Şimdi Ara

Tele Kurye den telefon teslim alabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell den 30. 09. 2014 Salı günü sipariş ettiğim iPhone 6 için 01. 10. 2014 çarşamba günü kargoya (tele kurye) teslim edildiği maili geldi. 03. 10. 2014 Cuma günü Tele Kurye'den siparişimin dağıtıma çıktığı mesajı geldi. Akşama kadar evde bekledim ama ne gelen oldu ne giden. 08. 10. 2014 Çarşamba günü Tele Kurye'yi aradığımda teslimatın perşembe günü yapılacağı söylendi. Yine gelen yok. Bir de bir önceki gelişlerinde(03. 10. 2014) evde bulunmadığımı söylüyorlar. Tatil olduğu için hep evdeydim Yani yalan söylüyorlar. . Kuryenin eve gelip gelmediğini belirten hiç bir işaret yok. Turkcell bana telekuryenin benden randevu alıp geleceğini söylemişti. Ama beni arayıp randevu alan olmadı
    Bu firma eve gelip kimseyi bulamayınca kapıya biz geldik yoktunuz vs hiç bir işaret bırakmazmış.ne sorumsuz bir firma anlamadım.şikayet var sitesi 400 e yakın şikayet var.turkcell hala bu firma ile çalışıyor.adamlar sanki 10 liralık şarj aleti getiriyormuş gibi umursamaz bir tavır içindeler.ne ofisleri var ne irtibat numaraları.sadece genel merkezi arayabiliyorsunuz.onlar da dağıtımda diyor başka bir şey yok.sanki çok esrarengiz ,gizemli bir şey taşıyorlar,gizli bir iş yapıyorlar gibi bir havaları var.aranızda bunlardan sorunsuz bir şekilde cihaz teslim alabilen var mı?







  • Tarih olmus 28.07.2017 hicbirseyin degistigi yok. Yani Ne Turkcell Musterilerini ve musteri memnuniyetini dusunuyor!!! Ne de TELEKURYE adli firmanin ne halt oldugu belli... Firma iskeleti bile muamma... Kim nerde nasil bilgi alinir calisma prensipleri vs. vs. Sanirim torpilli bir firma kendileri ki TURKCELL ile kuruldugundan bu yana is yapiyorlar. 2014 ya da 2013 yilinda kurulan bir firma. Sen ya da ben boyle bir firma isletsek ve boyle bir hizmet vermeye kalksak 1 ay tutunamayiz bu sektorde... Ama adamlarin arkasi saGlam anadin mi!??
    O yuzden sonuc yani. 2 hafta olacak ben halen bekliyorum urunumu! Ama ne bir adam akilli bilgi ne de bir cevap alabilecegim kisi var karsimda. Tek cevap dagitim+bilgilerinize ulasiyorum+randevu veriyorum+yarin gelecek+oteki gun gelecek vs.

    Vergilerimiz ve kazandiklari paralara... yaziklar olsun. Insanlarin Turkcell'den hic olmaz ise online alisveris yapmamalarini tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.