Şimdi Ara

Hong Kongdan Iphone 6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu ay yurtdışı yolculuğum var. Hong Kongdan iphone 6 almayı planlıyorum dikkat etmem gereken bir şey varmı?

    İphone 5 de arkasında bulunan rakamların sonundaki harflere dikkat etmek gerekiyordu bunda böyle birşey varmı

    Şimdiden teşekkürler



  • Telefondan çok anlamıyorsan kesinlikle applestoredan al. Bulamayıp dışardan almak zorunda kalırsan mutlaka jelatinli kutuda ısrar et ve içini aç ayrıca mutlaka ama mutlaka poşete koyarken bile gözünü ayırma.
  • hopeful H kullanıcısına yanıt
    Hong Kong'ta şu anda Apple Store'larda ürün kalmamış. Apple Online Store bile şu anda satışı yapılmıyor. Ya bir sorun var ya da şu anda çok fazla talep. Apple Store dışında bir yerden almanızı önermem. Cihaz karaborsa ve telefoncularda oluyor ama adamlar cihazları söküp ekranını veya oiçindeki bir parçasını orjinal olmayan parçalar ile değiştirebiliyor veya Amerika'dan falan alıp orada satabiliyor. Şimdi Amerika cihazı olsa ne farkeder ki diyebilirsiniz. Durum şu; eğer Hong Kong için üretilen modeli alırsanız garantiniz Apple Store Zorlu Center'da da geçer ama Amerika modellerinin altyapısı biraz farklı olduğu için onların garantisi burada geçmiyor. Dediğim gibi alırsanız bir tek Apple Store'dan alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopeful

    Arkadaşlar bu ay yurtdışı yolculuğum var. Hong Kongdan iphone 6 almayı planlıyorum dikkat etmem gereken bir şey varmı?

    İphone 5 de arkasında bulunan rakamların sonundaki harflere dikkat etmek gerekiyordu bunda böyle birşey varmı

    Şimdiden teşekkürler

    kowloon bölgesinde chunking mansion da merdivenlerden yukarı çıkınca sol çaprazda İstanbulTronics hüseyin bey var, size yardımcı olacaktır. Apple store haricinde alacaksanız kesinlikle hüseyin beyden alın.

     Hong Kongdan Iphone 6




  • Hong Kong'da çok sayıda Apple Premium Reseller var.

    Ben zamanında Apple Store'da Ipad bulamadığımda ve bulsam bile 2 taneden fazla alamayacak olmama rağmen, Apple web sitesinden bulduğum Apple Premium Reseller mağazalar ile konuşup stok bulmuştum ve aynı mağazadan 4 tane iPad alabilmiştim.

    Hong Kong'da İngilizce bilmeyene yemek vermedikleri için :) Apple web sitesinden Premium Reseller'ları tek tek arayıp İngilizce bilgi alabilirsiniz.

    Yalnız oradan alacağınız telefonun Türkiye'de garantisi olmaz, Avrupa'dan emin değilim. Ama Hong Kong'da KDV olmadığı için Amerika ile birlikte dünyanın en ucuz Iphone ürünlerini alabileceğiniz yerdir.

    Eğer vaktiniz olursa gezi olarak
    - The Peak
    - Ngong Ping Village

    mutlaka görün. Ngong Ping Village teleferiğe binmeyi gerektiriyor ve hem çok ucuz değil, hem de teleferik 20 dakika sürüyor, yüksekten korkarsanız biraz sıkıntılı. Ama eğer farklı kültür, tapınaklar vs. turist olarak ilginizi çekiyorsa, benim Asya'da en beğendiğim noktalardan biri.




  • Hong Kong, ABD'den sonra İsviçre ile birlikte iPhone fiyatının en düşük olduğu ülkedir. İki ülkeden de alma şansım oldu. Hong Kong'dan alınca bir miktar daha ucuza geliyor. Dikkat edeceğin nokta şu: Alacağın telefonun parça numarası (kutunun altındaki part number) ...ZP/A ile bitmeli. Hong Kong için ülke kodu budur. LL/A ile bitenler ABD ürünüdür. Alma. Bir de HN/A denk gelebilir. Onlar da Hindistan cihazıdır. Hindistan'da 17 Ekim'de satışa çıkıyor.

    Fakat asıl mesele şu: iPhone 6 Hong Kong'da Apple Store'da bile unavailable (satış dışı) görünüyor. Hong Kong'da piyasada bulacağın iPhone 6 cihazları yakın pazarlardan gelen ürünlerdir ve fiyatlar fahiş olur. Liste fiyatından fazla para verme. Bir de AppleCare alarak cihazın garantisini iki yıla çıkarabilirsin.

    Cihazın Çin'deki çıkış tarihi ile Hong Kong'da yeniden piyasada olacağı söyleniyor.

    Resmi Hong Kong fiyatları:http://store.apple.com/hk/buy-iphone/iphone6

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • signore kullanıcısına yanıt
    Wan Chai'yi de ekleyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duduco -- 9 Ekim 2014; 20:59:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bütün yorumlar için çok teşekkürler. Muhtemelen apple store ve hüseyin beyi tercih edeceğim. Tekrar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.