyoların bir birileri ile irtibat ve iletişim içinde olmaları oyunlarını her zaman bir üst seviyeye taşımalarına olanak sağlıyor.


    Yeni Nesilde ND'nin şov yapacağını düşünüyorum. Diğer bir konuya gelirsek Neil Druckmann'nın olduğu konuma gelmesine sevdim. Bu terfi ile Yeni bir IP duyurusu yakındır diye düşünüyorum. :)


    @Ellie_Williams

  • arkadaşlar bu adamlar yeni nesilde nasıl hareket edecekler ...unc 4 sanırım naughty dogun ps4 teki ilk oyunuydu ps4 çıkışıyla arası ne kadardı oyunun bi çıkarım yapılabilir mi bu şekilde
  • berbetmus kullanıcısına yanıt

    3 sene vardı hocam yani bu çıkarımdan gidersek 2023 de gelir yeni nd oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 5 Aralık 2020; 15:4:12 >
  • Dostlar günlerdir üzerinde çalıştığım edit nihayet bir kaç saat sonra bitmek üzere. Beni bu kadar yoran bir edit daha yapmadım hayatımda, işin aslı profesyonel falanda değilim bu konularda, fakat yine de güzel bir iş çıkarttığımı düşünüyorum, kendi adıma konuşacak olursam piyasadaki Part II üzerine yapılmış birçok düzenlenmiş videodan daha iyi bir iş ortaya koydum.

    Bazen sahneleri kurgulayıp yerleştirmek aşırı zorladı, edit programım yoğun işlemden kaç sefer dondu ve tam aşamalı kaydedip yeniden ve yeniden tekrar düzenlemeye devam ettim. Edit bitmiş haliyle 40 dakika sürdü, tüm konuları bütünsel olarak ele almadım, Abby, Tommy ve Dina gibi yan karakterleri ana konu haricinde dışarda tuttum, bu editin ana amacı Joel ve Ellie'nin yolculuğu ve birbirlerine olan hisleri.

    Önemli olan benim değil, sizin sevecek olmanız, bu editi sevip yorumlarda da bulunursanız benim için en büyük şey olur, bu editi kendim ve tüm Last of Us serisini seven sizler için gönüllü, severek ve içimden gelerek yaptım.

    Umarım seveceksiniz ve Joel ve Ellie'yi hatırlamak istediğinizde bu videoyu açacaksınız.

    Edit'i 2 - 3 gün içerisinde paylaşacağımı tahmin ediyorum, paylaştığım vakit sizleri haberdar edeceğim.

    İyi forumlar dilerim.

    Düzenleme: An itibarıyla Saat 02:53. Edit tamamen kontrol edildi ve bitti. Hepimize hayırlı olsun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 6 Aralık 2020; 2:54:20 >




  • 2021 Yılına geldik hocam Multi nerde kaldı Multiii THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU 

  • Evet dostlar, sonunda videom hazır.

    Büyük emekler verdim, dilerim ki seversiniz, yorumlarınız benim için değerli.

    Hepinize iyi seyirler :)

    https://www.youtube.com/watch?v=QIwvPQoi5Fs&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 6 Aralık 2020; 21:5:59 >
  • ilk oyuna güncelleme gelmiş
    Oyuna girerken bekleme süresini aşırı kısaltmışlar bazen 5 dakika beklediğim oluyordu şuan kısa ve gayet başarılı
    2014 te çıkan oyuna teknik güncelleme veren bir firma :) ilk oyunu oynamak isteyenkeride düşünüyorlar vay be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 7 Aralık 2020; 6:32:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya güzel olmuş keşke altyazıları türkçe olsaymış dedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

    Tlou2 balonu yüzünden Ghost of Tsushima hak ettiği değeri görmezse çok üzülürüm. Tlou2'ye bakınca false advertising, social justice warrior, multiplayerı tamamen çalınmış ve single modun hikayesi berbat bir oyun var. Sadece isimden dolayı bir hype var ve bunun oyun sektörünü bu denli etkilemesi kötü hissettiriyor. Bu durum devam edecekse yılın oyunu ödülünü Fortnite gibi oyunların kazanmasına da alışmalı herkes.
  • abeslank kullanıcısına yanıt
    Türkçe yapardım fakat hem çok daha uzun saatlerimi alırdı hem de İngilizcenin yerine geçeceği için globale hitap etmezdi.

    Eminim birçok izleyen arkadaşta sahneleri ezbere biliyordur zaten :)
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    TLOU2 GoT'tan teknik olarak her konuda daha üstün. Oynanış daha iyi. Bölüm/görev tasarımları tartışılamayacak kadar iyi. Animasyonlar ve grafiklere girmiyorum. Hikaye sunumu desen zaten GoT'un rezalet bir hikaye sunumuna sahip olduğu bir gerçek. Gelelim hikayeye. GoT'un hikayesi klişeler, ruhsuz karakterlerle dolu. Oyunu oynarken bir tek hayalet muhabbetleri döndüğü zaman hikaye ilgimi çekti. Sonra o da sıktı. GoT neredeyse hiçbir konuda Part 2'den iyi değil ki. Asıl yılın oyununu GoT kazanırsa oyun sektörü ve biz oyuncular için kötü olur. Ana görevleri yan görev kalitesinde bir oyun sonuçta. AC'den farkı çok daha iyi bir combat sunması. Eğer kazanırsa 2030'a kadar ayak izi takip ederiz. Demedi demeyin.
  • Oyunu biraz gecikmelide olsa oynadım ve bitirdim. Yorumlar yüzünden saçma sapan bir hikaye bekliyordum, beklentimi hikaye açısından aşağı çekmiştim. Sonuç: bir başyapıt deneyim ettim. Hikayeyi çok beğendim. Oyunlarda karakter gelişimi dediğimiz olay vardır, oyunun başındaki karakterler sonuna geldiğinde yaşadığı olaylar yüzünden değişime uğrar. Burada karakterlerin yanında bizzat oyunu oynayan bizler de bu değişime dahil oluyoruz.
    Abby Joel'i öldürürken kontrol bize geçsin Shotgun'u alıp kafasını paramparça edelim derken, Ellie'yle Settle'da Abby'nin peşinden giderken bir an önce bulup vahşice öldürmeyi umarken oyunun sonuna geldiğimizde " bırakın artık yapmayın " moduna geliyoruz. Bu oyunda kötü adam kötüdür manyaktır sebepsizce öldürür klişesi kırılmış. Hemde bunun yapılma şekli çok cesurca. Direkt başta kötü karakter olarak gördüğümüz kişiden oynuyoruz.
    Eleştirileri okumadım spoiler yememek için ama ana eleştiri odağı bu karakteri oynamak olmuştur diye tahmin ediyorum. Burada klişe bir kötü karakter yok. Burada herkesin kendine göre sebepleri var, yaşadıkları var, geçmişleri var. Sonuç olarak çok beğendim, Red Dead 2 ve Gow'dan beri yani 2018'den beridir elde ettiğim en güzel deneyim oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Zorlama geliyor şu dedikleriniz. Part 2'nin bölümlerini sıkıcı bulup GoT' a ayak izi takip etmenin size eğlenceli gelmesi ilginç. GoT bildiğin acayip dandik görev tasarımlarına sahip yahu. İki karakterin odun gibi birbirine bakıp konuştuğu, kamera 20m uzakta karakterlerin dudak hareketlerini felan göremediğimiz o ara sahneler bildiğin ps2 döneminden kalma gibi. Daha sonra konuştuğumuz karakteri takip edip moğol kesiyoruz. Oyunun büyük çoğunluğu böyle geçiyor. Ben GoT'u ps5'de oynadım bu arada. Kaplamalar Part 2'nin çok altında. Ben sizin objektif bir değerlendirme yaptığınızı düşünmüyorum. Part 2'nin hikayesi sizi memnun etmemiş olabililir. Ama iki oyun arasında fark edilir boyutta bir seviye farkı olduğu aşikar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenrir00

    Zorlama geliyor şu dedikleriniz. Part 2'nin bölümlerini sıkıcı bulup GoT' a ayak izi takip etmenin size eğlenceli gelmesi ilginç. GoT bildiğin acayip dandik görev tasarımlarına sahip yahu. İki karakterin odun gibi birbirine bakıp konuştuğu, kamera 20m uzakta karakterlerin dudak hareketlerini felan göremediğimiz o ara sahneler bildiğin ps2 döneminden kalma gibi. Daha sonra konuştuğumuz karakteri takip edip moğol kesiyoruz. Oyunun büyük çoğunluğu böyle geçiyor. Ben GoT'u ps5'de oynadım bu arada. Kaplamalar Part 2'nin çok altında. Ben sizin objektif bir değerlendirme yaptığınızı düşünmüyorum. Part 2'nin hikayesi sizi memnun etmemiş olabililir. Ama iki oyun arasında fark edilir boyutta bir seviye farkı olduğu aşikar.
    Bana da senin GoT hakkında yaptığın yorumlar çok zorlama geldi. Görev tasarımları dandik değil eksik kalmış. Benim de oyunu eleştirdiğim nadir noktalardan biri o. Yine de ücretsiz online eklediler ve microtransaction amaçlı yapmadılar bunu. Sadece görev tasarımlarını kıyaslamak da yetmiyor neticede. Bakınca yine kazanan GoT oluyor bence. Tlou2 karakter diyaloglarında GoT'dan daha iyi olsa da tonla şeyde bir çuval inciri berbat ediyor. Trailerda arabanın süspansiyonu varken asıl oyunda kaya gibi çakılı duruyor. O trailerların bile abartıldığını söylüyordum ilk çıktığında ve komple false advertising çıktılar zaten. O arabanın üzerindeki adam da tam önünde durduğunuz halde göremiyor. Bana GoT'a göre çok da ileri seviye gelmedi. Ps5te oynamakla da hiçbir alakası yok mevzunun. Yine de havamı atıcam diyorsun Player's Choice'ta Ghost of Tsushimanın bariz bir fark atması da her şeyin görev tasarımı olmadığını gösterebilir umarım.




  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    Sizde TLOU2 nefreti var. Benimse GoT'a karşı böyle bir duygum yok. 46 saat verip platinledim oyunu. Oldukça da keyif aldım. Eksiklerini, yanlışlarını zaten yazdım. Nefretiniz objektifliğin ötesine geçiyor. Part 2 ile alakalı iyi bir şey olamaz kafasındasınız. Trailer konusu iki oyunda da aynı. İki oyunda E3'de gösterildiği gibi çıkmadı zaten. Ilginç bir şekilde GoT'da o görev diğer hiçbir görevde olmayan ara sahnelere sahip. Sırf E3'de gösterildi ayrı bir özen göstermişler.
  • Oyunu sevenler çok mantıklı gerekçeler sunarken, eleştiren çoğu kişi neredeye, iğrençti, izlerken kustum, daha kötüsünü görmedim, yapanlar ölsün, Neil Durckmann yakılsın seviyesinde konuşuyorlar.Hangi tarafın dikkate alınır olduğu zaten kendini belli ediyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hardwell.

    Bana da senin GoT hakkında yaptığın yorumlar çok zorlama geldi. Görev tasarımları dandik değil eksik kalmış. Benim de oyunu eleştirdiğim nadir noktalardan biri o. Yine de ücretsiz online eklediler ve microtransaction amaçlı yapmadılar bunu. Sadece görev tasarımlarını kıyaslamak da yetmiyor neticede. Bakınca yine kazanan GoT oluyor bence. Tlou2 karakter diyaloglarında GoT'dan daha iyi olsa da tonla şeyde bir çuval inciri berbat ediyor. Trailerda arabanın süspansiyonu varken asıl oyunda kaya gibi çakılı duruyor. O trailerların bile abartıldığını söylüyordum ilk çıktığında ve komple false advertising çıktılar zaten. O arabanın üzerindeki adam da tam önünde durduğunuz halde göremiyor. Bana GoT'a göre çok da ileri seviye gelmedi. Ps5te oynamakla da hiçbir alakası yok mevzunun. Yine de havamı atıcam diyorsun Player's Choice'ta Ghost of Tsushimanın bariz bir fark atması da her şeyin görev tasarımı olmadığını gösterebilir umarım.

    Alıntıları Göster

    Hocam lgbt aklama nedir ? Oyunun neresinde yapılmış bana da anlatırsanız sevinirim.Oyun bizi intikamdan sevgiye türlü türlü duygu değişimlerine,aksiyonlara sürüklerken oyunu komple sjw(!) oyunu görmeniz ilginç kalıyor. Last of Us 2'nin hikayesi herkesin beğenebileceği bir hikayeye sahip değil herkes kaldıramayabilir ancak bu hikayenin çok iyi yazıldığı gerçeğini değiştirmiyor. Hikayesinden tut, oyunun yaşattığı atmosfere ki atmosferi başarılı bir şekilde oyuna yansıtma konusunda Last of Us sayılı oyunlardan biri, grafiklerine ,animasyonlarına, soundtracklerine, bölüm tasarımlarına hepsi üst kalite. Hiç olmadığı şekilde bu oyuna emek verilmiş yüz ifadeleri, animasyonlar, ip mekanikleri ayrı bir seviyede oyunun. Hikayesini beğenmeyebilirsin kimse beğenmek zorunda da değildir ama Last Of Us 2'nin diğer mekaniklerine laf atacak kadar da nefret beslemeyin içinizde anlamsız bu. GOT ise çok güzel bir oyun ama hiçbir konuda Last Of Us 2'nin ligi değil ne hikaye sunumunda, ne bölüm tasarımında( Serafiler kimin aklına geldiyse akıllarına sağlık) , ne grafikler de ne de oyunun sanat ve müzik kısmında.


    Grafikleri abarttığımızı söylemişsiniz şuan Last of Us 2'den daha iyi grafikli bir PS4 oyunu var mı söyleyin lütfen


    Oyunu grounded'ta oynadınız mı bilmiyorum ancak düşmanlar mermi değiştirme sesini bile duyuyor, karşınıza çıkan ekipler çok taktiksel davranıyor. Survivor ve zorda oynamadım direkt realistik zorluğa geçmiştim belki bir alt zorlukta da vardır bunlar. Oyunda yapay zeka da en iyilerinden Got'yı ise bu konuda hiç karşılaştırmıyorum çok komik olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 7 Aralık 2020; 22:20:12 >




  • 
Sayfa: önceki 11461147114811491150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.